Vakavuus luokka:  
  (60/100)

Poisto Js Miner (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Troijalaiset

Js Miner – laillinen digitaalisen valuutan louhintaohjelma, jota hakkerit käyttävät hyväkseen

Js Miner troijalainen hevonen

Js Miner on kryptolouhija, jota verkkosivuston omistajat voivat käyttää hyväkseen rahastaakseen vieraiden tietokoneen tehoa (CPU ja GPU). Se käyttää JavaScript koodia louhiakseen Monero valuuttaa, aina kun käyttäjä vierailee kohdesivustolla. On valitettavaa, mutta pahat ihmiset oppivat käyttämään kolikon louhintakoodeja ja liittämään niitä sivuille laittomasti, kertomatta käyttäjille. Tämä voi saastuttaa kenet tahansa troijalaisella – koneen hidastuminen ja kaatuminen ovat yleisiä, myös yleinen suorituskyky putoaa huomattavasti. Haittaohjelmalla on useita versioita ja se leviää yleensä vaarallisten sivujen välityksellä.

YHTEENVETO
Nimi Js Miner
Tyyppi Troijalainen hevonen
Alatyyppi Kryptolouhija
Versiot
 • JS:MINER-A
 • JS:MINER-B
 • JS:MINER-C
 • JS:MINER-D
 • JS:MINER-E
 • JS:MINER-F
 • JS:MINER-G
 • JS:MINER-H
 • JS:MINER-I
 • JS/CoinMiner
Oireet Kasvattaa reilusti CPU ja GPU käyttöä; PC:n hidastumiset, kaatumiset tai hyytymiset
Levitys Vaaralliset tai saastuneet sivustot, roskapostit
Suurimmat vaarat Voi johtaa osien hajoamiseen, muihin haittaohjelma tartuntoihin, varastettuihin arkaluontoisiin tietoihin
Poisto Lataa ja asenna Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner

Laillisista louhijoista poiketen, JS:Miner virus vaikuttaa koneeseen, aina kun se käynnistetään. Heti kun vaarallinen kuorma käynnistetään kohdetietokoneella ja tiedostot pudotetaan AppData, Temp, Windows ja muihin kansioihin, virus suorittaa määrättyjen asetuksien muutoksia, ja aloittaa ajoitetut toimet järjestelmänvalvojan oikeuksilla ilman lupaa. On sanomattakin selvää, Js Miner poisto on tarpeen, sillä jatkuva toiminto voi tuhota tietokoneesi osia.

Heti kun haittaohjelma pääsee laitteelle, se voi aiheuttaa seuraavia oireita:

 • Korkea CPU ja GPU käyttö (yli70%);
 • Jatkuvat hyytymiset ja/tai kaatumiset;
 • Ohjelmien kaatuminen;
 • Huono tietokoneen suorituskyky, jne.

On tärkeää tunnistaa nämä oireet, eikä sekoittaa niitä osien toimintahäiriöön tai tietokoneen ikääntymiseen. Sen tekemiseen sinun kannattaa suorittaa tietokoneen tarkistus Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Se voi heti päättää, onko tietokoneesi saastunut.

Js Miner kryptolouhijaJs Miner on vaarallinen troijalainen hevonen, joka voi ottaa kohde tietokoneen haltuun ja louhia kryptovaluuttaa rikollisille

Js Miner troijalainen – toiminta

Verkkorikollisten päätavoite on saastuttaa mahdollisimman monta tietokonetta – yhdistäen kaikki saastuneet tietokoneet louhintakokonaisuudeksi. Kun saastuneiden tietokoneiden määrä kasvaa, samalla luodun kryptovaluutan määrä kasvaa, tämä tuo lisää voittoja hakkereille (samaan lompakkoon saadaan enemmän kolikoita nopeammin). 

Joissain tapauksissa, JS:Miner virus voi toimia kohdetietokoneella ilman tiedostoja, ja se käyttää selainta. Tämä lisää haittaohjelman sitkeyttä ja sallii sen automaattisen päivityksen, tai kopioiden luomisen. Siksi se voi toimia vaikka poistat JS Minerin päätiedoston manuaalisesti. Siksi turvaohjelma on niin tärkeä – se voi tunnistaa kaikki komponentit, jotka piilevät syvällä järjestelmä tiedostoissa.

Kryptovaluutan louhimisen lisäksi, haittaohjelma voi varastaa henkilökohtaisia tietoja (kuten kirjautumistiedot), näppäinten iskut, järjestelmätiedot, verkko- ja ohjelmatiedot, se voi jopa ottaa kuvankaappauksia. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa poistaa JS:Miner, heti kun huomaat jotain outoa tietokoneellasi, sillä hakkerit voivat varastaa rahasi tai identiteettisi, sekä tuhota tietokoneesi toiminnan.

Js Miner versiot

Tästä viruksesta löytyy useita versioita, mutta kaikkein yleisimpiä ovat JS:Miner-C sekä JS/CoinMiner. Tähän mennessä, turvallisuusasiantuntijat ovat tunnistaneet seuraavat versiot:

 • JS:MINER-A
 • JS:MINER-B
 • JS:MINER-C
 • JS:MINER-D
 • JS:MINER-E
 • JS:MINER-F
 • JS:MINER-G
 • JS:MINER-H
 • JS:MINER-I
 • JS/CoinMiner

Kaikkien näiden virusten päätavoite on louhia salassa kryptovaluuttaa kohdetietokoneelta. Joissain versioissa on kuitenkin erityisiä ominaisuuksia.

Js Miner-C haittaohjelma

JSMiner-C

JSMiner-C on kaikkein suosituin tyyppi, joka lisätään käyttäjien koneelle. Haittaohjelma käyttää grafiikkakorttia ja prosessorin tehoa suorittaakseen kryptolouhintaa. Operaation aikana PC:n tuulettimet toimivat kovaa, ja kone kuumenee todella paljon. On joskus melkein mahdotonta päätellä prosessorin käyttöä, koska sitä ei näytetä tehtävien hallinnassa. me ehdotammekin lataamaan ja asentamaan kolmannen osapuolen ohjelman (Kuten CPU-Z tai Core Temp), jotka voivat eritellä jokaisen osan työkuorman.

JS/CoinMiner

Tämä versio käyttää myös JavaScript koodia koneiden saastuttamiseen. Se on melko samanlainen muiden haittaohjelman versioiden kanssa, se ei kuitenkaan näytä muita oireita, kuin kohonnut CPU ja GPU käyttö. JS/CoinMiner koettaa välttää tunnistuksen, niin kauan kuin mahdollista ja louhia kryptovaluuttaa salassa. Tämä versio voi päästää myös muita viruksia tietokoneelle huomaamatta ja salata itsensä syvälle järjestelmään. Parannus tähän on haittaohjelman poistajat, aivain kuin muissa versioissa.

Eri tavat joilla troijalaiset hevoset leviävät

Troijalaiset hevoset ovat viekkaita viruksia ja niillä on useita levitystapoja. Yksi kaikkein yleisimmistä on saastuneet roskapostin liitteet. Jos olet yksi heistä, jotka avaavat jokaisen saamasi sähköpostin – ole varuillasi, sillä voit saastuttaa tietokoneesi vain muutamalla klikkauksella. Ole hyvä ja ole varovainen, sillä verkkorikolliset käyttävät nerokasta sosiaalista manipulaatiota uhrien huijaamiseksi ja saadakseen heidät klikkaamaan saastunutta linkkiä tai vaarallista .txt, .pdf, .doc tai vastaavaa tiedostoa. Esimerkki verkkourkinta sähköpostista:

Claim Your Tax Refund Online

Dear Taxpayer,

We identified an error in the calculation of your tax from the last payment amounting to $319.95. In order for us to return excess payment, you need to create a e-Refund account after which the funds will be credited to your specific bank account.

Please click ”Get Started” below to claim your refund:

Get Started

Kyseenalaista jokainen sähköposti, jopa laillisen näköiset. Useimmissa tapauksissa sähköpostipalvelimesi merkitsee epäilyttävät sähköpostit roskaposteiksi, älä jätä näitä varoituksia huomiotta.

Js Miner verkkourkinta esimerkki

Lisää tapoja, joilla troijalainen voi päästä tietokoneellesi ovat:

 • epäilyttävät tai hakkeroidut verkkosivut;
 • tiedoston jako tai torrent sivut;
 • uudelleen pakatut tai murretut ohjelmat tai muut käynnistystiedostot;
 • petolliset linkit
 • tekaistut päivitykset, jne.

Poista Js Miner tehokkaalla turvaohjelmalla

Troijalaiset hevoset ovat todella vaarallisia ja käyttävät usein monimutkaista koodia (kuten me olemme maininneet, jotkut versiot pysyvät järjestelmässä, vaikka käynnistystiedosto on poistettu). Siksi Js Miner viruksen manuaalinen poisto ei ole hyvä asia, ja se tulee tehdä vain tietokoneiden käyttäjien toimesta, joilla on kunnolliset IT-taidot. 

Siksi verkkoturvallisuuden asiantuntija neuvovat valitsemaan automaattisen JS:Miner poiston. Lataa vain Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai muu maineikas haittaohjelman poistaja, päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus. Koska troijalainen voi estää turvaohjelman kunnollisen toiminnan, sinun kannattaa mennä Vikasietotilaan Verkolla, kuten alla on kerrottu.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Js Miner Poisto-ohje:

Poista Js Miner käyttäen Safe Mode with Networking

Jotta voit varmista, että virus ei häiritse turvaohjelman normaalia toimintaa, mene Vikasietotilaan Verkolla seuraavalla tavalla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Js Miner

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Js Miner poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Js Miner käyttäen System Restore

Voit poistaa Js Miner viruksen myös Järjestelmän Palautuksella:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Js Miner pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Js Miner on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Js Miner ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-js-miner.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Js Miner