Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista KEYHolder virus (Päivitetty)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

2016: Mikä on uutta KEYHolder viruksessa?

KEYHolder virus on todella vaarallinen lunnasohjelma, joka pystyy salaamaan uhrien henkilökohtaisia tiedostoja. Se leviää roskapostin, tekaistujen hälytysviestien ja vastaavien levitystapojen avulla. Ei ole väliä vaikka KEYHolder lunnasohjelma julkaistiin yli vuosi sitten, silti se pystyy saastuttamaan Windows Käyttöjärjestelmiä. Jos käytät muuta käyttöjärjestelmää niin sinun kannattaa olla varovainen koska et voi koskaan tietää mitä päivityksiä hakkerit tulevaisuudessa julkaisevat. Jos KEYHolder lunnasohjelma pääsee kohde PC:lle niin se salaa ennalta määrätyt dokumentit, videot ja tiedostot jotka voivat olla uhrille tärkeitä. Salausprosessia käytetään pakottamaan uhri maksamaan määrätty lunnas, jonka pitäisi auttaa uhria saamaan erityinen salauksen poistoavain,. Me EMME suosittele maksamaan KEYHolder salauksen poistajasta koska ei löydy mitään takeita, että se auttaa sinua palauttamaan tiedostosi. Useimmissa tapauksissa ihmiset eivät saa mitään koska tämä virus kuuluu huijareille joihin ei voida luottaa. Voi olla niin, että menetät rahasi ilman koodia, jonka tarvitset salauksen poistoon.

Aivan kuten niin monet lunnasohjelmat, KEYHolder viruksen omistajat käyttävät Tor selainta salatakseen itsensä viranomaisilta. Jos sinulla on tartunta niin sinua pyydetään lataamaan tämä selain jotta voit vierailla määrätyllä sivulla jossa sinun pitää maksaa $500 tai enemmän. Tämän lisäksi, sinun nettiyhteytesi voi katketa, sinut voidaan uudelleenohjata vaarallisille sivuille ja tämä voi johtaa vaarallisiin aktiviteetteihin. Lisäongelmien välttämiseksi sinun kannattaa miettiä KEYHolder viruksen poistoa. Helpoin tapa sen tekemiseen on suorittaa järjestelmän tarkistus ReimageIntego ohjelmalla. Spyhunter, kuten mikä tahansa haittaohjelman poistaja, ei ole keino jolla voidaan palauttaa tiedostot KeyHolder virus saastunnan jälkeen. Tässä tapauksessa sinun kannattaa koettaa palauttaa tiedot varmuuskopioista tai käyttää näitä ohjelmia: R-studio ja Photorec.

The picture showing KEYHolder ransomware virus

Kuinka KEYHolder virus voi saastuttaa tietokoneeni?

KEYHolder virus leviää tavallisilla levitystavoilla joita on käytetty aikaisemmin julkaistujen lunnasohjelmien kanssa. Useimmat niistä luottavat tekaistuihin hälytyksiin jotka tulivat suosioon vuonna 2015. Nämä hälytykset yleensä raportoivat puuttuvista päivityksistä tunnettuihin ohjelmiin, kuten Flash Player, FLV Player, latausmanageri, mikä tahansa selain, jne. Jos seuraat sivuamme niin muistat, että me olemme kertoneet jo kauan että sinun kannattaa pysyä erossa tällaisista mainoksista ja käyttää ohjelmien virallisia sivuja jos haluat päivittää niitä. Meidän pitää mainita myös tekaistut sähköpostit jotka voivat olla mukana KEYHolder viruksen levityksessä. Useimmissa tapauksissa nämä sähköpostit kertovat erilaisista maksuista, ostoksista tai valtion virastoihin liittyvistä ongelmista. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tällaisiin harhaanjohtaviin viesteihin ja tarkista kaikki ilmoitukset jotta voit välttää saastuneita sähköpostien liitteitä. Yksi asia on varmaa, jos tämä lunnasohjelma pääsee PC:n järjestelmään niin se alkaa näyttämään suurta viestiä PC:n näytöllä. Tämä viesti kertoo tärkeiden tietojen salauksesta ja tarjoaa salauksen poistoa vaatimuksia seuraamalla. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa mitään lunnaita joita KeyHolder virus vaatii! Muussa tapauksessa voit menettää tiedostosi sekä rahasi! Kuten me olemme jo sanoneet KeyHolder virus voidaan poistaa päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Lisää tietoa tästä prosessista annetaan sivulla kaksi. Siellä löydät yksityiskohtaiset ohjeet miten poistaa KeyHolder virus tietokoneelta.

KEYHolder viruksen korjaus:

Estääksesi KEYHolder viruksen ilmaantuminen, sinun kannattaa jättää huomiotta kaikki epäilyttävän näköiset viestit ja ohittaa tarjoukset päivittää Flash, Java, ja vastaavat ohjelmat. Muista myös tarkistaa PC maineikkaalla haittaohjelman poistajalla jos sinulla on jo tämä lunnasohjelma. Tämän tekemiseksi paras on ReimageIntego tai Malwarebytes. Jos et pysty käynnistämään näitä ohjelmia, seuraa alla annettuja askeleita:

 1. Käynnistä PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ viruksen toiminnan estämiseksi (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
 2. Suorita Regedit
 3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin ne jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
 4. Etsi nämä tiedostot ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
 5. Käynnistä tietokone uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Loppujen lopuksi, me todella suosittelemme miettimään tällaisten tartuntojen estämistä. Sen tekemiseksi voit käyttää ulkoisia kovalevyjä, verkkojakoa, DropBoxia, jne. Muista myös miettiä tiedostojesi immuniteettia ja varmuuskopioita. Jos olet tehnyt varmuuskopioita niin voit palauttaa tiedostosi. Voit käyttää myös tiedostojen palautus ohjelmia. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä meidän suosituksemme on R-studio ja Photorec.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen KEYHolder viruksen Poisto-ohje:

Poista KEYHolder käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto KEYHolder

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita KEYHolder poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista KEYHolder käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen KEYHolder pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että KEYHolder on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi KEYHolder ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä