Vakavuus luokka:  
  (72/100)

Koobface. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mitä sinun tulee tietää Koobface huijauksesta:

Koobface on haittaohjelma joka vaikuttaa Mac OS X, Linux ja Microsoft Windows käyttöjärjestelmiin. Koobface tunnetaan myös nimellä W32/Koobface, W32/Koobface.AZ, W32.Koobface sekä Boface. Kun se pääsee tietokoneelle niin se tarkistaa onko sillä sosiaalisen median evästeitä. Koobface mato leviää yleensä näissä soosialisissa verkostoissa: MySpace, Facebook, Yahoo Messenger, Skype ja Twitter. Jos Koobface mato ei löydä todistesita sosiaalisista verkostoista niin se vain poistaa itsenstä ja ja lataa pop-upin joka näyttää MS Windows vikailmoitukslta. Näissä pop-upeissa on tällainen teksti: “Error installing Codec. Please contact support.”

Jos tietokoneen käyttäjä käyttää sosiaalisia medioita usein niin Koobface löytää määrätyt evästeet ja kerää uhrin kirjautumistiedot kaikilta sosiaalisen median sivuilta joilla hän on vieraillut. Sitten se lähettää viestin ihmisille uhrin kaverilistalla, pyytäen videon katsomista. Tässä viestissä on vaarallinen hyperlinkki. Jos ihmiset klikkaavat hyperlinkkiä niin heidät uudelleenohjataan vaaralliselle sivustolle, joka väittää heidän pitävän päivittää flash_player.exe tiedosto. Jos käyttäjä sallii asennuksen niin hän antaa pääsyn Koobface asennukselle. Tämä tarkoittaa, että .exe tiedosto ladataan hiljaisuudessa ja asentaa Koobface tiedoston.

Koobface hakkerointi mato antaa verkkorikollisille mahdollisuuden seurata ja tallentaa arkaluontoisia tietoja uhrista, se voi nähdä mitä salasanoja annat sivustoille, mitä käyttäjänimesi ovat se voi jopa löytää luottokortti tietosi ja pankkitietosi! Ole varuillasi sillä tämä voi johtaa rahojesi menetykseen. Tämän lisäksi, tämä vaarallinen mato voi näyttää hämäriä mainoksia jotka koettavat vakuttaa sinut lataamaan tekaistun anti-virus ohjelman. Älä asenna mitään ohjelmaa jota Koobface virus promotoi, tulet vain saastuttamaan tietokonettasi lisää.

The malicious website including the Koobface worm download installer

Kuinka Koobface virus saastuttaa tietokoneet?

Koobface leviää yleensä sosiaalisen median kautta. Tämä tarkoittaa sen leviävän sosiaalisen median viestien kautta. Jos kaverisi on lähettänyt sinulle linkin joka näyttää epäilyttävältä (näyttää oudolta ja sisältää useita satunnaisia symboleja), sinun kannattaa kysyä kaveriltasi onko hän todella lähettönyt sen. Tällaisessa Koobface spämmissä on yleensä tällaisia lauseita

  • ”I saw your silly face in that movie, check it!”;
  • ”Why do you look so stupid? xD See yourself”;
  • ”You look just awesome in this new movie”;
  • ”My friend caught you on hidden cam.”

Jos muistat klikkanneesi jotain tällaista viestiä niin muista tarkistaa tietokoneesi Koobface haittaohjelman varalta. Sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi myös tehokkaalla anti-virus ohjelmalla jos sinut on huijattu asentamaan tekaistu Flash Player, joka naamioitiin ”flash_player.exe” tiedostoksi. Muussa tapauksessa, Koobface voi yrittää ohittaa HTTP liikenteesi, varastaa henkilökohtaiset tietosi ja saastuttaa PC järjestelmäsi ylimääräisillä haittaohejlmilla. Jos luulet saaneesi tämän tartunnan niin tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla. Voit löytää lisätietoja Koobface viruksen poistosta seuraavalla sivulla.

Mitä voit tehdä suojataksesi tietokoneesi tältä madolta?

  1. Älä selaa epäluotettavia sivustoja. Jos olet avannut sivuston joka pyytää päivittämään Flash Playerin ja tiedät, että on mahdollista että olet avannut muita videoita, sinun tulee tietää sivuston olevan saastunut. Sulje se välittömästi.
  2. Jos sinulla on edes pieni epäilys, että ystäväsi ei lähettänyt epäilyttävää viestiä hyperlinkillä, kysy häneltä khdesti.
  3. Pidä haittaohjelman poistaja tietokoneellasi estääksesi saastuneet tietokoneohjelmat, meidän suosituksemme on Reimage.

Miten tämä tartunta voidaan poistaa?

Voit tarkistaa onko sinulla tämä virus avaamalla Windows Tehtävien Hallinta ja etsi prosesseja: freddy79.exe, fbtre6.exe, mstre6.exe, ld08.exe, Ld12.exe. Sinun pitää poistaa tämä vaarallinen uhka tietokoneelta ja estää sen leviäminen. Voit poistaa sen manuaalisesti ja me olemme valmistelleet ohjeet sen poistamiseksi, löydät ne artikkelin alta. Me kuitenkin suosittelemme poistamaan Koobface madon automaattisesti. Kun olet poistanut sen niin vaihda sosiaalisen median ja pankkien salasanat varmistaaksesi, että verkkorikolliset eivät enää käytä niitä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Koobface kuvankaappaus
Koobface kuvankaappaus

Koobface käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
freddy79
fbtre6.exe
mstre6.exe
ld08.exe
Ld12.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrent VersionRun"systray" = "c:windowsmstre6.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrent VersionRun"systray" = "C:Windowsfbtre6.exe"
HKEY_CURRENT_USERAppEventsSchemesAppsExplorerNavigating

Pyyhi tiedostot:
freddy79
fbtre6.exe
fmark2.dat
ld08.exe
Ld12.exe

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-koobface.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä