Vakavuus luokka:  
  (72/100)

Poisto Koobface (syys 2020 päivitys) - Poisto-opas

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   Boface | Tyyppi: Madot

Mitä sinun tulee tietää Koobface huijauksesta

Koobface

Koobface on haittaohjelma joka vaikuttaa Mac OS X, Linux ja Microsoft Windows käyttöjärjestelmiin. Koobface tunnetaan myös nimellä W32/Koobface, W32/Koobface.AZ, W32.Koobface sekä Boface. Kun se pääsee tietokoneelle niin se tarkistaa onko sillä sosiaalisen median evästeitä. Koobface mato leviää yleensä näissä soosialisissa verkostoissa: MySpace, Facebook, Yahoo Messenger, Skype ja Twitter. Jos Koobface mato ei löydä todistesita sosiaalisista verkostoista niin se vain poistaa itsenstä ja ja lataa pop-upin joka näyttää MS Windows vikailmoitukslta. Näissä pop-upeissa on tällainen teksti: “Error installing Codec. Please contact support.”

Jos tietokoneen käyttäjä käyttää sosiaalisia medioita usein niin Koobface löytää määrätyt evästeet ja kerää uhrin kirjautumistiedot kaikilta sosiaalisen median sivuilta joilla hän on vieraillut. Sitten se lähettää viestin ihmisille uhrin kaverilistalla, pyytäen videon katsomista. Tässä viestissä on vaarallinen hyperlinkki. Jos ihmiset klikkaavat hyperlinkkiä niin heidät uudelleenohjataan vaaralliselle sivustolle, joka väittää heidän pitävän päivittää flash_player.exe tiedosto. Jos käyttäjä sallii asennuksen niin hän antaa pääsyn Koobface asennukselle. Tämä tarkoittaa, että .exe tiedosto ladataan hiljaisuudessa ja asentaa Koobface tiedoston.

Koobface hakkerointi mato antaa verkkorikollisille mahdollisuuden seurata ja tallentaa arkaluontoisia tietoja uhrista, se voi nähdä mitä salasanoja annat sivustoille, mitä käyttäjänimesi ovat se voi jopa löytää luottokortti tietosi ja pankkitietosi! Ole varuillasi sillä tämä voi johtaa rahojesi menetykseen. Tämän lisäksi, tämä vaarallinen mato voi näyttää hämäriä mainoksia jotka koettavat vakuttaa sinut lataamaan tekaistun anti-virus ohjelman. Älä asenna mitään ohjelmaa jota Koobface virus promotoi, tulet vain saastuttamaan tietokonettasi lisää.

Koobface

Kuinka Koobface virus saastuttaa tietokoneet?

Koobface leviää yleensä sosiaalisen median kautta. Tämä tarkoittaa sen leviävän sosiaalisen median viestien kautta. Jos kaverisi on lähettänyt sinulle linkin joka näyttää epäilyttävältä (näyttää oudolta ja sisältää useita satunnaisia symboleja), sinun kannattaa kysyä kaveriltasi onko hän todella lähettönyt sen. Tällaisessa Koobface spämmissä on yleensä tällaisia lauseita

 • ”I saw your silly face in that movie, check it!”;
 • ”Why do you look so stupid? xD See yourself”;
 • ”You look just awesome in this new movie”;
 • ”My friend caught you on hidden cam.”

Jos muistat klikkanneesi jotain tällaista viestiä niin muista tarkistaa tietokoneesi Koobface haittaohjelman varalta. Sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi myös tehokkaalla anti-virus ohjelmalla jos sinut on huijattu asentamaan tekaistu Flash Player, joka naamioitiin ”flash_player.exe” tiedostoksi. Muussa tapauksessa, Koobface voi yrittää ohittaa HTTP liikenteesi, varastaa henkilökohtaiset tietosi ja saastuttaa PC järjestelmäsi ylimääräisillä haittaohejlmilla. Jos luulet saaneesi tämän tartunnan niin tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla. Voit löytää lisätietoja Koobface viruksen poistosta seuraavalla sivulla.

Koobface

Mitä voit tehdä suojataksesi tietokoneesi tältä madolta?

 1. Älä selaa epäluotettavia sivustoja. Jos olet avannut sivuston joka pyytää päivittämään Flash Playerin ja tiedät, että on mahdollista että olet avannut muita videoita, sinun tulee tietää sivuston olevan saastunut. Sulje se välittömästi.
 2. Jos sinulla on edes pieni epäilys, että ystäväsi ei lähettänyt epäilyttävää viestiä hyperlinkillä, kysy häneltä khdesti.
 3. Pidä haittaohjelman poistaja tietokoneellasi estääksesi saastuneet tietokoneohjelmat, meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego.

Miten tämä tartunta voidaan poistaa?

Voit tarkistaa onko sinulla tämä virus avaamalla Windows Tehtävien Hallinta ja etsi prosesseja: freddy79.exe, fbtre6.exe, mstre6.exe, ld08.exe, Ld12.exe. Sinun pitää poistaa tämä vaarallinen uhka tietokoneelta ja estää sen leviäminen. Voit poistaa sen manuaalisesti ja me olemme valmistelleet ohjeet sen poistamiseksi, löydät ne artikkelin alta. Me kuitenkin suosittelemme poistamaan Koobface madon automaattisesti. Kun olet poistanut sen niin vaihda sosiaalisen median ja pankkien salasanat varmistaaksesi, että verkkorikolliset eivät enää käytä niitä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Koobface Poisto-ohje:

Poista Koobface käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Koobface

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Koobface poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Koobface käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Koobface pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Koobface on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Koobface ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-koobface.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Koobface