Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista LeChiffre virus (Ilmaiset Ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

LeChiffre Lunnasohjelman kuvaus

LeChiffre Lunnasohjelma on vaarallinen virus joka voi saastuttaa kenet tahansa joka käyttää tietokonetta. Sen nimi on käännettynä ‘Salakirjoitus.’ Tämä on symbolinen nimi koska tämä virus käyttää määrättyä salausalgorytmiä tiedostojen lukitukseen ja salaamiseen. Toisin sanoen, se salakirjoittaa tiedostot. Jos tämä virus pääsee uhrin järjestelmään niin se etsii kaikki käyttäjän henkilökohtaiset tiedostot (mukaanlukien dokumentit, musiikin, videot ja vastaavat) ja salaa ne AES algorytmillä. Salaus tehdään salaamalla tiedoston ensimmäiset ja viimeiset 8192 bittiä ja sitten siihen liitetään haitallinen 32-bittinen avain. Kun se on salattu niin tiedosto on hyödytön

Tämä lunnasohjelma jättää myös viestin saastuneelle tietokoneelle, tämä tiedosto on yleensä .html tai .txt muodossa. Tässä mitä se kertoo:

Your important files […] which were crypted with the strongest military cipher RSA1024 and AES. No one can help you to restore files without out decoder, Photorec, RannohDecryptor […] repair tools are useless and can destroy your files irreversibly. If you want to restore files – send an e-mail to […] You will receive decrypted samples and our conditions how you’ll get decoder. Follow the instructions to send payment.

LeChiffre ransom note

Jos näet tämän viestin niin se on todiste siitä, että LeChiffre virus on hyökänny tietokoneellesi. Me emme suosittele lunnaan maksamista. Et voi luottaa verkkorikollisiin koska ei ole mitään takeita, että he näkisivät vaivaa sinun tiedostojesi palauttamiseksi. Tämän lisäksi, tämän lunnasohjelma salauksen poistaja on jo luotu ( se valitettavasti toimii vain LeChiffre 2.6 versiolle, se voidaan kuitenkin päivittää tulevaisuudessa). Voit kuitenkin myös palauttaa tiedostosi jos sinulla on niistä varmuuskopiot. Jos sinulla on varmuuskopiot niin sinun pitää vain poistaa LeChiffre lunnasohjelma tietokoneeltasi LeChiffre poistotyökalulla (Esim. Reimage Reimage Cleaner Intego) ja palauttaa tiedostosa varmuuskopiot. Pidä mielessäsi, että sinun kannattaa aina tallentaa varmuuskopiot ULKOISELLE tallentimelle, koska jotkut virukset voivat lukea pilveen tallennetut tiedot ja saastuttaa myös siellä olevat tiedostot.

Kuinka voin saada LeChiffre Lunnasohjelman?

Turvallisuusasiantuntijat väittävät, että LeChiffre Lunnasohjelma ei ole tyypillinen lunnasohjelma ja useimmiten se leviää manuaalisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkorikollisilla on pääsy kohde tietokoneeseen, ladatakseen ja käynnistääkseen tiedoston manuaalisesti. Tässä mitä juuri tapahtui Intiassa, LeChiffre verkkorikolliset asensivat tämän viruksen Intialaiseen pankkiin ja levittivä viruksen sen tietokoneiden Etätyöpöytä Porteille joissa ei ollut salasanasuojausta.

Ei kannata kuitenkaan unohtaa, että verkkorikolliset oppivat ja parantavat tuotteitaan joka päivä myös. Siksi me kehotamme ettet avaa sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä (lunnasohjelmia levitetään usein saastuneina sähköpostien liitteinä), et klikkaa linkkejä riskialttiilla sivuilla tai asenna epäluotettavia ohjelmia.

Jos haluat saada selville miten voit poistaa tiedostojen salauksen, jatka lukemista seuraavalle sivulle.

Kuinka poistaa LeChiffre lunnasohjelma ja palauttaa tiedostot?

LeChiffre viruksen viestin mukaan, voit saada tiedostosi takaisin ilmaisekse 6 kuukauden jälkeen. Tämä tuskin tapahtuu, kuka edes odottaa 6 kuukautta saadakseen pääsyn tärkeisiin tiedosoihin? Ihmiset tietenkin käyttävät tärkeitä tiedostoja joka päivä, joten heidän pitää päästä niihin käsiksi heti. Onneksi sille on kehitetty salauksen poistotyökalu, voit ladata sen täältä. Pidä mielessäsi, että ennen kuin aloitat tiedostojesi salauksen poistamisen niin sinun PITÄÄ poistaa LeChiffre virus tietokoneeltasi kokonaan. Voit tehdä sen Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla tai jollain muulla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen LeChiffre viruksen Poisto-ohje:

Poista LeChiffre käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto LeChiffre

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita LeChiffre poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista LeChiffre käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen LeChiffre pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että LeChiffre on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi LeChiffre ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-lechiffre-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta LeChiffre virus