Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poisto Mac Cleanup Pro (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Mac Cleanup Pro on vaarallinen työkalu, jonka pitäisi puhdistaa järjestelmä 

Mac Cleanup Pro

Mac Cleanup Pro on potentiaalisesti ei toivottu sovellus, joka näyttää lailliselta ja kätevältä, vaikka se samalla kerää arkaluontoisia tietoja käyttäjästä. Aivan kuten Advanced Mac Cleaner, Mac Auto Fixer, sekä vastaavat PUPit, tämä työkalu vaikuttaa olevan hyvä Mac OS optimointi ohjelma. Ohjelma on kuitenkin käyttänyt petollisia tekniikoita levitäkseen ympäriinsä ja sitten näyttämään petollisia mainoksia vakuuttaakseen uhrit, että heillä on useita ongelmia tietokoneillaan. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma voi liittyä myös mainosohjelmaan, koska se jatkaa harhaanjohtavat materiaalin toimittamista, jota voidaan pitää myös kaupallisena. Tämän lisäksi, Mac Cleanup pro ohjaa käyttäjien liikenteen yhteistyökumppanien sivuille, joissa on useita tarjouksia sen lisenssin ostamiseen. Sinun ei kannata kuitenkaan koskaan sijoittaa tällaisiin työkaluihin, jos et halua menettää rahojasi.

Nimi Mac Cleanup Pro
Tyyppi Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma
Oireet Toimittaa kyseenalaisia tarkistustuloksia, promotoi muita epäilyttäviä työkaluja ja sen täyttä versiota
Vaikutus MacOS
Levitys Ohjelmien niputus, petolliset mainokset
Poisto Käytä ReimageIntego ohjelmaa järjestelmän puhdistamiseen ja viruksen vahinkojen korjaamiseen

Vaikka ”Mac Cleanup Pro virus” termi ei ole täysin oikea, niin käyttäjät ovat aktiivisesti käyttäneet sitä kuvaamaan ongelmia tämän ohjelman kanssa. Suurin huolen aihe on sen tunkeileva käytös, joka on kiusannut ihmisiä jo usean kuukauden ajan. Kun se on tunkeutunut kohdetietokoneelle niputuksen avulla, PUP on myös aiheuttanut tuhoa järjestelmässä ja ei ole pyynnön jälkeen poistunut järjestelmästä.

Mac Cleanup Pro pääaktiviteetti luottaa tekaistuihin järjestelmän skannereihin, joita näytetään aina, kun järjestelmä käynnistetään. Tämän lisäksi, sovellus alkaa raportoimaan useista ongelmista ja tarjoaa lisenssin ostamista kaikkien vikojen korjaamiseen. Kaikki nämä skannerit heikentävät aikaasi laitteella ja tekevät tietokoneestasi hitaan.

Voit myös huomata, että Safari, Google Chrome tai Mozilla Firefox selaimet ovat alkaneet näyttämään useita mainoksia, kun selaat nettiä. Tätä promotionaalista materiaalia käytetään promotoimaan tätä työkalua tai vastaavia sovelluksia, joiden pitäisi:

 • korjata virheet;
 • parantaa tietokoneen nopeutta;
 • poistaa mainokset tietokoneeltasi;
 • poistaa haittaohjelmat;
 • saada PC toimimaan nopeammin.

Tätä listaa käytetään vain asentamaan lisää PUPeja tietokoneellesi. Tämän lisäksi, nämä ohjelmat eivät vain keskeytä sinua tekaistuilla mainoksilla, mutta ne voivat huijata sinut ostamaan niiden hyödyttömän täyden version. 

Toinen suuri ongelma Mac Cleanup Pro ja muiden epäilyttävien työkalujen kanssa on yhteys mainostajiin sekä sponsoreihin. Tämä yhteys johtaa tietojen keräämiseen ja niiden jakamiseen kolmansien osapuolien yritysten kanssa. IP-osoitteesi, sijaintisi, selaus historiasi, useimmin vieraillut sivut ja muita online aktiviteettejasi voidaan seurata. Myöhemmin näitä tietoja voidaan käyttää luomaan lisää mainosmateriaalia näytöllesi.

Löytyy tuhansia ohjelmia, jotka näyttävät laillisilta ja hyödyllisiltä, mutta eivät tarjoa mitään hyvää. Ne voivat myös vaikuttaa laitteesi suorituskykyyn, sen nopeuteen, ja jopa turvallisuuteen. Sinun pitää poistaa Mac Cleanup Pro heti, kun huomaat jonkun näistä merkeistä, jotka ilmoittavat PUPin vaikutuksesta koneellasi:

 • jatkuvat uudelleenohjaukset kaupallisille sivuille;
 • pop-up mainokset, joita tuodaan näytöllesi;
 • promotionaalinen materiaali;
 • viestejä laitteesi saastumisesta;
 • ehdotuksia ostaa Mac Cleanup Pro lisenssiavain. 

Mac Cleanup Pro poisto voidaan suorittaa antivirus työkalulla tai manuaalisesti, joka esitellään alla. Myöhemmin voit käyttää ohjelmaa, kuten ReimageIntego korjaamaan näiden hiljaisten tartuntojen vahingot. On myös mahdollista, että tartunnan aikaan, ylimääräiset uhat pääsivät koneellesi ja saastuttivat suuren osan järjestelmästä. 

Voit helposti poistaa Mac Cleanup Pron järjestelmästä, mutta järjestelmän täysi tarkistus on silti luotettavampi. Useita laajennuksia tai työkaluja pitää poistaa, jos haluat välttää viruksen ilmaantumisen uudelleen. Käytä vain maineikasta antivirusta ja puhdista järjestelmäsi kokonaan. 

Mac Cleanup Pro PUPMac Cleanup Pro on virus, joka väittämän mukaan tarkistaa järjestelmän ja näyttää kyseenalaisia tuloksia haittaohjelmien aktiviteetistä PC:llä.

Ohjelmien niputus on petollinen tekniikka, jolla PUPeja levitetään

Useat tekaistut vikaviestit promotoivat tai levittävät vaarallisia järjestelmän optimoijia ja väittävät niiden voivan korjata viruksen vahingot. Nämä työkalut eivät valitettavasti voi korjata tietokoneesi ongelmia. Hiljaiset tunkeilijat, jotka tulevat tietokoneelle ilman lupaa, tekevät vastakkaisen vaikutuksen.

Tutkijoiden mukaan, kaikkein yleisin tapa levittää näitä verkkouhkia on ilmaisohjelma niput, joita levitetään turvattomien asennusten yhteydessä. jos valitset Pika tai Ensisijaisen asennustavan, niin voit saada ylimääräisiä työkaluja ja ohjelmia järjestelmääsi. Tämä on hiljainen tapa, joka vaikuttaa tietokoneesi suorituskykyyn. 

Kun valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan jokaisen ohjelman asennukseen, niin voit poistaa ei toivotut sovellukset ja asentaa vain työkalut, joita tarvitset. Myös ohjelmien päivitysten saaminen luotettavasta lähteestä auttaa välttämään näitä hiljaisia verkkotartuntoja.

Mac Cleanup Pro poiston jälkeen sinun pitää suorittaa täysi järjestelmän tarkistus

Sinun pitää poistaa Mac Cleanup Pro järjestelmästä, niin pian kuin mahdollista, ja koska tämä on hiljainen tunkeilija ja voi asentaa muita työkaluja, niin sinun kannattaa käyttää maineikkaita työkaluja. Maineikkaat haittaohjelman poistajat voivat parantaa laitteesi suorituskykyä, kun se poistaa ylimääräisiä ohjelmia ja ei toivottuja, hyödyttömiä työkaluja.

Mac Cleanup Pro poisto järjestelmän puhdistamiseen tarkoitetulla työkalulla poistaa useita uhkia ja korjaa ongelmat tietokoneellasi. Järjestelmän kunnollinen tarkistus, meidän alla ehdottamilla työkaluilla, tunnistaa mahdolliset uhat, poistaa ne ja vaikuttaa laitteesi nopeuteen huomattavalla tavalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mac Cleanup Pro Poisto-ohje:

Poista Mac Cleanup Pro Mac OS X järjestelmästä

Poista Mac Cleanup Pro virus ja käytä tietokonettasi jälleen normaalisti:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mac Cleanup Pro tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Mac Cleanup Pro Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Mac Cleanup Pro sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Mac Cleanup Pro poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Mac Cleanup Pro Google Chrome selaimelta

Mac Cleanup Pro voi asentaa ylimääräisiä selaimen ominaisuuksia, nollaa Chrome, jotta voit päästä niistä eroon:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Mac Cleanup Pro sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Mac Cleanup Pro poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Mac Cleanup Pro Safari selaimelta

Puhdista Safari selaimesi, jotta voit jälleen nauttia turvallisesta online ajasta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Mac Cleanup Pro tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Mac Cleanup Pro poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mac-cleanup-pro.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Mac Cleanup Pro