Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Mobifoth mainokset (Opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Mobifoth mainosohjelma voi uudelleenohjata potentiaalisesti vaarallisille ja harhaanjohtaville nettisivuille

Mobifoth mainosten kuva

Mobifoth on mainosohjelma, joka voi vaikuttaa Windows tietokoneisiin sekä Android laitteisiin. Saastuneella laitteella se alkaa uudelleenohjata sivuille, jotka tarjoavat asennettavaksi tekaistuja ohjelma päivityksiä tai selaimen laajennuksia. Se voi myös näyttää tuhansia online mainoksia ja seuraa käyttäjän tietoja.

Tietokoneen ja mobiililaitteen käyttäjät valittavat samoista Mobifoth uudelleenohjaus ongelmista. Kun he selaavat nettiä Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer tai muulla nettiselaimella, heitä uudelleenohjataan epäilyttäville sivuille:

 • jotka pyytävät asentamaan selaimen laajennuksia jättääkseen;
 • jotka kertovat päivittämättömistä ohjelmista tai liitteistä ja pyytävät asentamaan ne heti;
 • teknisen tuen huijaus sivuille;
 • verkkourkinta sivuille;
 • peli;
 • uhkapeli;
 • pornografinen tai aikuisviihde;
 • muut promotionaaliset sivu.

The Mobifoth virus yleensä uudelleenohjaa Go.Mobifoth.com sivulle, joka laukaisee muita uudelleenohjauksia sponsoroiduille sivuille. Jos selaimesi siis pakottaa avaamaan uuden välilehden tai ikkunan, niin voit nähdä osoitteen muuttuvan. Sinun ei kuitenkaan kannata odottaa mitä tämä sivusto tarjoaa. Sulje selain.

Välilehden sulkeminen tai toiseen selaimeen vaihtaminen ei kuitenkaan riitä. Nämä uudelleenohjaukset voidaan suorittaa monta kertaa tunnissa. Siksi et voi tehdä töitä tai viettää aikaa lukemalla suosikki online lehteäsi. On sanomattakin selvää, että tilanne vain pahenee Mobifoth mainosten myötä.

Mainosohjelma, joka on vastuussa näistä uudelleenohjauksista, voi myös näyttää mainoksia sivuilla joilla vierailet. Ne voivat ilmaantua pop-uppeina, pop-undereina, julisteina, laatikkoina, sekä muina online mainoksina. Suurin ongelma ei ole niiden outo ja epäkäytännöllinen sijainti (esim. keskellä teksitiä), vaan niiden mahdolliset uudelleenohjaukset potentiaalisesti vaarallisille sivuille.

SemVirus vakoiluohjelmatutkijoiden mukaan, mainosohjelma tartunnat pystyvät usein luomaan houkuttelevia ja kiinnostukseen perustuvia mainoksia, koska ne voivat kerätä tietoja käyttäjistä. Yleensä mainosten tukemat ohjelmat keräävät ei henkilökohtaisia tietoja: et voi kuitenkaan olla 100% varma. Jos siis arvostat yksityisyyttäsi, sinun pitää poistaa Mobifoth HETI.

Ei ole mitään väliä kärsitkö uudelleenohjauksista puhelimessa vai tietokoneessa, me suosittelemme samaa Mobifoth poistotapaa. Meidän mielestämme paras tapa poistaa vakavat verkkouhat turvallisuusohjelmalla. Meidän suosituksemme on ReimageIntego ohjelma, joka ei vain poista mainosohjelmaa, mutta suojaa laitettasi myös muilta loisilta.

Esimerkki Mobifoth viruksestaMobifoth mainosohjelma laukaisee uudelleenohjauksia kyseenalaisille sivuille ja toimittaa ylettömän määrän online mainoksia.

Ohjelmien niputus auttaa levittämään mainosohjelmia

Tietokoneesi tai puhelimesi voi olla saastunut mainosohjelmalla tekaistun sovelluksen asennuksen jälkeen. Freeware, shareware ja sovellukset, jotka on ladattu epäluotettavilta sovelluskaupoilta, voivat tuoda ylimääräisiä komponentteja järjestelmään.

Sinun pitää valita luotettava latauslähde sekä luotettava kehittäjä, jotta voit välttää Mobifoth kaappauksen tai muiden epäilyttävien ja jopa vaarallisten ohjelmien pääsyn tietokoneelle. Asennusta varten, sinun pitää valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, ei koskaan Pika/Suositeltua asennustapaa.

Asennuksen aikana sinun pitää vain etsiä ”valinnaisia latauksia”, jotka on yleensä ruksattu valmiiksi. Niiden estämiseksi, sinun pitää vain poistaa ruksi niiden kohdalta. Pidä aina mielessäsi, että jos kiirehdit asennuksen läpi, niin voit ohittaa tämän tärkeän askeleen.

On aika poistaa Mobifoth virus

Mobifoth poisto vaatii mainosohjelman löytämisen ja poistamisen laitteelta. Me ehdotamme saavuttamaan tämän turvaohjelmalla. Ei ole väliä, vaikka virus on saastuttanut puhelimesi tai tietokoneesi, voit aina löytää sopivan ohjelman laitteellesi.

Voit suorittaa Mobifoth poiston myös manuaalisesti. Tämän artikkelin lopussa, voit löytää ohjeet, jotka ohjaavat sinut läpi mainosohjelman poiston Windows sekä Mac OS X laitteilta. Jos haluat poistaa mainosohjelman Android laitteelta, sinun tulee seurata näitä askeleita:

1. Mene Settings ja avaa Apps (tai Application manager).

2. Näet asennetut sovellukset. Selaa listaa ja poista epäilyttävät ohjelmat, jotka voivat olla juuri asennettuja laitteellesi.

3. Napauta sovellusta, jonka haluat poistaa App Info ruudulla. Täällä sinun pitää napauttaa Force stop painiketta.

4. Klikkaa Clear cache painiketta.

5. Napauta Clear data painiketta.

6. Valitse Uninstall painike.

7. Ilmaantuvassa vahvistuslaatikossa, klikkaa OK vaihtoehtoa ja poista PUP.

8. Käynnistä puhelimesi uudelleen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mobifoth mainosten Poisto-ohje:

Poista Mobifoth Windows järjestelmistä

Voidaksesi poistaa Mobifoth mainokset, sinun pitää poistaa mainosohjelma tietokoneelta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Mobifoth sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Mobifoth tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Mobifoth Mac OS X järjestelmästä

Uudelleenohjaukset, pop-upit ja muut epäilyttävät aktiviteetit loppuvat, kun poistat epäilyttävät sovellukset laitteelta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mobifoth tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Mobifoth Internet Explorer (IE) selaimelta

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää poistaa epäilyttävät komponentit Internet Explorer selaimelta.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Mobifoth sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Mobifoth poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Mobifoth mainokset Microsoft Edge selaimesta

Nämä ohjeet selittävät kuinka poistat tämän verkkoloisen Microsoft Edge selaimelta kokonaa.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Mobifoth pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Mobifoth Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Mobifoth voi olla ilmaantunut järjestelmään selaimen laajennuksena. Siksi sinun pitää poistaa se Mozilla Firefox selaimelta kokonaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Mobifoth sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Mobifoth poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Mobifoth Google Chrome selaimelta

Voidaksesi pysäyttää uudelleenohjaukset Go.Mobifoth.com sivulle sekä vastaaville sivuille, niin sinun pitää poistaa tuntemattomat laajennukset ja lisäosat Chrome selaimelta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Mobifoth sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Mobifoth poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Mobifoth Safari selaimelta

Jos Safari on saastunut tällä viruksella, niin sinun kannattaa tarkistaa selaimen laajennusten lista ja resetoida se. Alla on ohjeet sen tekemiseen kunnolla.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Mobifoth tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Mobifoth poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Mobifoth rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä