Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Motious.com virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Kuinka vaarallinen on Motious.com virus?

Motious.com virus on selaimen kaappaaja, joka voi sotkea kaikki nettiselaimesi. Tämä verkkoloinen voi muokata selaintesi asetuksia, korvata nykyisen kotisivusi ja aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia sponsoroiduille sivulle. Se ei anna sinun selata nettiä rauhassa, koska se uudelleenohjaa sinua jatkuvasti sponsoroiduille sivuille, jotka koettavat tulla tunnetuksi auttamalla tätä strategiaa. Tämän lisäksi, voit huomata erilaisia pop-uppeja, julisteita ja muita online mainoksia, joita pidät todella ärsyttävinä jos et todella pidä moottoripyöristä. Jos kuitenkin olet henkilö joka pitää moottoripyörillä ajamisesta, niin Motious.com voi silti käydä hermoillesi jatkuvien mainosten takia.

Kuten olet ehkä ymmärtänyt, tämä sivu tarjoaa hakusivun, joka väittää tarjoavansa hakutulokset Google Custom hausta. Tämä ominaisuus ei valitettavasti ole niin hyödyllinen kuin luulet. Pidä mielessäsi, että tämä selaimen kaappaaja on kaupallinen työkalu, joka tarjoaa sponsoroituja linkkejä hakutuloksissasi. Niiden avulla kehittäjät ovat luoneet maksu-klikkauksesta tuloja, joita luodaan käyttäjien klikatessa kolmansien osapuolien linkkejä tai mainoksia. Jos et halua päätyä vaaralliselle sivulle, joka koettaa saastuttaa sinut haittaohjelmalla, niin sinun pitää pysyä erossa tällaisista vaarallisista hakukoneista. Muista myös poistaa Motious.com virus, kun se ilmaantuu nettiselaimillesi.

Kaikkein tärkein asia, joka liittyy tämän kaappaajan aktiviteettiin on se, että se liittää kolmansien osapuolien linkkejä ja mainoksia potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Olet varmasti kuullut haittamainonnasta, joka on keino jota käyttävät lunnasohjelmien kehittäjät tai troijalaisista jota käytetään levitystapana. Siksi kaappaajat luottavat sponsoroituun materiaaliin. Kun selaimen kaappaaja hiipii tietokoneellesi, niin se muuttaa pääselaimen asetukset (aloitussivun), ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden URLin) ja alkaa huijaamaan uhrejaan klikkaamaan määrättyjä linkkejä. Tämän tekemiseksi, se seuraa uhrejaan jonkin aikaa kerätäkseen tietoja heidän hauista ja kiinnostuksen kohteista. jos et halua päätyä verkkourkinta sivuille tai haittaohjelman saastuttamille sivuille, sinun pitää suorittaa Motious.com poisto heti. Jotkut sen uhreista joutuvat asentamaan Windowsin uudelleen, älä siis viivytä niiden poistoa.

Motious.com viruksen kuvaMotious.com virus voi muokata selainten asetuksia, aiheuttaa uudelleenohjauksia sen kolmansien osapuolien sivuilla ja näyttää mainoksia.

Motious.com virus ei vaikuta epäilyttävältä usealle sen käyttäjistä. Sinun tulee kuitenkin tietää, että tällaiset väitteet, kuten alla on kuvattu, kertovat sen kiusallisen tosiasia, että tämä sivusto vakoilee sinua: 

By using this website you accept the use of cookies for marketing purposes.

Termi ”marketing purposes (markkinointi tarkoituksiin” tarkoittaa, että sivusto kerää tietoja liittyen hakuihisi, kuten hakusanat, sähköpostiosoite, yksityiskohdat nettihauistasi, jne. Ei ole väliä vaikka näitä tietoja pidetään ei henkilökohtaisina, voi haluamattasi joutua ongelmiin. Esimerkki, jos nämä tiedot päätyvät huijareiden käsiin, niin he voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla ja huijata sinua kohdistetuilla viesteillä. Voit törmätä myös harhaanjohtaviin pop-up mainoksiin suosikki sivullasi ja ottaa sen väitteet vakavasti. Ole varuillasi sillä tällaiset raportit, jotka sanovat, että olet voittanut iPhonen tai vastaavan palkinnon, ovat yleensä tekaistuja. 

Kuinka voin saada tartunnan?

Jos huomasit Motious.com uudelleenohjaus ongelman tietokoneellasi, niin sinun kannattaa miettiä tietokoneesi tarkistusta selaimen kaappaajan varalta. Ole varuillasi, että sen kehittäjät ovat luottaneet niputus tekniikkaan, joka sallii ohjelmien lisäämisen ylimääräisenä komponenttina ohjelmistopakettiin. Siksi voit huomata Motius.com kaappauksen, kun ole asentanut ilmaisohjelma, jonka latasit Internetistä. Kun asennat uusia ohjelmia, niin sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, joka antaa sinun valvoa ja säätää prosessia. Asennuksen aikana voit nähdä listan valinnaisista latauksista tai ilmoituksia, jotka kertovat sinun suostuvan tekemään määrätystä sivusta kotisivusi. Täällä sinun tehtäväsi on poistaa ruksi kaikista osioista. Pidä mielessäsi, että Pika ja Perus asennustavat eivät salli tätä toimintoa. Kun asennat ohjelmia näillä asetuksilla, niin voit saada Motious.com viruksen sekä useita muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Motious.com virus poisto-ohjeet

Manuaalinen Motious.com poisto vaatii tietokoneen järjestelmän tutkimista ja kaikkien selaimen kaappaajan komponenttien poistamista PC:ltä ja kaikilta selaimilta. Meidän tiimimme on valmistellut askel-askeleelta ohjeet kuinka voit tehdä tämän helposti. Ei ole mitään väliä kuinka kokenut olet, sinun pitää olla varovainen, koska voit kokea uuden kaappauksen kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen, jos jätät jälkeen tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman komponentteja. Jos kuitenkin haluat olla 100% varma, että viruksen poisto onnistuu, niin valitse automaattinen poistotapa. Voidaksesi poistaa Motious.com viruksen automaattisesti, niin sinun pitää asentaa haittaohjelman poistaja ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus sen avulla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Motious.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Motious.com Windows järjestelmistä

Sinun pitää poistaa Motious ja vastaavat tämän selaimen kaappaajan komponentit tietokoneeltasi. Muista tarkistaa kahdesti kaikki ohjelmat, jotka ilmaantuivat tietokoneellesi samana päivänä ja poista epäilyttävät ohjelmat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Motious.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Motious.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Motious.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Motious.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Motious.com selaimen kaappaajan järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit. Voit tehdä sen seuraamalla alla olevia ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Motious.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Motious.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan epäilyttävät lisäosat (Motious ja muut) ja korjaa Internet Explorer kaappauksen jälkeen. Sitten voit resetoida selaimesi.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Motious.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Motious.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Motious.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Motious.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Motious.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista laajennusten lista ja etsi Motious. Muista poistaa se. Sinun kannattaa myös päästä eroon kaikista ei toivotuista laajennuksista, liitteistä, jne., jotka ilmaantuvat Mozilla Firefox selaimella vasten tahtoasi. Ne voivat liittyä selaimen kaappaajaan ja voivat olla vastuussa ei toivotuista mainoksista.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Motious.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Motious.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Motious.com Google Chrome selaimelta

Sinun pitää poistaa Motious lisäosa Google Chrome nettiselaimilta. Me suosittelemme myös poistamaan kaikki hämärät laajennukset siltä ja resetoimaan kaikki asetukset, kuten alla on näytetty.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Motious.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Motious.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Motious.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Motious.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Motious.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Motious.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-motious-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Motious.com virus