Poista Motious.com virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty maalis 2017

Motious.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Motious.com virus?

Kuinka vaarallinen on Motious.com virus?

Motious.com virus on selaimen kaappaaja, joka voi sotkea kaikki nettiselaimesi. Tämä verkkoloinen voi muokata selaintesi asetuksia, korvata nykyisen kotisivusi ja aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia sponsoroiduille sivulle. Se ei anna sinun selata nettiä rauhassa, koska se uudelleenohjaa sinua jatkuvasti sponsoroiduille sivuille, jotka koettavat tulla tunnetuksi auttamalla tätä strategiaa. Tämän lisäksi, voit huomata erilaisia pop-uppeja, julisteita ja muita online mainoksia, joita pidät todella ärsyttävinä jos et todella pidä moottoripyöristä. Jos kuitenkin olet henkilö joka pitää moottoripyörillä ajamisesta, niin Motious.com voi silti käydä hermoillesi jatkuvien mainosten takia.

Kuten olet ehkä ymmärtänyt, tämä sivu tarjoaa hakusivun, joka väittää tarjoavansa hakutulokset Google Custom hausta. Tämä ominaisuus ei valitettavasti ole niin hyödyllinen kuin luulet. Pidä mielessäsi, että tämä selaimen kaappaaja on kaupallinen työkalu, joka tarjoaa sponsoroituja linkkejä hakutuloksissasi. Niiden avulla kehittäjät ovat luoneet maksu-klikkauksesta tuloja, joita luodaan käyttäjien klikatessa kolmansien osapuolien linkkejä tai mainoksia. Jos et halua päätyä vaaralliselle sivulle, joka koettaa saastuttaa sinut haittaohjelmalla, niin sinun pitää pysyä erossa tällaisista vaarallisista hakukoneista. Muista myös poistaa Motious.com virus, kun se ilmaantuu nettiselaimillesi.

Kaikkein tärkein asia, joka liittyy tämän kaappaajan aktiviteettiin on se, että se liittää kolmansien osapuolien linkkejä ja mainoksia potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Olet varmasti kuullut haittamainonnasta, joka on keino jota käyttävät lunnasohjelmien kehittäjät tai troijalaisista jota käytetään levitystapana. Siksi kaappaajat luottavat sponsoroituun materiaaliin. Kun selaimen kaappaaja hiipii tietokoneellesi, niin se muuttaa pääselaimen asetukset (aloitussivun), ensisijaisen hakukoneen, uuden välilehden URLin) ja alkaa huijaamaan uhrejaan klikkaamaan määrättyjä linkkejä. Tämän tekemiseksi, se seuraa uhrejaan jonkin aikaa kerätäkseen tietoja heidän hauista ja kiinnostuksen kohteista. jos et halua päätyä verkkourkinta sivuille tai haittaohjelman saastuttamille sivuille, sinun pitää suorittaa Motious.com poisto heti. Jotkut sen uhreista joutuvat asentamaan Windowsin uudelleen, älä siis viivytä niiden poistoa.

Motious.com viruksen kuvaMotious.com virus voi muokata selainten asetuksia, aiheuttaa uudelleenohjauksia sen kolmansien osapuolien sivuilla ja näyttää mainoksia.

Motious.com virus ei vaikuta epäilyttävältä usealle sen käyttäjistä. Sinun tulee kuitenkin tietää, että tällaiset väitteet, kuten alla on kuvattu, kertovat sen kiusallisen tosiasia, että tämä sivusto vakoilee sinua:

By using this website you accept the use of cookies for marketing purposes.

Termi ”marketing purposes (markkinointi tarkoituksiin” tarkoittaa, että sivusto kerää tietoja liittyen hakuihisi, kuten hakusanat, sähköpostiosoite, yksityiskohdat nettihauistasi, jne. Ei ole väliä vaikka näitä tietoja pidetään ei henkilökohtaisina, voi haluamattasi joutua ongelmiin. Esimerkki, jos nämä tiedot päätyvät huijareiden käsiin, niin he voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla ja huijata sinua kohdistetuilla viesteillä. Voit törmätä myös harhaanjohtaviin pop-up mainoksiin suosikki sivullasi ja ottaa sen väitteet vakavasti. Ole varuillasi sillä tällaiset raportit, jotka sanovat, että olet voittanut iPhonen tai vastaavan palkinnon, ovat yleensä tekaistuja.

Kuinka voin saada tartunnan?

Jos huomasit Motious.com uudelleenohjaus ongelman tietokoneellasi, niin sinun kannattaa miettiä tietokoneesi tarkistusta selaimen kaappaajan varalta. Ole varuillasi, että sen kehittäjät ovat luottaneet niputus tekniikkaan, joka sallii ohjelmien lisäämisen ylimääräisenä komponenttina ohjelmistopakettiin. Siksi voit huomata Motius.com kaappauksen, kun ole asentanut ilmaisohjelma, jonka latasit Internetistä. Kun asennat uusia ohjelmia, niin sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, joka antaa sinun valvoa ja säätää prosessia. Asennuksen aikana voit nähdä listan valinnaisista latauksista tai ilmoituksia, jotka kertovat sinun suostuvan tekemään määrätystä sivusta kotisivusi. Täällä sinun tehtäväsi on poistaa ruksi kaikista osioista. Pidä mielessäsi, että Pika ja Perus asennustavat eivät salli tätä toimintoa. Kun asennat ohjelmia näillä asetuksilla, niin voit saada Motious.com viruksen sekä useita muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Motious.com virus poisto-ohjeet

Manuaalinen Motious.com poisto vaatii tietokoneen järjestelmän tutkimista ja kaikkien selaimen kaappaajan komponenttien poistamista PC:ltä ja kaikilta selaimilta. Meidän tiimimme on valmistellut askel-askeleelta ohjeet kuinka voit tehdä tämän helposti. Ei ole mitään väliä kuinka kokenut olet, sinun pitää olla varovainen, koska voit kokea uuden kaappauksen kun olet käynnistänyt tietokoneen uudelleen, jos jätät jälkeen tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman komponentteja. Jos kuitenkin haluat olla 100% varma, että viruksen poisto onnistuu, niin valitse automaattinen poistotapa. Voidaksesi poistaa Motious.com viruksen automaattisesti, niin sinun pitää asentaa haittaohjelman poistaja ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus sen avulla.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Motious.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Sinun pitää poistaa Motious ja vastaavat tämän selaimen kaappaajan komponentit tietokoneeltasi. Muista tarkistaa kahdesti kaikki ohjelmat, jotka ilmaantuivat tietokoneellesi samana päivänä ja poista epäilyttävät ohjelmat.

Poistaaksesi Motious.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Motious.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Motious.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Motious.com selaimen kaappaajan järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit. Voit tehdä sen seuraamalla alla olevia ohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Motious.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tarkista laajennusten lista ja etsi Motious. Muista poistaa se. Sinun kannattaa myös päästä eroon kaikista ei toivotuista laajennuksista, liitteistä, jne., jotka ilmaantuvat Mozilla Firefox selaimella vasten tahtoasi. Ne voivat liittyä selaimen kaappaajaan ja voivat olla vastuussa ei toivotuista mainoksista.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Motious.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Motious.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Motious.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Sinun pitää poistaa Motious lisäosa Google Chrome nettiselaimilta. Me suosittelemme myös poistamaan kaikki hämärät laajennukset siltä ja resetoimaan kaikki asetukset, kuten alla on näytetty.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Motious.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Motious.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä