Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poista Muzeen.com virus (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Kuinka Muzeen.com virus tunkeutui tietokoneelle?

Muzeen.com virus on yksi selaimen kaappaajista, joka voi piilottaa itsensä ilmaisohjelmaan ja tunkeutua järjestelmään ilman lupaa. Ensimmäiseksi, se voi vaikuttaa luotettavalta hakukoneelta, joka suunniteltiin Ranskan kielisille käyttäjille. Voi kuitenkin paljastua helposti, että se on PUP (tunnetaan myös nimellä ”uudelleenohjaus virus”) kun olet pitänyt sitä selaimellasi. Meidän on pakko varoittaa, että Muzeen.com uudelleenohjaukset kannattaa välttää koska ne voivat uudelleenohjata käyttäjät vaarallisisille sivuille. Virallisesti tätä sivua käytetään promotoimaan kolmansien osapuolien sivuja ja auttamaan niitä kasvattamaan suosiotaan. Sen kehittäjät eivät kuitenkaan tarkista näiden osapuolien luotettavuutta, joten ne uudelleenohjaavat käyttäjät myös saastuneille sivuille. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voi myös seurata uhrejaan ja kerätä ei henkilökohtaisia tietoja heidän selkänsä takana. Tällaiset työkalut ovat erityisen kiinnostuneita uhrien hakusanoista, sähköpostiosoitteista, tietokoneen IP-osoitteista, sen sijainnista ja vastaavista tiedoista. Jos olet yksi niistä joilla on Muzeen virus niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan poistaa tämä selaimen kaappaaja. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa jättää sen ärsyttävät mainokset huomiotta, jotka ilmaantuvat koska tämä on miten sinut uudelleenohjataan sivuille joissa on mainoksia ja epäilyttäviä linkkejä. Päästäksesi niistä eroon, sinun kannattaa poistaa Muzeen.com ReimageIntego ohjelman avulla.

Kuten me olemme jo maininneet, tämä selaimen kaappaaja on kiinnostunut Ranskan kielisistä tietokoneen käyttäjistä, hakutulokset, Yksityisyyden Suoja ja vastaavat tiedot ovat tällä kielellä. Jos kuitenkin saat sen tartunnan vaikka sinulla ei ole mitään tekemistä tämän maan kanssa. Yksi tämän kaappaajan ominaisuuksista on, että se esittelee mainoksensa hakutulosten mukana. Ole varuillasi, että mainosten määrä kasvaa yhdessä sen ajan mukaan kuinka kauan sinulla on tämä kaappaaja tietokoneellasi. Tämän lisäksi, Muzeen.com uudelleenohjauksesta tulee todellinen vaiva. Tämä kaappaaja voi harhaanjohtaa sinut yhteistyökumppanien sivuille, jotka koettavat huijata vieraitaan. Me emme voi taata, että sinusta ei tule haittaohjelman uhria kun sinulla on tämä kaappaaja tietokoneellasi. Siksi me todella suosittelemme välttämään sen. Helpoin tapa  sen tekemiseen on suorittaa Muzeen.com poisto järjestelmästä. 

The image revealing muzeen.com virus

Tämän lisäksi, Muzeen voi asentaa lisää muita lisäosia ja työkalupalkkeja. Ne ovat harvoin käytännöllisiä. Sen sijaan ne promotoivat ei toivottuja tuotteita tai uudelleenohjaa sinut muille sivuille. On sanomattakin selvää, että tällaiset uudelleenohjaukset käyttävät vai PC:n resursseja. Kaappaaja voi myös seurata sinun nettiselaamistasi asentamalla evästeitä ja muita seurantatyökaluja. Vaikka useimmat lailliset sivut käyttävät evästeitä, selaimen kaappaajat jakavat kerätyt ei henkilökohtaiset tiedot kolmansien osapuolien kanssa, vaikka ne kieltävät sen yksityisyyden suojassaan. Siksi me kehotamme poistamaan muzeen.com viruksen.

Mitä strategioita haittaohjelman luojat käyttävät levittämään tätä PUPia?

“Niputusta” käytetään usein levittämään kaikenlaisia PUPeja. Sitä käytetään myös Muzeen.com levitykseen. Tämä tekniikka levittää usein myös teknisen tuen huijauksia. Voit onneksi välttää erilaisia tietokone loisia jos haluat pitää muutaman turvavihjeen mielessäsi. Tämän lisäksi, muzeen.com kaappaus on myös tapahtunut. Kun olet ladannut sovelluksen, vaikka se olisi luotettavasta lähteestä, laukaise asennusvelho ja valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Nyt voi valita kaikki ei toivotut työkalut. Vain kun olet varma, että mitään epäilyttäviä ohjelmia ei asenneta ladattujen sovellusten mukana, jatka asennusta ohjeen mukaan.

Muzeen.com poisto-ohjeet:

Muzeen.com poisto voidaan poistaa kahdella tavalla, manuaalisesti ja automaattisesti. Käyttäjät, jotka eivät ole hyviä tietokoneen kanssa, voivat valita jälkimmäisen tavan. Turvatyökalu poistaa kaikki komponentit ja rekisteriavaimet, jotka tämä kaappaaja on asentanut. Jos luotat siihen, että voit poistaa muzeen.com viruksen itse, niin käytä manuaalisen poiston ohjeita. Meidän IT-asiantuntijamme ovat antaneet ne tämän artikkelin alla. Lopuksi, ennen kuin vaihdat uuteen hakukoneeseen tai lataat uuden media soittimen, lue käyttäjien kommentit ja arvostelut. Ehkä muiden katkerat kokemukset voivat auttaa sinua välttämään potentiaalisesti ei toivotun ohjelman.

 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Muzeen.com virus kuvankaappaus
Muzeen.com virus kuvankaappausMuzeen.com virus kuvankaappaus
Muzeen.com virus kuvankaappaus

Manuaalinen Muzeen.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Muzeen.com Windows järjestelmistä

Kun koetetaan poistaa Muzeen.com virus tietokoneelta, älä etsi sen nimistä virusta ohjelmiesi listalla. Etsi sen sijaan muita, tuntemattomia ohjelmia joita et muista asentaneesi ja sen jälkeen poista ne heti.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Muzeen.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Muzeen.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Muzeen.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Muzeen.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Muzeen.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Muzeen.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos Mozilla Firefox on Muzeen.com viruksen saastuttama niin sinun pitää tarkistaa juuri asennetut lisäosat ja poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät, kuten Muzeen. Tämän lisäksi, sinun kannattaa resetoida selaimesi suorittaaksesi sen poiston.

The picture showing Muzeen hijack on Mozilla

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Muzeen.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Muzeen.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Muzeen.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Muzeen.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Muzeen.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Muzeen.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Muzeen.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Muzeen.com Google Chrome selaimelta

Jos huolehdit, että kaappaaja voi yhä olla laitteellasi, suorita seuraavat askeleet. Muista poistaa Muzeen lisäosa valitsemalla Preferences selaimiltasi. Muista sitten resetoida selaimesi. Poistaaksesi kaikki skriptit ja koodit jotka kaappaaja on asentanut.

The image of Chrome hijack with Muzeen.com virus

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Muzeen.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Muzeen.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Muzeen.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Muzeen.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Muzeen.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Muzeen.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-muzeen-com-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Muzeen.com virus