Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto My Safe Savings (Poisto-opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Alice Woods - -   MySafeSavings | Tyyppi: Mainosohjelma

My Safe Savings arvotelu

My Safe Savings

My Safe Savings on ärsyttävä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka luo ja näyttää erilaisia mainoksia tietokoneen näytölle kun se on päässyt järjestelmään. Tämän mainosohjelman (mainosten tukeman ohjelman) käynnistystiedosto on nimeltään mysafesavings.exe ja jos näet sen prosessin käynnissä niin lopeta se Windows Tehtävien hallinnan kautta heti. Se on vain tietokone loinen joka hidastaa tietokoneen järjestelmää ja näyttää tekaistuja ilmoituksia ja mainoksia. Lue alta kuinka My Safe Savings virus toimii.

My Safe Savings PUP leviää muiden ilmaisohjelmien mukana ja se voidaan asentaa ilman käyttäjän tietämystä. Kun se asettaa komponenttinsa järjestelmään niin se alkaa keräämään tieta käyttäjän nettiselaamisesta. Se voi esimerkiksi seurata käyttäjän nettiselaamista ja kerätä tietoja, kuten selaushistoria, hakusanat, klikkaukset, lataukset, kirjanmerkit, suosikki sivut, tietokoneen sijainti, IP-osoite, jne. Näiden tietojen mukaan, My Safe Savings luo ja näyttää promotionaalista materiaalia tietokoneen käyttäjälle aina kun hän selaa nettiä.

Useimmissa tapauksissa, My Safe Savings näyttää erilaisia verkkokauppa mainoksia, kuten alennuskoodit, kupongit, hintavertailut, jne. mutta se voi myös tarjota päivityksiä (yleensä Java tai Flash Player). Me todella suosittelemme välttämään My Safe Savings mainoksia keinolla millä tahansa. My Safe Savings mainokset voivat uudelleenohjata sinut kyseenalaisille sivuille tai pakottaa sinut asentamaan ei toivottuja ohjelmia jotka voivat olla täynnä kyseenalaisia tiedostoja.

Tietokoneen turvallisuusasiantuntijat sanovat, että tämä ohjelma on epäluotettava ja se voi olla yhteydessä hämäriin kolmannen osapuolen yrityksiin. Jos siis haluat pitää tietokoneesi turvassa niin sinun kannattaa poistaa My Safe Savings PC:ltä. Voit tehdä sen haittaohjelman poistajalla tai manuaalisesti. Jos haluat tehdä sen automaattisesti niin meidän suosituksemme on ReimageIntego ohjelma.

My Safe Savings

Kuinka My Safe Savings kaappaa tietokoneet?

Kun puhutaan My Safe Savings levityksestä niin meidän on pakko sanoa, että siinä ei ole mitään erikoista. Se leviää kuin mikä tahansa potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, niputuksen avulla. Niputus antaa ohjelmien kehittäjille mahdollisuuden pakata tuotteensa yhteen ja rakentaa ohjelmisto nippuja jotka näyttävät yksittäisiltä ohjelmilta.

Tällaiset paketit yleensä sisältävät yhden laillisen ja tunnetun ohjelman sekä muutamia epäsuosittuja ohjelmia, yleensä selaimen kaappaajia tai mainosohjelmia. Voidaksesi välttää tällaisten liitteiden asentamista niin sinun pitää olla varovainen kun asennat uusia ohjelmia. On huomattu, että useat tietokoneen käyttäjät luottavat Perus ja Pika asennuksiin kun heidän pitäisi valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa.

Nämä vaihtoehdot, toisin kuin Perus tai Pika, antavat käyttäjälle mahdollisuuden arvioida komponentteja ja poistaa ei toivotut. Ole hyvä ja pidä mielessäsi, että seuraavalla kerralla kun lataat ohjelmia internetistä ja avaat sen asennusvelhon. Jos tämä PUP on jo päässyt PC:lle, lue alta ja selvität miten poistat sen.

Kuinka poistaa My Safe Savings?

My Safe Savings virus on taatusti ärsyttävä ohjelma, jolla ei ole mitään hyötyjä. Se ei voi tarjota oikeita tarjouksia tai auttaa sinua verkko-ostoksissa. Siksi me suosittelemme sinua poistamaan tämän järjestelmää hidastavan sovelluksen järjestelmästä lopullisesti. Jos tavoitteenasi on poistaa My Safe Saving mainosohjelma niin voit tehdä sen manuaalisesti.

Ole hyvä ja seuraa My Safe Savings manuaalista poisto-ohjetta joka on artikkelin alla. Jos kuitenkin haluat poistaa muutakin kuin tämän ohjelman ja suojata tietokonettasi vakoiluohjelmilta ja haittaohjelmilta niin sinun kannattaa miettiä maineikkaan ja luotettavan haittaohjelman poistajan asentamista. Sinun kannattaa hankkia sellainen joka tarjoaa myös reaaliaikaista PC suojaa. Voit käyttää yhtä seuraavista ohjelmista:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen My Safe Savings Poisto-ohje:

Poista My Safe Savings Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista My Safe Savings sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi My Safe Savings tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista My Safe Savings Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi My Safe Savings tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista My Safe Savings Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi My Safe Savings sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi My Safe Savings poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista My Safe Savings Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin My Safe Savings pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista My Safe Savings Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse My Safe Savings sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita My Safe Savings poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista My Safe Savings Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse My Safe Savings sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi My Safe Savings poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista My Safe Savings Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi My Safe Savings tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi My Safe Savings poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-my-safe-savings.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta My Safe Savings