Vakavuus luokka:  
  (16/100)

Poisto MyMacUpdater (Poisto-opas) - kesä 2018 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

MyMacUpdater – on tekaistu ohjelmien päivitin, joka on läheistä sukua Shopperify virukselle

MyMacUpdater kuva Mac laitteella

MyMacUpdater on vaarallinen sovellus, joka voi salaa tunkeutua tietokoneellesi ilman sinun lupaasi. Tämä virus voidaan lisätä mainosohjelma ja potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) kategorioihin, koska se voi aiheuttaa tekaistuja pop-uppeja, jotka häiritsevät käyttäjää, heti kun he aloittavat hakunsa. Tämän kaiken lisäksi, se on läheistä sukua Shopperify sovellukselle, jota on aktiivisesti levitetty nipussa MyMacUpdater viruksen kanssa, joka tarkoittaa mainosten määrän voivan tuplaantua. Ainoa tapa poistaa nämä ilmoitukset, on näiden virusten poisto. Pidä mielessäsi, että niiden pitäminen järjestelmässä voi ohjata sinut vaarallisille sivuilla, jotka koettavat varastaa henkilökohtaisia tietojasi tai saastuttaa sinut haittaohjelmalla.

Nimi MyMacUpdater
Tyyppi Mainosohjelma
Levitystapa Leviää tuoteniputus huijauksen avulla
Vastaavat PUPit Shopperify virus; My ShopMate ads; jne.
Oireet Hukuttaa käyttäjät tunkeilevilla mainoksilla nettiselaamisen aikana
Poisto Ainoa tapa poistaa tämä sovellus ja sen komponentit, on suorittaa järjestelmän tarkistus ammattilaisten antiviruksella. Meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego.

Jos ihmettelet mikä MyMacUpdater on ja miksi se on asennettu tietokoneellesi, vastaus on todella yksinkertainen — se on ohjelma, joka auttaa sen kehittäjiä saamaan maksu-klikkauksesta tuloja, ohjaamalla liikennettä yhteistyökumppanien sivuille. On valitettavaa, mutta vain sen kehittäjät hyötyvät tästä. 

Vaikka MyMacUpdater ei ole virus, vaan potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, se on suunniteltu seuraamaan käyttäjiä ja keräämään tietoa heidän nettiselaamisestaan. Jotkut tiedot voivat kuitenkin tunnistaa sinut ja johtaa vakaviin yksityisyyden ongelmiin tai jopa identiteettivarkauteen. 

Tämän lisäksi se kerää klikatut mainokset, usein vieraillut sivut, IP-osoitteen, jne. Tietoja käytetään myöhemmin muokkaamaan mainoksia sinun kiinnostuksesi kohteiden mukaan. Tällä tavalla kehittäjät voivat varmistaa, että olet kiinnostuneempi klikkaamaan näytettyä mainosta ja luot heille tuloja.

He eivät valitettavasti ole vastuussa sivujen materiaalista, joille MyMacUpdater uudelleenohjaukset sinut vievät, joten näiden mainosten klikkaaminen voi viedä sinut epäilyttäville sivuille tai haittaohjelman levityskohteeseen. Tämä ohjelma on myös potentiaalisesti vaarallinen, ja sinun pitää poistaa se heti. 

Voit oppia miten poistaa MyMacUpdater Mac laitteelta, alla olevien ohjeiden avulla. Mainosten tukemat ohjelmat[ref en-2 ´] liittyvät usein muihin PUP ohjelmiin, joten sinun pitää poistaa ne kaikki. Siksi manuaalinen poisto ei ole turvallisin tai kätevin tapa.

Sen sijaan, hanki Reimage Reimage Cleaner Intego tai muu tehokas turvaohjelma MyMacUpdater poistoon. Ne on suunniteltu tunnistamaan kaikki epäilyttävät merkinnät ja puhdistamaan järjestelmäsi muutamassa minuutissa.

MyMacUpdater kuva näyttää, kuinka se niputetaan ilmaisohjelman kanssaMyMacUpdater on mainosohjelma, joka tulee nipussa epäilyttävien kolmansien osapuolien sovelluksien kanssa.

PUP tunkeutuu tietokoneelle todella viekkaalla tavalla

Kaikilla potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla on yksi samanlainen ominaisuus — niitä levitetään samalla tavalla. Niiden kehittäjät levittävät tuotteita markkinointitavalla, jonka nimi on niputus, se piilottaa PUPin tiedot ilmaisohjelmien asennuksen aikana. Ihmiset eivät siis huomaa, kun se luikertelee järjestelmään.

Asiantuntijat raportoivat, että ihmisten ei tule miettiä vain tämän PUPin poistoa, vaan ottaa myös huomioon ennaltaehkäisevät toimet, joilla he voivat suojella tietokoneitaan tulevaisuudessa. Sen tekemiseen me ehdotamme kiinnittämään tarkkaa huomiota kolmansien osapuolien sovellusten asennuksen aikana. 

Sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asetus ja poistaa kaikki ruksit, jotka antavat luvan asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia järjestelmääsi. Sinun pitää myös käyttää tehokasta antivirus ohjelmaa, joka auttaa poistamaan sen automaattisesti. 

Opettele miten poistaa MyMacUpdater Mac laitteelta yhdellä klikkauksella

Me olemme saaneet useita kysymyksiä, miten poistaa MyMacUpdater virus? Me olemme valmistelleet kaksi tapaa tämän verkkouhan poistamiseen. Ensimmäinen on poistaa mainosohjelma automaattisesti, asentamalla ammattilaisten turvaohjelma ja suorittamalla järjestelmän täysi tarkistus.

Toinen tapaa poistaa MyMacUpdater kokonaan, on manuaalinen. Lesvirus.fr tiimi kuitenkin sanoo, että tämä PUP on liitetty muihin potentiaalisesti ei toivottuihin ohjelmiin, jotka asennetaan yhdessä. Siksi sinun pitää poistaa ne kaikki, jotta ärsyttävät mainokset loppuvat.

Kun otetaan tämä varoitus huomioon, niin me olemme liittäneet tämän artikkelin loppuun ohjeet, miten poistaa MyMacUpdater Mac laitteelta. Niiden pitäisi auttaa sinua suorittamaan poiston turvallisesti

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner Intego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen MyMacUpdater Poisto-ohje:

Poista MyMacUpdater Mac OS X järjestelmästä

MyMacUpdater on liitetty muihin mainosohjelma komponentteihin, jotka voivat piileskelle Mac laitteellasi. Siksi sinun pitää poistaa myös ne.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi MyMacUpdater tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista MyMacUpdater Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi MyMacUpdater sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi MyMacUpdater poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista MyMacUpdater Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin MyMacUpdater pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista MyMacUpdater Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Voit poistaa tunkeilevat mainokset Mozilla selaimelta, poistamalla epäilyttävät merkinnät, kuten Shopperify sekä MyMacUpdater.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse MyMacUpdater sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita MyMacUpdater poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista MyMacUpdater Google Chrome selaimelta

Kun olet poistanut mainosohjelman, poista sen mainosohjelmaan liittyvät komponentit ja nollaa Chrome.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse MyMacUpdater sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi MyMacUpdater poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista MyMacUpdater Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi MyMacUpdater tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi MyMacUpdater poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-mymacupdater.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta MyMacUpdater