Poista Mypcbackup.com pop-up mainokset (Viruksen Poisto-opas)

Mypcbackup.com pop-up mainosten Poisto-ohje

Mikä on Mypcbackup.com pop-up mainokset?

Mitä riskejä liittyy Mypcbackup.com pop-up mainoksiin?

Mypcbackup.com pop-up virus on ärsyttävä mainosohjelma sovellus, joka asettaa mainoksia saastuneen tietokoneen selaimille promotoidakseen kyseenalaista sovellusta nimeltä My PC Backup. Me olemme jo keskustelleet tästä kyseenalaisesta sovelluksesta yhdessä aikaisemmassa artikkelissa, jossa me keskustelemme kaikista syistä miksi sinun ei kannata pitää sitä asennettuna tietokoneelle. Pääsyy on sen mainosohjelma ominaisuudet. Sovelluksella on sisar sovellus, joka antaa mainostajien ansaita promotoimalla tätä tuotetta, ja useat niistä (jopa vaaralliset, kuten mainosohjelmat) vaikuttavat tarttuneen tilaisuuteen. Kattava yhteistyökumppanien mainostus on juuri se asia, joka ansaitsi My PC Backup mainoksille pop-up virus tittelin. Mypcbackup haittaohjelma ei ole ainoa sovellus joka käyttäytyy tällä tavalla saastuneella tietokoneella. Löytyy tuhansia ohjelmia joiden kehittäjät käyttävät vastaavia strategioita tehdäkseen tuotteistaan suosittuja ja saadakseen ihmiset lataamaan niitä. Jos sinulle tarjotaan siis jotain tiedostojen varmuuskopiointia verkossa, se ei tarkoita että sinun kannattaa tehdä sitä. Sinun kannattaa itseasiassa tehdä aina tutkimus ennen kuin hankit minkä tahansa ohjelman. Älä koskaan lataa mitään sokeasti satunnaisilta sivuilta. Älä tunne houkutusta ei toivottuihin latauksiin, poista Mypcbackup.com pop-up mainosohjelma virus tietokoneelta FortectIntego ohjelmalla tai muulla tehokkaalla anti-virus ohjelmalla.

Se on valitettavaa, mutta Mypcbackup.com on vain pieni osa tyypillistä mainosohjelma mainoskampanjaa. Voit oppia jättämään ne huomiotta mutta ongelmana on, että yleensä tällaiset ohjelman yhteistyökumppanit useilla ohjelman tuottajilla ja satunnaisilla kolmansilla osapuolilla ja levittävät linkkejään myös uhrin vierailemille sivuille. Näillä sivuilla voit saada PC:lle haittaohjelman, päätyä selaimia lukitsevaan Teknisen Tuen Huijaus sivuille, menettää tietojasi, jne. siksi Mypcbackup.com uudelleenohjaus My PC Backup lataussivulle on luultavasti kaikkein harmittomin mainosohjelma seuraus jonka voit odottaa. Me suosittelemme tarttumaan toimeen ennen kuin kaikki menee alamäkeen ja yksityisyys on uhattuna. Tämän lisäksi, Mypcbackup.com pop-up poiston ei pitäisi olla vaikeaa edes kokemattomille tietokoneen käyttäjille. Jatka artikkelin lukemista ja tulet löytämään kaiken tarvittavan tiedon viruksen täydelliseen poistamiseen.

Mikä on levitystapa näiden pop-up mainosten takana?

Useimmat käyttäjät väittävät, että Mypcbackup.com pop-up mainokset alkoivat ilmaantumaan täysin tyhjästä. Totuus kuitenkin on, että ne toi mainosohjelma, joka on huomaamatta tullut tietokoneelle kun olet asentanut muita sovelluksia, kuten PDF luoja, latausmanageri tai video editori. Mainosohjelman kehittäjät käyttävät tätä levitystapaa aktiivisesti , ja he jatkavat sitä niin kauan kuin ihmiset ovat varomattomia asentaessaan uusia ohjelmia tietokoneelleen. Sanomalla ”varomattomia”, meidän mielessä on käyttäjien tapa kiirehtiä asennuksen läpi, ohittamalla asennusvaiheet ja klikkaamalla vain ”Seuraava” painiketta. Pitääksesi Mypcbackup.com mainosohjelman ja muut mainosohjelmat PC:ltä, on tärkeää olla koko ajan varuillaan. Asiantuntijat suosittelevat valitsemaan ”Edistyneen” asennustavan jotta voit päättää mitä pääsee PC:lle ja mitkä pitää estää pääsemästä tietokoneelle.

Mitä sinun pitää tehdä poistaaksesi Mypcbackup.com pop-up mainokset selaimeltasi?

Ensimmäiseksi, jos aloit huomaamaan Mypcbackup.com mainoksia kun olet asentanut My PC Backup ohjelman tietokoneellesi, sinun pitää poistaa se ja jatkaa järjestelmän valvomista. Jos mainokset yhä ärsyttävät sinua niin se tarkoittaa, että sinulla on mainosohjelma ja on aika ottaa kovemmat keinot käyttöön. Tarkista laitteesi automaattisella anti-virus ohjelmalla — sen pitäisi poistaa Mypcbackup.com PUP ilman ongelmia. Jos sinulla on vaikeuksia poistaa virus automaattisesti tai jos haluat testata manuaalista Mypcbackup.com poistoa, lue meidän mainosohjelman poisto-ohjeet alta ja muista olla varovainen seuraavan kerran kun asennat uusia ohjelmia tietokoneellesi!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Mypcbackup.com pop-up mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Mypcbackup.com mainokset, sinun pitää poistaa kaikki ohjelmat liittyen Mypcbackup ohjelmaa, mukaan lukien ohjelma itse tai valinnaiset asennukset jotka siihen on niputettu.

Poistaaksesi Mypcbackup.com pop-up mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Mypcbackup.com pop-up mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Mypcbackup.com pop-up Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Mypcbackup.com pop-up tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Mypcbackup.com pop-upit voidaan laukaista jollain selaimen laajennuksella tai lisäosalla, joka on salaa päässyt tietokoneellesi ja, lopuksi, selaimillesi. Siksi on tärkeää puhdistaa Microsoft edge laajennusten lista kaikista oudoista lisäosista ja laajennuksista jotta voit nauttia mainosvapaasta selaamisesta.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Mypcbackup.com pop-up mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Mypcbackup.com pop-up mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Mypcbackup.com pop-up mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Google Chrome selain on yksi pääkohteista, jolle potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien luojat koettavat ujuttaa lisäosat, työkalupalkit ja laajennukset, jotka myöhemmin auttavat mainosohjelmaa, kuten Mypcbackup.com luomaan pop-uppeja. Muista aina varmistaa, että sinulla ei ole mitään epäilyttävää asennettuna Chrome laajennukset listalla.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Mypcbackup.com pop-up mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Mypcbackup.com pop-up rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä