Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista National Consumer Center mainokset (Poisto-ohjeet) - joulu 2020 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

National Consumer Center – huijaus, joka harhauttaa ihmiset luulemaan, että he voivat saada palkinnon vastaamalla tekaistuun mielipidekyselyyn

National Consumer Center

National Consumer Center huijaus on harhaanjohtava pop-up ikkuna, joka yrittää huijata käyttäjät uskomaan, että olematon organisaatio on valmis antamaan heille ilmaisen iPhonen tai vastaavan palkinnon. Tämä huijaus liittyy läheisesti Amazon Gift Card huijaukseen, Wallmart huijaukseen ja vastaaviin mainoksiin, jotka ovat tekaistuja. Yleensä ne keskeyttävät ihmiset, kun he selaavat nettiä ja pyytävät heitä täyttämään mielipidekyselyn, jotta he voivat voittaa kalliita palkintoja. Saadakseen iPhone tai Samsung Galaxy älypuhelimen, osallistujien pitää antaa henkilökohtaisia tietojaan, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, tai jopa luottokorttitiedot. National Consumer Center EI valitettavasti ole todellinen. Ole hyvä ja ÄLÄ anna näitä tietoja, koska niiden menetys voi johtaa identiteettivarkauteen, rahojen menetykseen tai muihin verkkohyökkäyksiin.

Yhteenveto
Nimi National Consumer Center
Tyyppi Huijaus
Levitys Näytetään saastuneilla tai laillisilla sivuille, jotka liittyvät mainosohjelmaan, joka on kohde PC järjestelmässä
Vaaran taso Keskitaso. Heikentää nettiselaamista ja voi huijata paljastamaan henkilökohtaisia tietoja
Oireet Uudelleenohjaukset mielipidekysely sivuille, epäilyttävien mainosten ja pop-up mainosten ilmaantuminen, selaimen jäätyminen
Kohdejärjestelmä Android, Windows, Mac OS X
Poista National Consumer Center mainokset, asenna ReimageIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Pääsyy miksi National Consumer Center huijaus keskeyttää käyttäjän, on mainosohjelman tyyppinen sovellus, joka piileskelee järjestelmässä. Yleensä tällaiset virukset tunkeutuvat järjestelmään, heikentävät nettiselaimen aktiivisuutta ja alkavat keskeyttämään uhrejaan erilaisilla online huijauksilla.. Voit myös kärsiä uudelleenohjauksista vaarallisille sivuille, ärsyttävistä mainoksista, jotka ilmaantuvat uuden välilehden sivuille sekä vastaavasta materiaalista. Tämä huijaus voidaan myös huomata vaarallisilla sivuilla, joita on aina käytetty tällaisen materiaalin levitykseen. 

Tällä hetkellä, National Consumer Center haittaohjelma kohdistaa erityisesti Android käyttäjät, jotka aktiivisesti etsivät tapoja laitteidensa korjaamiseen. Tässä tapauksessa, tehdasasetuksiin nollaus on luultavasti paras tapa järjestelmän korjaamiseen. Voit törmätä huijaukseen myös Mac järjestelmässä. Tässä tapauksessa, suorita järjestelmän tarkistus antivirus ohjelmalla ja muilla selaimilla, kuten Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, sekä muut.

National Consumer Center huijaus

Mitä tämä huijauksen takana piileskelee

Uhrien raporttien mukaan, tähän huijaukseen liittyvät mainokset ohjaavat heidät yleensä hxxp://electronicpromotionscenter.com/ tai vastaaville sivuille. Huijaus ehdottaa mielipidekyselyyn osallistumista, jotta voidaan voittaa Apple iPhone tai muu älypuhelin. Kuvaillut ”tarjoukset” voivat ilmaantua pop-up, pop-under tai uuden välilehden mainoksina.

National Consumer Center virusNational Consumer Center voi altistaa käyttäjät identiteettivarkaudelle sekä henkilökohtaisten tietojen menetykselle. Pidä mielessäsi, että tämä on keksitty organisaatio, joka mainostaa vain petollisia tarjouksia.

Näistä mainoksista on useita negatiivisia kommentteja, ja yleensä käyttäjät sanovat, että National Consumer Center on puhdas huijaus. Jotkut käyttäjät paljastavat, että mainokset lupaavat iPhonen ja muista upeita palkintoja ja sitten mainosohjelman tyyppi vaihtui, tarjoten $100 Visa Lahjakorttia, jos käyttäjä ostaa vähintään $50 edestä turhia tuotteita, kuten dieettipillerit tai kirjat.

Uhrien mukaan National Consumer Center huijaus koettaa huijata rahaa, koko nimen ja sähköpostiosoitteen varomattomilta uhreilta. Siksi me suosittelemme pysymään kaukana tekaistuista mainoksista ja pitämään henkilökohtaiset tiedot itselläsi, koska huijarit voivat helposti myydä tiedot, kuten koko nimi ja sähköpostiosoite, kolmansille osapuolille.

National Consumer Center mielipidekysely

Muista, että sähköpostiosoitteesi voi päätyä kohdelistalle, jota roskapommittajat käyttävät ja pian alatkin saamaan roskapostia, tai jopa haittamainos viestejä. Ei ole mitään epäilystä, että ainoa tapa välttää verkkouhat, on pysyä erossa kuvatuista mainoksista ja estää ne ja poistaa National Consumer Center tehokkaalla haittaohjelman poistajalla.

Vaikka teoriassa voit poistaa National Consumer Centerin manuaalisesti, me emme suosittele tätä vaihtoehtoa. Sen sijaan me suosittelemme tarkistamaan järjestelmän kunnollisella haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego, jotta voit tunnistaa kaikki vaaralliset ohjelmat ja löytää kaikki muutoksen, joita ne tekivät tietokoneesi järjestelmään.

National Consumer Center haittaohjelma

National Consumer Center huijaus kohdistaa aktiivisesti iPhone käyttäjiä

National Consumer Center huijauksen huomattiin aktiivisesti hyökkäävän iPhone käyttäjiin vuoden alussa. Huijauksen teema on kuitenkin pysynyt samana. Uhreja pyydetään täyttämään mielipidekysely, jotta he voivat saada kalliin palkinnon.

Sen hyväksymisen ehtojen saamisen sijaan käyttäjiä pyydetään paljastamaan henkilökohtaisia tietojaan, kuten koko nimi, yhteystiedot tai samanlaiset tiedot. Siksi on todella suositeltavaa tarttua toimeen ja poistaa National Consumer Center iPad, iPhone, sekä vastaavilta laitteilta. Voit yrittää näitä tapoja:

 • puhdista selaimen tiedot sekä historia;
 • estä mainokset asentamalla adblocker;
 • nollaa laite Tehdasasetuksiin.

National Consumer Center PUP

Estä huijaus asentamalla ilmaisohjelmat järjestelmään tarkkaavaisesti

Mainosohjelma, joka on vastuussa sinun keskeyttämisestä, leviää yleensä petollisen ohjelmamarkkinoinnin avulla, jonka nimi on niputus. Tämä tapa antaa yhdistää useita ohjelmia yhteen ja esittelemällä ne osana pääohjelman asetusta. Useimmat käyttäjät valitettavasti eivät huomaa näitä ilmoituksia, koska he kiirehtivät ohjelmien asennuksen kanssa.

Me suosittelemme valitsemaan Kustomoitua tai Edistynyttä asennustapaa, koska nämä vaihtoehdot antavat sinulle vapauden valita mitä ylimääräisiä ohjelmia asennetaan ja mitkä jätetään pois. Perus- ja ensisijaiset asennustavat näyttävät luotettavilta, mutta valitettavasti, vain ensisilmäyksellä. Niillä on tapana salata tietoja niputettuihin ohjelmiin.

National Consumer Center huijaus

Poista National Consumer Center mielipidekyselyt

Poistaaksesi National Consumer Center viruksen nyt, suorita täysi järjestelmän tarkistus ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. Automaattinen poistotapa takaa helpoimman ja nopeimman tavan poistaa tekaistu mainosohjelma.

Jos sinulla on kuitenkin aikaa ja kärsivällisyyttä suorittaa National Consumer Center poisto manuaalisesti, sinun kannattaa lukea alla olevat ohjeet. Ole varovainen ja älä kiirehdi, kun yrität poistaa vaarallista mainosohjelmaa tietokoneeltasi.

lesvirus.fr turvallisuusasiantuntijat sanovat, että sen tunnistus ja poisto voi olla vaikeaa ilman ammattilaisten turvaohjelmaa. Jos jätät järjestelmääsi joitain PUP merkintöjä, niin voit kärsiä uudelleenohjauksista ja mainoksista yhä kauemmin. Kun olet suorittanut poiston, niin tarkista järjestelmäsi vakoilu- tai haittaohjelman poistajalla, jotta voit olla varma, ettet jättänyt mitään sen komponentteja järjestelmääsi.

Jos huijaus ilmaantui Android järjestelmään, tarkista se vaarallisten sovellusten varalta:

 1. Etsi virtapainike ja paina sitä muutaman sekunnin ajan, kunnes näet valikon. Paina sitten Power off.
 2. Kun näet puheikkunan, joka tarjoaa Android laitteen käynnistystä Vikasietotilaan, valitse tämä vaihtoehto ja OK.*
 3. Käynnistä laitteesi Vikasietotilaan alla olevien askeleiden avulla.
 4. Kun Vikasietotilassa, mene Settings. Kun siellä, niin klikkaa Apps tai Application manager (tämä voi vaihdella laitteesta riippuen).
 5. Täällä, etsi vaaralliset sovellukset ja poista ne kaikki.

* Jos tämä ei toiminut, sinun pitää sammuttaa laitteesi ja käynnistää se uudelleen. Kun siitä tulee aktiivinen, yritä painaa Menu, Volume Down, Volume Up tai Volume Down and Volume Up yhdessä ja näet Vikasietotilan. Jos tämä ei toimi, niin etsi lausetta ”Miten asettaa laite Vikasietotilaan” ja lisää puhelimesi malli. Seuraa sitten ohjeita.

Jos huijaus yhä häiritsee sinua, niin nollaa se Tehdasasetuksiin:

 1. Klikkaa Settings kuvaketta laitteellasi. Löydät sen muiden sovellusten joukosta.
 2. Valitse Privacy (tai Personal) ja Factory reset (voit löytää sen myös nimellä Factory data reset, Backup & reset, jne.). Me suosittelemme valitsemaan Back up my data menetysten suojaamiseksi.
 3. Klikkaa Reset device poistaaksesi Android viruksen ja muut virukset laitteeltasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen National Consumer Center mainosten Poisto-ohje:

Poista National Consumer Center Windows järjestelmistä

Avaa Ohjauspaneeli ja meni asennettuihin ohjelmiin alla olevien ohjeiden avulla. Poista tuntemattomat ja epäilyttävät ohjelmat, jotka voivat liittyä National Consumer Center haittaohjelmaan, heti. Puhdista selaimesi kuvakkeet ohjeiden mukaan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista National Consumer Center sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi National Consumer Center tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista National Consumer Center Mac OS X järjestelmästä

Siirrä epäilyttävät Mac sovellukset Roskakoriin. Käytä näitä ohjeita, jos et ole koskaan poistanut Mac sovelluksia.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi National Consumer Center tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista National Consumer Center Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi National Consumer Center sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi National Consumer Center poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista National Consumer Center mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin National Consumer Center pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista National Consumer Center Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos Firefox alkoi näyttämään artikkelissa kuvattuja tekaistuja mainoksia, niin seuraa näitä ohjeita.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse National Consumer Center sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita National Consumer Center poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista National Consumer Center Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Chrome selaimen National Consumer Center kaappauksen jälkeen, suorita alla olevat ohjeet. Sinun pitää poistaa kaikki Chrome laajennukset, jotka herättävät epäilyksesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse National Consumer Center sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi National Consumer Center poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista National Consumer Center Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi National Consumer Center tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi National Consumer Center poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-national-consumer-center-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta National Consumer Center ads