Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista NavSmart.info virus (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Voinko käyttää NavSmart.info sivua aloitussivunani?

NavSmart.info virus

NavSmart.info virus voi näyttää hyvältä työkalulta verkkohakujen tekemiseen. Sinun pitää valitettavasti pysyä erossa tästä hakukoneesta. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tämä ohjelma kuuluu ”selaimen kaappaaja” kategoriaan koska se voi näyttää sinulle muunneltuja hakutuloksia ja uudelleenohjata sinut sponsoroiduille sivuille.

Tällaisia aktiviteetteja käytetään ansaitsemaan rahaa jota kerätään kasvanutta verkkoliikennettä vastaan. Jos kotisivusi tai ensisijainen hakukone on juuri vaihdettu kyseenalaiseksi sivuksi niin se on selvä merkki, että PC:si on kaapannut NavSmart.information. Tässä tapauksessa sinun pitää huolehtia PC:si järjestelmästä heti. Helpoin tapa on tarkistaa luotettavalla haittaohjelman poistajalla.

Voit asentaa tämän selaimen kaappaajan tietokoneellesi huomaamatta koska sitä on aktiiviesti promotoitu valinnaisena komponenttina latausmanagereille, PDF luojille, videoiden striimereille ja vastaaville ilmaisohjelmille. Kun se on päässyt järjestelmään, NavSmart.information muuttaa aloitussivun, ensisijaisen hakukoneen ja uuden välilehden sivun.

Tämän seurauksena sen uhrit eivät voi välttää tätä kaappaajaa koska se ilmaantuu joka kerta kun hän laukaisee nettiselaimet tai avaa uuden välilehden sivun. Tämä nettisivu on täynnä pikakuvakkeita kaikenlaisille sivuille. Vaikka jotkut niistä ovat taatusti luotettavie niin jotkut eivät ehkä ole. Ei ole suositeltavaa klikata näitä kuvakkeita koska sinut voidaan odottamatta ohjata täysin eri sivuille.

NavSmart.info uudelleenohjausten ja vastaavien aktiviteettien tarkoitus on ohjata määrätyille sivuille ja ohjata liikenettä niille, pidä mielessäsi että nämä uudelleenohjaukset voivat tapahtua kun käytät tätä hakukonetta, joka sivun ylälaidassa nimetään.

NavSmart.info virusNavSmart.info

Meidän mielestämme tämä sivu on epäluotettava ja sinun ei kannata käyttää sitä Googlen tai muun tunnetun hakukoneen sijaan. Jos olet juuri löytänyt sen nettiselaimiltasi niin sinun kannattaa poistaa NavSmart.info tietokoneeltasi välittömästi. Voit löytää ja poistaa sen nopeasti haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Kuinka tämä ohjelma leviää?

Voit antaa NavSmart.info kaappauksen tapahtua kun asennat tietokoneellesi jotain etkä kiinnitä huomiota asennusprosessiin. Jotkut tietokoneen käyttäjät valitettavasti uskovat, että ohjelmien asennus ei vaadi muuta kuin ”Next (Seuraava)” napin painamista.

Tämä on kaukana totuudesta, jos asennat ohjelmie tällä tavalla niin voit helposti saastuttaa tietokoneesi turhilla ja jopa potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla. Nyt me haluamme kertoa sinulle mikä on oikea tapa asentaa ohjelmia PC:lle.

Kun käynnistät asennusohjelman niin älä kiirehdi. On todella suositeltavaa lukea annetut dokumentit, me puhumme Yksityisyyden Suojasta ja Käyttöehdoista. Kun luet niitä niin mieti onko niissä on yhtään epäilyttävää ilmoitusta joka saa sinut ihmettelemään valitsemasi ohjelman luotettavuutta. Seuraavaksi, säädä asennukse asetuksia jotta et päästä NavSmart.information sovellusta tietokoneellesi. Älä valitse ennalta valittuja asetuksia (Perus ja Pika), valitse sen sijaan Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Sitten löydät listä bonus sovelluksista jotka on lisätty lataukseesi, nämä ovat luultavati potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Poista ruksi niistä ja jatka sitten asennusta.

Kuinka poistaa NavSmart.info selaimilta?

Jotta voit poistaa tämän uudelleenohjaus viruksen selaimiltasi niin sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit PC:ltä. Sen tekemiseksi sinun pitää tarkistaa useita paikkoja tietokoneelta, kuten selaimen asennukset ja lähiaikoina asennetut ohjelmat. Löydät tarkemmat ohjeet tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman poistosta alta. Suorittaaksesi NavSmart.information poiston, tarkista tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja varmista, että olet poistanut kaikki komponentit.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen NavSmart.info viruksen Poisto-ohje:

Poista NavSmart.info Windows järjestelmistä

Kun koetetaan poistaa NavSmart Windows käyttöjärjestelmältä ja estää sen ilmaantuminen tulevaisuudessa, sinun kannattaa poistaa kaikki kyseenalaiset ohjelmat Lisää/Poista Ohjelmat listalta. Muista, että et pääsee eroon tästä PUPista poistamalla vain sovelluksen joka huijasi sinun asentamaan tämän selaimen kaappaajan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista NavSmart.info sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi NavSmart.info tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista NavSmart.info selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista NavSmart.info Mac OS X järjestelmästä

Sinun pitää löytää kaikki komponentit jotka liittyvät NavSmart.information sovellukseen. Tämä on ainoa tapa poistaa tämä selaimen kaappaaja ja olla varma, että se ei tule takaisin kun käynnistät järjestelmän uudelleen.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi NavSmart.info tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista NavSmart.info Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi NavSmart.info sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi NavSmart.info poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista NavSmart.info Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse NavSmart.info sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita NavSmart.info poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista NavSmart.info Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse NavSmart.info sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi NavSmart.info poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista NavSmart.info Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi NavSmart.info tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos NavSmart.info on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi NavSmart.info poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-navsmart-info-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta NavSmart.info virus