Poista NewTab mainokset (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

NewTab mainosten Poisto-ohje

Mikä on NewTab mainokset?

NewTab on mainosohjelma jonka väitetään olevan edistynyt rahastusalusta

Ads by NewTab

'NewTab mainokset' voivat hukuttaa nettiselaimesi aivan kuin tyhjästä. Ne voivat ilmoittaa sinulle useista kaupallisista tarjouksista, alennuksista, kupongeista ja vastaavista asioista jotka liittyvät ostosten tekemiseen.

Ei ole mitään väliä vaikka tunnet suurta houkutusta niiden klikkaamiseen, muista että NewTab mainokset ovat mainosohjelman aiheuttamia, joita käytetään useimmiten yhteistyökumppanien markkinointiin.

Kun olet klikannut niitä niin sinut voidaan uudelleenohjata epäilyttäville kolmansien osapuolien verkkosivuille, jotka eivät ole vain täynnä erilaisia mainoksia mutta ne voivat myös koettaa levittää epäilyttäviä ohjelmia, kuten mainosohjelmia tai selaimen kaappajia. Nämä mainokset voivat ilmaantua todella tunkeilevaan tyyliin, kuten pop-uppeina, pop-undereina, tekstiin sisällytettyinä sekä koko sivun mainoksina ja häiritä nettiselaamistasi todella vakavasti.

Se voi tämän lisäksi hidastaa tietokonettasi ja heikentää turvallisuutta. Tämä aiheuttaa vaaran turvallisuudelle, kun PC:si suojaus heikkenee niin voit kokea NewTab uudelleenohjauksia vaarallisille verkkosivuille jotka voivat olla täynnä kyseenalaista materiaalia ja ne voivaat huijata sinut asentamaan epäilyttävää materiaalia. lopuksi sinun kannatta miettiä yksityisyytesi turvallisuutta.

NewTab virus voi asentaa evästeitä ja alkaa seuraamaan online aktiviteettejasi. Se voi kerätä tietoja , kuten hakusanat, vieraillut verkkosivut, niille annetut tiedot, klikkaukset, IP-osoitteen, sähköposti osoitteen, PC:n sijainnin jne. Sinun tulee kuitenkin olla varuillasi, että tällaisia tietoja käytetään yhteistyökumppanien markkinointiin.

Ollaksemme hieman tarkempia, niitä voidaan käyttää luomaan kohdistettuja NewTab mainoksia ja tällä tavalla parannetaan mahdollisuutta että sinä klikkaat niitä, kerättyjä tiedot voivat joutua myös kolmansien osapuolien käyttöön ja he voivat käyttää niitä, esimerkiksi, hukuttamaan sinut roskapostiin. Voidaksesi välttää tämän, me todella suosittelemme sinua suorittamaan järjestelmän täyden tarkistuksen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Ads by NewTab

Kuinka tulin asentaneeksi tämän ohjelman?

NewTab sovellusta ei todellakaan voida kutsua luotettavaksi työkaluksi koska sillä on useita haittapuolia. Se on asetettu näyttämään sponsoroituja mainoksia, uudelleenohjaamaan ihmisiä sponsoroiduille verkkosivuille, paljastamaan turva-aukkoja jne.

Jos nämä ongelmat eivät vaivaa sinua ja et ole huolissasi verkkoturvallisuudesta, niin voit pitää tämän sovelluksen ja koettaa vakuuttaa itsesi siitä että se on turvallinen.

Voit kuitenkin alkaa kokemaan kaikkia näitä epämukavuuksia aivan kuin tyhjästä ja et todellakaan halua tätä. Tämä johtuu siitä, että NewTab virus voi myös levitä freeware ja sharware ohjelmien mukana ja päästä tietokoneille nipussa niiden kanssa.

Jos se on päässyt tietokoneellesi tällä tavalla, sinun tulee suorittaa tarvittavat toimet ja poistaa se ennenkuin alkaa aiheuttamaan tietokone ongelmia. Voidaksesi välttää tällaiset ja vastaavat tartunnat tulevaisuudessa, sinun pitää olla varovaisempi mitä lataat Internetistä.

Aina kun asennat ilmaisohjelmia, muista valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja tarkista onko valitsemallasi ilmaisohjelmalla valinnaisia komponentteja.

Jos huomaat ilmoituksia jotka ehdottavat ohjelmien, kuten selaimen lisäosien, liitteiden, työkalupalkkien tai laajennusten asennusta, poista ruksi niistä kaikista ja vasta sitten paina 'seuraava' painiketta. Jos olet jo asentanut NewTab mainosohjelman, seuraa alla annettuja ohjeita ja poista se täysin epäröimättä.

Poista NewTab sovellus

NewTab virus voidaan poistaa joko manuaalisesti tai automaattisesti. Seuraa alla annettua ohjetta ja poista se välittömästi:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen NewTab mainosten Poisto-ohje

Poista NewTab Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista NewTab sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi NewTab tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista NewTab Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi NewTab tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista NewTab mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin NewTab pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista NewTab Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse NewTab sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita NewTab poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista NewTab Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse NewTab sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi NewTab poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista NewTab Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi NewTab tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi NewTab poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan NewTab rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä