Vakavuus luokka:  
  (30/100)

Poisto Olpair.com (Ilmaiset Ohjeet) - Poisto-opas

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Olpair.com – paripalvelu, joka voi aiheuttaa ärsyttäviä pop-up mainoksia, kun se valitaan videoiden striimaukseen

Olpair.com virus

Olpair.com on palvelu, joka auttaa Kodi käyttäjiä yhdistämään laitteensa Openload.co palvelun kanssa, jotta voidaan striimata videoita, musiikkia ja muuta materiaalia. Kodi on avoimen lähdekoodin mediasoitin, joka alustavasti julkaistiin vuonna 2002 ja se on saavuttanut suosiota siitä lähtien. Jotta sovelluksen avulla voidaan striimata materiaalia, niin käyttäjän pitää käyttää kolmannen osapuolen lähdettä, ja yksi niistä on https://olpair.com, joka on kohtalaisen suosittu käyttäjien keskuudessa. Heidän pitää vierailla sivulla, vahvistaa heidän IP-osoite ja sitten he voivat striimata 4 tuntia. Tämä tehdään yhdestä ainoasta syystä – kehittäjät haluavat rahastaa mainoksilla, jotka täyttävät paripalvelu sivuston. Sivuvaikutus käyttäjille on useat  Olpair.com mainokset ja ohjaukset tuntemattomille sivuille, kuten Directlinkkpush.com tai Cgg.peakexc.com. Kaikkein tärkeimpänä, turvallisuustutkijat saivat selville, että sivustoa käytetään kryptokaappaukseen käyttäjien katsoessa videoita, tämä tekee palvelusta vielä vaarallisemman.

Yhteenveto
Nimi Olpair.com
Tyyppi Mainosohjelma
Yhteys Openload.co
Päävaarat Epäilyttävät uudelleenohjaukset voivat johtaa haittaohjelma sivuille
Oireet Suuri määrä vaarallisia mainoksia
Poisto Poistaaksesi Olpair.com liittyvät pop-upit, käytä haittaohjelman poistajaa tai katso ohjeemme alta
Optimointi Me suosittelemme tarkistamaan laitteesi myös ReimageIntego ohjelmalla puhdistuksen jälkeen, jotta voidaan korjata kaikkien tartuntojen vahingot

Olpair.com ei itsessään ole vaarallinen, vaikka jotkut käyttäjät kutsuvat sitä nimellä ”Olpair.com virus”, joka johtuu suuresta määrästä vaarallisia mainoksia. Ärsyttävät mainokset ja uudelleenohjaukset Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Safari selaimella voidaan pysäyttää sivulta lähtemällä. Käyttäjät silti haluavat käyttää ilmaista palvelua, joka sallii multimedian striimaamisen.

Jos palvelu houkuttaa sinua, niin sinun kannattaa pitää mielessäsi, että Olpair.com pop-up mainokset pommittavat selaintasi, niin kauan kuin käytät sitä. Jos klikkaat materiaalia (vahingossa tai tarkoituksella), niin voit asentaa vaarallisia ohjelmia laitteelle. Tässä tapauksessa, Olpair.com poisto pitää suorittaa tehokkaalla haittaohjelman poistajalla.

Jotkut haittaohjelmat eivät kuitenkaan näytä mitään merkkejä tai oireita, koska se tulee järjestelmään haavoittuvuuksien kautta tai verkkourkinta kampanjalla, jonka rikolliset ovat käynnistäneet. Siksi on parasta käyttää turvaohjelmaa, jossa on reaaliaikainen suojatoiminto aktiivisena kaikkina aikoina. Se voi myös estää vaaralliset Olpair.com pop-up mainokset, jotka voivat johtaa drive-by lataussivuille.

Koska epäilyttävä palvelu käyttää IP-osoitettasi laitteiden yhdistämiseen, usean muun alustan kanssa, kuten tabletit ja puhelimet voivat myös saastua Olpair.com mainoksilla. Mainokset, julisteet, tarjoukset, alennukset, hyperlinkit, auto-play videot ja muu roska täyttää selaimesi. Jopa vahinkoklikkaukset voivat johtaa mainosohjelmiin, selaimen kaappaukseen tai muiden PUPien hyökkäykseen. Siksi sinun kannattaa poistaa Olpair.com aktiviteetti laitteeltasi.

Jos olet käyttänyt palvelua jonkin aikaa ja selaimesi ohjaa sinua useille epäilyttäville sivuille, me todella suosittelemme tarkistamaan laitteesi ReimageIntego ohjelmalla. PC:n korjausohjelma voi palauttaa kaikki ei toivotun sovelluksen saastuttamat asetukset takaisin normaaleiksi.

Olpair.com pop-up mainoksetOlpair.com on paripalvelu Kodi sovellukselle, joka itsessään liittyy useaan haittaohjelma hyökkäykseen.

Tavat miten mainosohjelma liikkuu verkkoavaruudessa

Mainosohjelma on ärsyttävä tartunta, joka voi tunkeutua jopa tietokoneista ymmärtävien koneille. On kuitenkin tapoja alentaa tartunnan riskiä, vain seuraamalla näitä yksinkertaisia asiantuntijoiden vihjeitä:

 • Käytä haittaohjelman poistajaa;
 • Päivitä kaikki ohjelmat PC:llä, heti kun päivitykset julkaistaan;
 • Älä klikkaa epäilyttäviä mainoksia;
 • Älä klikkaa materiaalia kyseenalaisilla sivuilla;
 • Älä vieraile tiedoston jakosivuilla;
 • Älä lataa kräkättyjä ohjelmia;
 • Käytä luotettavia lähteitä ohjelmien lataamiseen;
 • Valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa freeware ja shareware ohjelmien asennukseen.

Ole varuillasi, sillä ilmaiset striimaussivut yrittävät aina saada tuloja (usein hämärillä tavoilla). Kun yksi osapuoli saa etuja, niin toinen osapuoli voi kärsiä suuria menetyksiä, kuten järjestelmän toimimattomuus verkkourkinnan takia tai henkilökohtaisten tietojen menetys.

Poista Olpair.com mainokset virus PC:ltä

Olpair.com mainosten poiston vaikeus selaimelta riippuu useasta asiasta. Jos laitteesi ei ole saastunut epäilyttävillä ohjelmilla, niin on parasta poistua sivulta ja ei mennä sinne koskaan takaisin. Jos olet yksi heistä, jotka klikkaavat kaikkea ja kaikkialla, niin on aika suorittaa järjestelmän täysi tarkistus.

Jos et ole varma onko laitteesi saastunut ilkeällä PUPilla, voit myös tarkistaa Ohjauspaneelin (Windows) tai Finderin (macOS) epäilyttävien sovellusten varalta, jotka asennettiin ilman lupaasi. Alla näet tarkat ohjeet, miten poistaa Olpair.com virus laitteeltasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Olpair.com Poisto-ohje:

Poista Olpair.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Olpair.com pop-up mainokset Windows järjestelmästä, seuraa näitä askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Olpair.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Olpair.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Olpair.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Olpair.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Olpair.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Muista nollata IE, kun PUP on poistettu:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Olpair.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Olpair.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Olpair.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Olpair.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Olpair.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Olpair.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Olpair.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Olpair.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Olpair.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Olpair.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Olpair.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Olpair.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Olpair.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-olpair-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Olpair.com