Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Onclkds.com mainokset (tammi 2021 päivitys)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Onclkds mainokset ilmaantuvat jatkuvasti

Onclkds.com ads

Onclkds.com mainokset voivat tulla tietokoneellesi joidenkin epäilyttävien ilmaisohjelmien mukana, jotka olet juuri ladannut netistä. Tämä mainoksia näyttävä ohjelma alkaa näyttää erilaisia kolmansien osapuolien mainoksia näytölläsi uudessa selaimen ikkunassa tai uudessa välilehdessä. Lopulta nämä Onclkds.com mainokset alkavat ärsyttämään sinua, sitten alat etsiä ratkaisua ongelmaan (joka on juusi se mitä nyt teet, me luulemme).

Älä koskaan klikkaa näitä tarjouksia, jotka ilmaantuvat Onclkds mainospalvelimelta, toimittajalta Propeller Ads Media. Et voi koskaan tietää mikä URL on niiden takana, muista että kaikki niistä eivät ole turvallisia. Sinut voidaan jopa uudelleenohjata vaaralliselle kolmannen osapuolen sivulle, joka käyttää viekkaita temppuja vakuuttaakseen vieraat asentamaan erilaisia ilmaisohjelmia tai jopa pyytää henkilökohtaisia tietoja.

Sinun tulee kiinnittää huomiota tietokoneen toimintaan – mainosohjelma joka lähettää näitä vaivalloisia mainoksia sinulle, tulee taatusti hidastamaan tietokoneen järjestelmää, haluatko siis todella sietää tämän. Me neuvomme poistamaan Onclkds.com viruksen nopeasti ja voit jatkaa tietokoneen käyttöä, ilman että sinun pitää sietää sitkeitä pop-up, pop-under tai juliste mainoksia, kun selaat verkossa.

Onclkds.com mainoksetOnclkds.com mainokset voivat ilmaantua erillisenä selaimen ikkunana ja tarjota kaiken tyylistä sponsoroitua materiaalia. Tässä kuvassa näet Propeller Ads Media mainosverkon virallisen sivun ja joitain esimerkkejä ärsyttävistä mainoksista.

Toinen hämärä ominaisuus Onclkds mainosohjelmassa on sen kyky seurata sinun aktiviteettejasi verkossa. Vaikka se ei ole vaarallinen ohjelma ja se ei voi kerätä henkilökohtaisia tietoja, niin SE VOI seurata nettiselaamistasi ja saada selville millä sivuilla vierailet, mitä verkkohakuja teet, mitkä mainokset kiinnittävät huomiosi ja houkuttelee sinut klikkaamaan niitä, jne.

Kaikki nämä tiedot kerätään ”markkina-analyysiin”, yleensä mainosohjelmat kuitenkin keräävät näitä tietoja räätälöidäkseen mainoksia käyttäjälle ja näyttääkseen houkuttavia tarjouksia kolmansien osapuolien yrityksiltä. Tällaiset ”tutkimukset” suoritetaan parantamaan mahdollisuutta, että käyttäjä klikkaa niitä. Jos klikkaat näitä mainoksia ja vierailet niihin liittyvillä sivuille, Onclkds.com mainosohjelman tekijät ansaitsevat rahaa.

Tämä kyseinen henkilö ei kuitenkaan ole mitenkään vastuussa mitä tapahtuu näillä yhteistyökumppanien sivuille. Onclkds poisto voi auttaa sinua unohtamaan nämä mainokset, ja helpon tapa sen tekemiseen on suorittaa täysi järjestelmän tarkistus ReimageIntego tai vastaavalla ohjelmalla.

Kuinka Onclkds pääsee PC:lle?

Sinun pitää olla varovaisempi, kun selaat nettiä jos et halua päästää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia asentamaan itseään tietokoneen järjestelmään. Me ehdotamme pysymään erossa hämäristä tiedostonjako sivuista, sekä sivuista, jotka tarjoavat linkkejä piraattiohjelmien lataamiseen, ja olemaan varovainen uhkapeli tai erotiikkasivujen kanssa.

Luultavasti kaikkein tärkein asia, joka voi auttaa sinua pitämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat poissa, on katsoa mitä asennat tietokoneellesi. Vaikka olet juuri ladannut luotettavan ja suositun ilmaisohjelman, älä ole varomaton niiden asennuksessa, koska voit ohittaa ilmoitukset ylimääräisistä kolmansien osapuolien ohjelmista, jotka on niputettu latauksesi kanssa.

Voit estää niiden asennuksen manuaalisesti, valitse vain Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poista ruksi tarjouksista asentaa bonus sovelluksia.

Kuinka voin poistaa Onclkds.com mainosohjelman?

Jos Onclkds.com mainokset ovat alkaneet ilmaantua tietokoneesi näytölle, se ei ole hyvä merkki. Sinun ei kannata antaa ärsyttävien kolmansien osapuolien ohjelmien vaikuttaa sinun nettiselaamiseesi, erityisesti kun tällaisilla ohjelmilla ei ole arvoa tai hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos haluat ratkaista ongelman nopeasti, valitse manuaalinen poistotapa. Voit koettaa poistaa Onclkds manuaalisesti näiden vihjeiden avulla:

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Onclkds.com mainosten Poisto-ohje:

Poista Onclkds.com Windows järjestelmistä

Ensimmäiseksi me ehdotamme etsimään epäilyttäviä ohjelmia tietokoneen järjestelmästä. Jos haluat nähdä kaikki ohjelmat yhdessä paikassa, seuraa näitä ohjeita päästäksesi niiden listaan Ohjauspaneelissa.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Onclkds.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Onclkds.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Onclkds.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Onclkds.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Onclkds.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Onclkds.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Onclkds.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Onclkds.com mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Onclkds.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Onclkds.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Onclkds.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Onclkds.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Onclkds.com Google Chrome selaimelta

Chrome voi sisältää joitain epäilyttäviä laajennuksia, jotka voivat näyttää Onclkds.com mainoksia sinulle. Voit poistaa ne helposti – seuraa vain näitä ohjeita.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Onclkds.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Onclkds.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Onclkds.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Onclkds.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Onclkds.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Onclkds.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä