Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Ourstartpage.com virus (Poisto-opas) - loka 2016 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin teet hakuja Ourstartpage.com:lla?

Jos ärsyynnyt helposti tunkeilevista mainoksista, Ourstartpage.com virus voi tehdä nettiselaamisesta täydellistä painajaista koska tämä hakukone on asetettu uudelleenohjaamaan käyttäjät sponsoroiduille verkkosivuille. Ennen kuin alat huomaamaan tällaista käytöstä niin voit alkaa luulemaan, että se on hyödyllinen ja luotettava hakukone. Ensinnäkin, se tarjoaa kuusi eri painiketta ihmisten suosikki sivuille ja se on saatavilla Englanniksi, Saksaksi, Espanjaksi, Ranskaksi, Italiaksi, Venäjäksi, Puolaksi, Portugaliksi ja muillakin kielillä. Se tarjoaa myös kuvan lataamista sen sivulta ilmaiseksi. Se on luonto aiheinen korkean resoluution kuva joka voi koristaa työpöytääsi. Lopuksi, se näyttää sinulle ajan ja ystävällisen näköisiä lauseita sen pääsivulla ja antaa sinulle tietoa kiinnostavista sivuista aiheuttamalla Ourstartpage.com uudelleenohjauksia. Sinut voidaan uudelleenohjata sivuille jotka vertaavat hintoja, kertovat sinulla arvonnoista ja alennuksista, jne.

Kaikki vaikuttaa niin kivalta, miksi sinun pitäisi siis poistaa Ourstartpage.com tietokoneeltasi? Ensimmäiseksi, se on selaimen kaappaaja, joten se voi ilmaantua selaimillesi ilman lupaa. Jos selaimesi on äkillisesti lataamaan tätä epäilyttävää hakukonetta kotisivunasi ja ensisijaisena hakukoneena omasi sijaan niin sinut on kaapattu. Jos katsot sitä tarkemmin niin voit huomata, että se on suunniteltu pääasiassa mainostamiseen. Sen kehittäjien aikomus rahastaa ohjelmalla voi olla ymmärrettävä niin mainokset ja sponsoroidut linkit jotka hukuttavat selaimet sen asennuksen jälkeen ovat täysin sietämättömiä. Tämän lisäksi, mitä hyötyä on hakukoneesta joka hyökkää sinua kohtaan mainoksilla sen sijaan, että se alkaisi tarjoamaan kunnollisia hakutuloksia? Tarkista vain järjestelmäsi Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla tai jollain muulla haittaohjelman poistajalla joka voi poistaa selaimen kaappaajia ja me voimme taata sinulle, että et kadu Ourstartpage.com poistoa.

An illustration of the ourstartpage.com browser hijacker virus

Pidä mielessäsi, että sponsoroidut linkit joita se luo hakutuloksiin ja mainokset jotka se asettaa satunnaisille sivuille voivat olla todella tunkeilevia ja peittää koko alkuperäisen sivuston. Tämän lisäksi, Ourstartpage.com käyttää tietokoneen resursseja luomaan tämän valtavan määrän mainoksia, jotka tietenkin hidastavat järjestelmän suorituskykyä. Tämän tuloksena, selaimen kaappaajalta voi kestää kauemmin ladata halutut sivut hitaammin tai kaatua lataamisen aikana. Kaikkien ongelmien lisäksi, tällainen järjestelmän kaappaaja aiheuttaa muita riskejä, kuten yksityisyyden loukkaus, järjestelmän turvallisuusongelmat, jne. Jos siis yhä mietit kannattaako sinun poistaa Ourstartpage.com selaimiltasi vai ei, muista että mitä kauemmin virus pysyy tietokoneellasi, sitä tunkeilevammaksi se tulee.

Kuinka voin välttää tämän tartunnan?

Älä odota kunnnes Ourstartpage.com ottaa selaimesi haltuunsa ja alkaa pakottamaan sääntöjään sinulle. Estä se haittaohjelman poistajalla, vakoiluohjelman poistajalla ja muilla ammattilaisten ohjelmilla joille voit luottaa tietokoneesi turvallisuuden. Pidä turvallisuusohjelmasi aina päivitettyinä. Et halua niiden vanheneva ja menettävän toimintakykyään. Kiinnitä myös huomiota online käytökseesi. Tarkista vierailemiesi sivustojen luotettavuus ja varmista, että lataat ohjelmia vain luotettavimmilta. Siitä huolimatta, tutki aina ladatut ohjelmat sen varalta, että niissä on piilotettua materiaalia Yksityisyyden Suojassa ja Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksessa, ne paljastavat aina todella paljon tärkeitä yksityiskohtia seuraamisesta, kolmansien osapuolien materiaalista ja vastaavia tietoja. Me suosittelemme myös valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan jotta saat mahdollisuuden valvoa ilmaisohjelmien asennusta. Jotta voit estää Ourstartpage pääsyn tietokoneelle niin sinun pitää poistaa kaikki ruksit jotka väittävät, että sinä haluat vaihtaa aloitussivusi tai ensisijaisen hakukoneen tietokoneellasi. Älä myöskään päästä epäilyttäviä lisäosia ja laajennuksia järjestelmään.

Mitkä ovat parhaat Ourstartpage.com poistotavat?

Jos koneessa on Ourstartpage.com ja vastaavia selaimen kaappaajia niin ammattilaiset suosittelevat alussa niiden poistamista täydellä järjestelmän tarkistuksella. Tämä tarkistus auttaa sinua tuomaan esiin kaikki viruksen piilotetut komponentit, roskatiedostot ja muut haittaohjelmat järjestelmän syvyyksistä. Sitten voit antaa anti-viruksen poistaa kaikki nämä ongelmat tai koettaa poistaa ne itse. Ourstartpage.com manuaalisen poistamisen valinta on kohtalaisen haastavaa, mutta se onnistuu helposti ammattilaisten ohjeilla jotka löydät tämän artikkelin lopusta. Muista kuitenkin, että automaattiset työkalut ovat paljon tarkempia ja ne voivat tutkia järjestelmää paljon tarkemmin.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Ourstartpage.com virus kuvankaappaus
Ourstartpage.com virus kuvankaappaus

Manuaalinen Ourstartpage.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Ourstartpage.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Ourstartpage.com kaappaajan ja sen tulokset niin sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit. Sinun kannattaa myös etsiä epäilyttävät työkalupalkit ja muut hakuihin liittyvät sovellukset jotka eivät kuulu Microsoftille ja muille yhtä luotettaville yrityksille. Muista myös poistaa ://www.ourstartpage.com/….. Windows Shortcuts/Target field.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Ourstartpage.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Ourstartpage.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Ourstartpage.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Ourstartpage.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ourstartpage.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Ourstartpage.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Korjataksesi Internet Explorer selaimen, muista poistaa ourstartpage lisäosa ja muut tuntemattomat merkinnät. Sinun pitää myös muistaa resetoida selaimesi.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Ourstartpage.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Ourstartpage.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Ourstartpage.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Ourstartpage.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Ourstartpage.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Ourstartpage.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Ourstartpage.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Ourstartpage.com Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi Ourstartpage.com viruksen Chrome selaimelta niin sinun pitää etsiä kaikki epäilyttävät lisäosat jotka on asennettu tälle selaimelle. Järjestä ne päivämäärän mukaan jotta löydät uusimmat.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Ourstartpage.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Ourstartpage.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Ourstartpage.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Ourstartpage.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Ourstartpage.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Ourstartpage.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ourstartpage-com-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä