Poista Ourstartpage.com virus (Poisto-opas) - loka 2016 päivitys

Ourstartpage.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Ourstartpage.com virus?

Mitä sinun tulee tietää ennen kuin teet hakuja Ourstartpage.com:lla?

Jos ärsyynnyt helposti tunkeilevista mainoksista, Ourstartpage.com virus voi tehdä nettiselaamisesta täydellistä painajaista koska tämä hakukone on asetettu uudelleenohjaamaan käyttäjät sponsoroiduille verkkosivuille. Ennen kuin alat huomaamaan tällaista käytöstä niin voit alkaa luulemaan, että se on hyödyllinen ja luotettava hakukone. Ensinnäkin, se tarjoaa kuusi eri painiketta ihmisten suosikki sivuille ja se on saatavilla Englanniksi, Saksaksi, Espanjaksi, Ranskaksi, Italiaksi, Venäjäksi, Puolaksi, Portugaliksi ja muillakin kielillä. Se tarjoaa myös kuvan lataamista sen sivulta ilmaiseksi. Se on luonto aiheinen korkean resoluution kuva joka voi koristaa työpöytääsi. Lopuksi, se näyttää sinulle ajan ja ystävällisen näköisiä lauseita sen pääsivulla ja antaa sinulle tietoa kiinnostavista sivuista aiheuttamalla Ourstartpage.com uudelleenohjauksia. Sinut voidaan uudelleenohjata sivuille jotka vertaavat hintoja, kertovat sinulla arvonnoista ja alennuksista, jne.

Kaikki vaikuttaa niin kivalta, miksi sinun pitäisi siis poistaa Ourstartpage.com tietokoneeltasi? Ensimmäiseksi, se on selaimen kaappaaja, joten se voi ilmaantua selaimillesi ilman lupaa. Jos selaimesi on äkillisesti lataamaan tätä epäilyttävää hakukonetta kotisivunasi ja ensisijaisena hakukoneena omasi sijaan niin sinut on kaapattu. Jos katsot sitä tarkemmin niin voit huomata, että se on suunniteltu pääasiassa mainostamiseen. Sen kehittäjien aikomus rahastaa ohjelmalla voi olla ymmärrettävä niin mainokset ja sponsoroidut linkit jotka hukuttavat selaimet sen asennuksen jälkeen ovat täysin sietämättömiä. Tämän lisäksi, mitä hyötyä on hakukoneesta joka hyökkää sinua kohtaan mainoksilla sen sijaan, että se alkaisi tarjoamaan kunnollisia hakutuloksia? Tarkista vain järjestelmäsi FortectIntego ohjelmalla tai jollain muulla haittaohjelman poistajalla joka voi poistaa selaimen kaappaajia ja me voimme taata sinulle, että et kadu Ourstartpage.com poistoa.

Pidä mielessäsi, että sponsoroidut linkit joita se luo hakutuloksiin ja mainokset jotka se asettaa satunnaisille sivuille voivat olla todella tunkeilevia ja peittää koko alkuperäisen sivuston. Tämän lisäksi, Ourstartpage.com käyttää tietokoneen resursseja luomaan tämän valtavan määrän mainoksia, jotka tietenkin hidastavat järjestelmän suorituskykyä. Tämän tuloksena, selaimen kaappaajalta voi kestää kauemmin ladata halutut sivut hitaammin tai kaatua lataamisen aikana. Kaikkien ongelmien lisäksi, tällainen järjestelmän kaappaaja aiheuttaa muita riskejä, kuten yksityisyyden loukkaus, järjestelmän turvallisuusongelmat, jne. Jos siis yhä mietit kannattaako sinun poistaa Ourstartpage.com selaimiltasi vai ei, muista että mitä kauemmin virus pysyy tietokoneellasi, sitä tunkeilevammaksi se tulee.

Kuinka voin välttää tämän tartunnan?

Älä odota kunnnes Ourstartpage.com ottaa selaimesi haltuunsa ja alkaa pakottamaan sääntöjään sinulle. Estä se haittaohjelman poistajalla, vakoiluohjelman poistajalla ja muilla ammattilaisten ohjelmilla joille voit luottaa tietokoneesi turvallisuuden. Pidä turvallisuusohjelmasi aina päivitettyinä. Et halua niiden vanheneva ja menettävän toimintakykyään. Kiinnitä myös huomiota online käytökseesi. Tarkista vierailemiesi sivustojen luotettavuus ja varmista, että lataat ohjelmia vain luotettavimmilta. Siitä huolimatta, tutki aina ladatut ohjelmat sen varalta, että niissä on piilotettua materiaalia Yksityisyyden Suojassa ja Loppukäyttäjän Lisenssisopimuksessa, ne paljastavat aina todella paljon tärkeitä yksityiskohtia seuraamisesta, kolmansien osapuolien materiaalista ja vastaavia tietoja. Me suosittelemme myös valitsemaan Kustomoidun tai Edistyneen asennustavan jotta saat mahdollisuuden valvoa ilmaisohjelmien asennusta. Jotta voit estää Ourstartpage pääsyn tietokoneelle niin sinun pitää poistaa kaikki ruksit jotka väittävät, että sinä haluat vaihtaa aloitussivusi tai ensisijaisen hakukoneen tietokoneellasi. Älä myöskään päästä epäilyttäviä lisäosia ja laajennuksia järjestelmään.

Mitkä ovat parhaat Ourstartpage.com poistotavat?

Jos koneessa on Ourstartpage.com ja vastaavia selaimen kaappaajia niin ammattilaiset suosittelevat alussa niiden poistamista täydellä järjestelmän tarkistuksella. Tämä tarkistus auttaa sinua tuomaan esiin kaikki viruksen piilotetut komponentit, roskatiedostot ja muut haittaohjelmat järjestelmän syvyyksistä. Sitten voit antaa anti-viruksen poistaa kaikki nämä ongelmat tai koettaa poistaa ne itse. Ourstartpage.com manuaalisen poistamisen valinta on kohtalaisen haastavaa, mutta se onnistuu helposti ammattilaisten ohjeilla jotka löydät tämän artikkelin lopusta. Muista kuitenkin, että automaattiset työkalut ovat paljon tarkempia ja ne voivat tutkia järjestelmää paljon tarkemmin.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ourstartpage.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Ourstartpage.com kaappaajan ja sen tulokset niin sinun pitää poistaa kaikki sen komponentit. Sinun kannattaa myös etsiä epäilyttävät työkalupalkit ja muut hakuihin liittyvät sovellukset jotka eivät kuulu Microsoftille ja muille yhtä luotettaville yrityksille. Muista myös poistaa ://www.ourstartpage.com/….. Windows Shortcuts/Target field.

Poistaaksesi Ourstartpage.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Ourstartpage.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Ourstartpage.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Ourstartpage.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Ourstartpage.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Ourstartpage.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Ourstartpage.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poistaaksesi Ourstartpage.com viruksen Chrome selaimelta niin sinun pitää etsiä kaikki epäilyttävät lisäosat jotka on asennettu tälle selaimelle. Järjestä ne päivämäärän mukaan jotta löydät uusimmat.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Ourstartpage.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Ourstartpage.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä