Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Pay_creditcard virus (päivitetty huhti 2017) - Poisto-ohjeet

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Asiat jotka pitää tietää, jos PC:si on saastunut Pay_creditcard lunnasohjelmalla

Pay_creditcard virus on juuri löydetty lunnasohjelma virus, joka vaikuttaa olevan kohtalaisen etevien ohjelmoijien luoma. Aivan kuten muut lunnasohjelmat, se koettaa salata kaikki tiedostot kohde PC:llä, sen tekemiseen se käyttää monimutkaista algoritmia. Salaus perustuu kahteen avaimeen – yksityiseen ja julkiseen. Julkista käytetään tiedostojen salaamiseen, yksityinen avain taas palauttaa ne alkuperäiseen muotoonsa. Ilman yksityistä avainta, uhri ei voi palauttaa tiedostojaan. Merkitäkseen kaikki salatut tiedostot ja auttaakseen uhria ymmärtämään hyökkäyksen laajuuden, virus merkitsee jokaisen tiedoston .crypted tiedoston päätteellä. Kun se on tehty, niin lunnasohjelma luo index.html tiedoston, joka on pikakuvake Pay_creditcard.htm ja index.html tiedostoon. Nämä HTML dokumentit avaavat uhrin ensisijaisen nettiselaimen ja näyttävät miten palauttaa salatut tiedostot (kuinka ostaa Bitcoineja, kuinka siirtää ne, jne.)  Pay_creditcard lunnasohjelmaTutkijat näyttävät lunnasviestin, jonka Pay_creditcard lunnasohjelma virus näyttää. Sivu sen takana on Pay_creditcard.htm tiedosto, joka kertoo miten ostaa Bitcoineja.

Lunnasviesti jonka virus avaa heti hyökkäyksen jälkeen muistuttaa meitä pahamaineisen CTB-Lockerin Graafista Käyttöliittymää, joka mahdollistaa kielen vaihdon useaan vaihtoehtoon. Se kertoo kaikkien uhrin tiedostojen, kuten valokuvien, dokumenttien, tietokantojen ja muiden tärkeiden tietojen, olevan salattu ja jokaisella käyttäjällä olevasta ainutlaatuisesta avaimesta. On helppo arvata mitä verkkohuijarit haluavat uhrin tekevän, he tietenkin haluavat uhrien maksavan lunnaita saadakseen takaisin salatut tiedostonsa. He ehdottavat ostamaan avaimen 1 BTC hintaan, joka lunnasviestin mukaan on 957 USD. Hinta voi kuitenkin mennä ylös ja alas milloin tahansa, koska tämän valuuttakurssi muuttuu jatkuvasti. Lunnasviesti kehottaa uhria keräämään halutut rahat 4:ssä päivässä, tai salauksen poistoavain poistetaan ja tiedostot ovat poissa lopullisesti. Nyt meidän pitää muistuttaa sinua miksi lunnaiden maksu on huono idea. Ensimmäiseksi, tietosi voivat pysyä lukittuina, toiseksi, voit saada enemmän haittaohjelmia, ja kolmanneksi, et voi tietää miten huijarit käyttävät rahansa. Voit rahoittaa jotain todella pahaa ja laitonta, siksi me ehdotamme miettimään tarkkaan. jos päätät poistaa Pay_creditcard lunnasohjelman ja et tottele verkkorikollisia, niin me suosittelemme haittaohjelman poistajaa johon voit luottaa. Tässä tapauksessa, suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelma. Ennen tämän ohjelman käynnistämistä tai lataamista, seuraa askeleita Pay_creditcard poisto-ohjeessa tämän artikkelin alla.

Kuinka välttää tämä lunnasohjelma?

Lunnasohjelma on viekas tietokoneohjelma, joka on taitavien ohjelmoijien kehittämä ja he taatusti tietävät mitä tekevät. Me saimme selville, että Pay_creditcard haittaohjelmaa levitetään RIG Exploit Kitin avulla, jonka tiedetään olevan vastuussa usean lunnasohjelman levittämisestä, kuten CryptoMix, CryptoShield, ja jopa Cerber lunnasohjelma. Me suosittelemme poistamaan kaikki tarpeettomat selaimen laajennukset ja pitämään asennetut ohjelmat päivitettyinä, jos et halua joutua exploit kitin uhriksi. Lunnasohjelmia levitetään usein sähköpostilla, on siis sanomattakin selvää, että sähköpostien avaamisessa pitää olla varovainen (muista välttää Roskaposti kansiota kaikin keinoin). Suojataksesi PC:tä, käytä päivitettyä haittaohjelman poistajaa. Lopuksi, jos et halua maksaa lunnaita, niin luo varmuuskopioita kohtalaisen usein. Varmuuskopiot on ainoa keino jolla voit pelastaa tiedostosi ja saada kopiot tiedostoistasi, jotka salattiin lunnasohjelma hyökkäyksen aikana.

Parhaat tavat poistaa Pay_creditcard lunnasohjelma virus

Lunnasohjelma on luultavasti pahin tietokone virus, joka voi tuhota vuosien työn todella nopeasti, me olemme onneksemme huomanneet parannusta ihmisten verkkotarkkaavaisuudessa parannusta viime aikoina. Me kutsumme sinut sanomaan ei verkkorikollisia ja olemaan maksamatta lunnaita. Jos olet valmis poistamaan Pay_creditcard viruksen, niin sinun pitää poistaa kaikki sen jäänteet, kuten “How_To_Decrypt_Files” kansio, jonka se luo lunnasviestien säilyttämiseen. Me emme kuitenkaan suosittele sen tekemistä manuaalisesti, koska voit jättää joitain tiedostoja huomiotta ja jättää järjestelmän alttiiksi muilla haittaohjelma hyökkäyksille. Me todella suosittelemme, että luet nämä Pay_creditcard poisto-ohjeet ennen turvaohjelman käynnistystä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Pay_creditcard viruksen Poisto-ohje:

Poista Pay_creditcard käyttäen Safe Mode with Networking

Ensimmäinen tapa auttaa sinua poistamaan lunnasohjelma käyttämällä Vikasietotilaa Verkolla ominaisuutta. Se antaa sinun käynnistää tietokoneen uudelleen ja rajoittaa Windowsin toimintaa. 

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Pay_creditcard

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Pay_creditcard poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Pay_creditcard käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Pay_creditcard pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Pay_creditcard on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Pay_creditcard tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos sinulla on varmuuskopiot, niin voit palauttaa tiedostosi sieltä – muista poistaa virus ensin. Jos sinulla ei ole niitä, sitten sinun pitää kokeilla muita palautustapoja. Me kerromme niistä alla.

Jos tiedostosi ovat joutuneet Pay_creditcard salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Tiedostojen palautus Data Recovery Pro ohjelmalla

Data Recovery Pro on laajalti käytetty ohjelma, joka auttaa palauttamaan useita eri tiedostoja, on ne sitten muokattu, poistettu tai vahingoittuneet jollain tavalla. Muista kuitenkin, että se ei voi arvata salauksen poistoavainta, joten se ei ehkä voi palauttaa kaikkia tiedostojasi. Me kuitenkin uskomme, että tätä työkalua kannattaa kokeilla.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Pay_creditcard lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Shadow explore Ohjelma

ShadowExplorer on hyödyllinen ohjelma, joka auttaa löytämään Varjokopiot ja käyttää niitä palauttamaan saastuneet tiedostot. Jos virus ei poistanut niitä (joskus niin tapahtuu), voit palauttaa tiedostosi ShadowExplorer ohjelmalla.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Pay_creditcard ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pay_creditcard-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Pay_creditcard ransomware virus