Poista PayPal virus (Viruksen Poisto-opas) - joulu 2017 päivitys

PayPal viruksen Poisto-ohje

Mikä on PayPal virus?

PayPal virus huijaa ihmiset paljastamaan henkilökohtaisia tietojaan

PayPal viruksen kuva

PayPal virus on huijaus, joka on suunniteltu vaivihkaa saastuttamaan järjestelmät haittaohjelmalla tai huijaamaan käyttäjiä paljastamaan tietojaan. Kun he koettavat saavuttaa nämä, niin hakkerit levittävät viekkaasti kirjoitettuja sähköposteja, joissa on saastunut liite. Kun se on ladattu, niin liite, joka on piilotettu yleensä haittaohjelman käynnistystiedostoon, käynnistää sen taustalle ja se aktivoituu.

Yleensä Paypal huijaus huijaa käyttäjät lataamaan saastuneita tiedostoja, koska ne on nimetty tunnettujen yritysten nimen, hyödyllisen dokumentin tai laillisen tietokoneen komponentin alle, joiden sanotaan puuttuvan. Kun se on järjestelmässä, PayPal virusta käytetään suorittamaan seuraavia tehtäviä:

  • Vakoilla online aktiviteettejasi;
  • Kopioida ja lähettää tietoja PC:ltä rikollisille;
  • Avata takaovia auttamaan muita korkean luokan uhkia tunkeutumaan järjestelmään;
  • Linkittää uhri tekaistulle pankkisivulle tai sähköpostisivulle ja varastaa kirjautumistietosi;
  • Ladata päivityksiä haittaohjelmalle, joka on jo järjestelmässäsi.

PayPal virus voi imitoida syytöntä sähköpostia tai ohjelmaa, kun se samalla voi seurata nettiselaamistasi ja seurata useimmin vierailtuja sivuja. Kun se huomaan mitä sosiaalisen median alustoja käytät, niin se luo petollisen ikkunan, joka pyytää sinua kirjautumaan sisään. Pidä mielessäsi, että pop-up voi vaikuttaa todella aidolta ja voi käyttää https tunnusta, jonka pitäisi olla turvallisen sivun merkki. Siksi useat ihmiset tulevat petetyiksi ja antavat henkilökohtaisia tietojaan, kuten kirjautumisnimet ja salasanat.

Toinen tapa jolla PayPal verkkourkinta huijauksen kehittäjät koettavat houkutella ihmiset antamaan tietojaan, on kertoa, että heidän tilinsä on määräaikaisesti jäädytetty ja heidän pitää vahvistaa identiteetti valokuvalla. Uhreja pyydetään lähettämään kuva, jossa heidän kädessä on henkilötodistus ja luottokortti, PayPal verkkourkinta sivulle, joka imitoi virallista online maksusivua.

Tämä virus ei vaaranna vain tietokonettasi, mutta myös yksityisyytesi. Siksi me suosittelemme poistamaan PayPal huijauksen niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen FortectIntego tai muulla tehokkaalla turvaohjelmalla. Tämän lisäksi me haluamme muistuttaa, ettet koeta poistaa sitä itse. Poistoprosessi vaatii kokeneen IT-asiantuntijan tai Troijalaisen poisto-ohjelman. Sen takia yritys poistaa vaarallisia tiedostoja voi johtaa lisävahinkoihin.

Pidä myös mielessäsi, että PayPal virus voi ilmaantua huijausviestinä epäilyttävillä sivuilla, kuten FBI PayPal virus, jota pidetään tämän ohjelman emäohjelmana. Rikolliset koettavat vakuuttaa sinisilmäiset ihmiset naamioitumalla FBI virastoksi. Pop-up väittää, että tietokoneesi on blokattu seuraavista syistä:

  1. Tekijänoikeuslakien loukkaus lataamalla musiikki-, elokuva- tai videotiedostoja laittomasti;
  2. Aikuisviihteen levittämisestä, joka liittyy lasten hyväksikäyttöön.

PayPal viruksen kuvaPayPal virus kuluu Troijalaisiin hevosiin, jotka leviävät tekaistujen sähköpostien välityksellä, jotka väittävät määrättyjen tilien olevan jäädytettyjä.

PayPal huijauksen pop-up kertoo, että sinun pitää maksaa sakko joka on $200 – $500. Tällä hetkellä me voimme taata sen olevan vain yritys huijata rahasi. Sinun ei kannata koskaan lähettää varoja rikollisille, koska on vaihtoehtoisia tapoja poistaa tietokoneen lukitus. Pidä mielessäsi, ettei se aina ole lukittu. Siksi välilehden/ikkunan sulkeminen voi joskus auttaa.

Troijalainen voi tunkeutua koneelle, jos klikataan haittamateriaalia verkossa. Siksi me suosittelemme tarkistamaan tietokoneen ammattilaisten antivirus ohjelmalla ja poistaa PayPal virus, jos tarpeen. Jälleen kerran, älä yritä poistaa haittaohjelman tiedostoja itse, koska se voi vahingoittaa järjestelmääsi.

Troijalainen hevonen leviää tekaistujen sähköpostien kautta

LosVirus.es asiantuntijat ovat huomanneet, että hakkerit käyttävät useita tapoja tämän vaarallisen Troijalaisen levitykseen. Useimmat sen versioista toimitetaan kuitenkin roskaposteissa, jotka kehottavat klikkaamaan vaarallista linkkiä tai liitettä PayPal ongelman korjaamiseen.

Yksi viimeaikaisista sisältää viestin, joka kertoo seuraavaa:

Our system detected unusual charges to a credit card linked to your PayPal account.

Reference Number: PP-259-187-991
This is the Last reminder to log in to PayPal as soon as possible.
Once you log in, you will be provided with steps to restore your account access.

Click here to activate your account

Kun uhri klikkaa saastunutta linkkiä, niin hän laukaisee haittaohjelman automaattisen asennuksen. Koska Troijalaiset hevoset voivat piiloutua laillisen prosessin tai ohjelman alle, niin käyttäjä ei aina huomaa itse saastuttaneensa tietokonettaan.

Pidä mielessäsi, että nämä tekaistut sähköpostit on suunniteltu vakuuttaviksi ja laillisiksi. Ne voivat sisältää osia, kuten ”To unblock your account you must complete these steps (Avataksesi tilisi, sinun pitää suorittaa nämä askeleet)” tai ”Click on the link to fix the problem (Klikkaa linkkiä korjataksesi ongelman).” Kuten yllä on mainittu, sinun ei kannata koskaan klikata mitään epäilyttävää liitettä tai linkkiä, vaikka ne näyttävät aidoilta.

Tämän lisäksi, jos sinulla on mitään epäilystä sähköpostin laillisuudesta, me suosittelemme ottamaan yhteyttä PayPal yritykseen kirjeestä ennen kuin klikkaat linkkiä tai lataat liitteen. Me suosittelemme myös käyttämään tehokasta turvaohjelmaa, jotta voit varmistaa tietokoneesi suojauksen.

Poista Paypal virus niin pian kuin mahdollista

Troijalaiset hevoset ja muut virukset, jotka leviävät PayPal huijauksen avulla, ovat vaarallisia tietokoneuhkia, joita ei voida poistaa ilman ylimääräistä ohjelmaa. On mahdotonta poistaa PayPal virus manuaalisesti, koska et voi arvat viruksen nimeä (löytyy suuri lista viruksia, jotka ovat levinneet sen avulla) tai sen sijaintia.

Voit kuitenkin aina käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa löytämään ja poistamaan haittaohjelman. Tätä tapaa pidetään turvallisimpana tapana poistaa mikä tahansa virus tietokoneeltasi. Pidä mielessäsi, että troijalaiset voivat avata takaovia, jotka auttavat lunnasohjelmia tai muita vaarallisia tartuntoja pääsemään tietokoneellesi täysin salaa.

Jos siis törmäät PayPal huijaus pop-up viestiin tai sinut ohjataan verkkourkinta sivulla, niin sinun ei kannata koskaan maksaa vaadittua summaa tai antaa henkilökohtaisia tietojasi. Jätä huomiotta kaikki väitteet FBI sakoista tai virheistä, joita tilillesi voi tapahtua. Muista pitää mielessäsi, että hakkerit käyttävät luovia tapoja huijata rahaa tai muita arvokkaita tietoja sinisilmäisiltä käyttäjiltä.

Tämän lisäksi, haittaohjelman olemassaolo voidaan tunnistaa tietokoneen suorituskyvyn heikkenemisenä. PC:si voi myös toimia hitaasti, ohjelmat voivat kaatua ja ladata pitkiä aikoja, nämä ovat merkkejä Troijalaisesta.

Tässä tapauksessa sinun kannattaa ladata FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, tai Malwarebytes ja tutkia tiedostosi ja aloittaa PayPal viruksen poisto. Nämä ohjelmat ovat suunniteltuja poistamaan erilaisia verkkouhkia ja pitämään PC turvassa tulevaisuudessakin. Me takaamme, ettei kestä kauaa, kun voit taas käyttää puhdasta tietokonetta. Älä siis epäröi vaan tarkista järjestelmäsi, jos sinulla on edes pieniä epäilyksiä.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä