Poista Plugins Button mainokset (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet) - Opas

Plugins Button mainosten Poisto-ohje

Mikä on Plugins Button mainokset?

Asennuksen jälkeen Plugins Button alkaa näyttämään potentiaalisesti vaarallisia mainoksia

Plugins Button kuva

Plugins Button on sovellus, joka esitellään työkaluna, joka avustaa pääsyä Google Chrome laajennuksiin. Sen asennus johtaa kuitenkin mainoshyökkäyksiin ja huonompaan nettiselaamiseen. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka on leimattu mainosohjelmaksi.

Tämä mainosten tukema ohjelma luo laajennuskuvakkeen selaimen työkalupalkkiin. Siksi käyttäjät voivat saada nopean pääsyn asennettuihin lisäosiin. Siinä on kuitenkin enemmän haittoja kuin hyötyjä. Tutkijat ovat paljastaneet, että tämä ohjelma käyttää virtuaalista kerrosta tunkeilevien online mainosten näyttämiseen.

Plugins Button virus voi näyttää mainoksia useassa eri muodossa. Sinua voivat häiritä aggressiiviset pop-upit, voit löytää outoja mainoksia suosikki uutissivulta tai julisteet voivat peittää vaadittavan materiaalin. Nämä mainokset ovat epäilemättä ärsyttäviä. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa vaaran tietokoneellesi sekä yksityisyydellesi.

Jos olet huomaamattasi klikannut Plugins Button mainosta, sinut voidaan uudelleenohjata epäilyttävälle sivulle. Tutkijat ovat paljastaneet, että jotkut mainokset promotoivat kyseenalaisia tai tekaistuja ohjelmia, tarjoavat hyödyttömiä kuponkeja voidakseen kerätä jotain henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä.

Mainosohjelma voi myös uudelleenohjata promosivuille, kun alat kirjoittamaan nettiosoitteita, klikkaat videon play painiketta tai muuta materiaalia. Tutkijat ovat näyttäneet, että PUP voi uudelleenohjata verkkourkinta, teknisen tuen huijaus tai muille vaarallisille sivuille.

Paras tapa itsesi suojaamiseen verkkorikollisilta tai vaarallisilta ohjelmilta, jotka piileskelevät saastuneiden mainosten alla, on Plugins Button poisto. Voit olla varovainen ja välttää mainosten klikkaamista, mutta joskus et voi välttää aggressiivisia mainoksia.

Tämän lisäosan pitäminen asennettuna antaa kehittäjien, tai jopa kolmansien osapuolien seurata online aktiviteettejasi. Mainosten tukema ohjelma voi seurata ja kerätä joitain tietoja käyttäjistä. Se kerää luultavasti selaustietoja, kuten hakusanat, klikatut mainokset ja vastaavat tiedot vierailluista sivuista.

Kehittäjät eivät kuitenkaan tarjoa Yksityisyyden Suojaa, jossa he kertoisivat miten he kohtelevat henkilökohtaisia tietoja ja jaetaanko niitä kolmansien osapuolien kanssa. Näiden dokumenttien puuttuminen tekee sovelluksesta epäilyttävän. Siksi sinun kannattaa poistaa Plugins Button, jotta voit suojella PC:tä viruksilta sekä yksityisiä tietojasi. Vastuuton tietojen kerääminen ja vuotaminen voi johtaa identiteettivarkauteen.

Plugins Button poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Me kuitenkin ehdotamme valitsemaan automaattisen poistotavan, joka vaatii laitteen tarkistamisen haittaohjelman poistajalla, kuten FortectIntego. NoVirus sivuston mukaan, useat tietokoneen käyttäjät eivät onnistu poistamaan mainosohjelmaa manuaalisesti, koska nämä ohjelmat sisältävät useita komponentteja, jotka on vaikea löytää.

Plugins Button mainosohjelman esimerkkiSiitä huolimatta, että Plugins Button ohjelmaa promotoidaan hyödyllisenä työkalua, se voi hukuttaa selaimen vaarallisilla online mainoksilla.

Selaimen kaappaaja voidaan asentaa salaa

Ohjelman kehittäjät käyttäjät kolmea päätapaa tämän sovelluksen levittämiseen:

 • virallinen verkkosivu;
 • Chrome kauppa;
 • niputus.

Kaksi ensimmäistä ovat selkeitä. Käyttäjät voivat asentaa ohjelman suoraan. Se ei kuitenkaan tapahdu usein. Vaikuttaa siltä, että niputus on mainosohjelma pääasiallinen levitystapa.

Tämä tekniikka antaa mainosohjelman liikkua freeware ja shareware ohjelmien mukana. PUP lisätään valinnaisena latauksena. Se luottaa pika-asennukseen, se antaa epäsuoran luvan mainosohjelman järjestelmään tuloon. On kuitenkin mahdollista välttää Plugins Button kaappaus.

Jotta voit huomata PUPin, sinun pitää asentaa ilmaisohjelmat edistyneiden asetusten avulla. Sitten sinun pitää seurata jokaista askelta tarkasti. Kun näet listan esivalittuja ohjelmia, niin sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta. Tällä tavalla ei toivotut ohjelmat eivät pääse PC:lle.

Plugins Button viruksen poisto

Voidaksesi poistaa Plugins Button viruksen, sinun pitää klikata sen kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valita “Remove from Chrome” vaihtoehto pudotusvalikosta. Jos et kuitenkaan asentanut sitä vapaaehtoisesti, niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä muiden tuntemattomien sovellusten varalta.

Seuraamalla alla olevia ohjeita, sinun tulee tarkistaa Ohjauspaneeli sekä Chrome laajennukset. Muita PUPeja on voitu asentaa ohjelmanipun mukana.

Voit kuitenkin nopeuttaa Plugins Button poistoa haittaohjelman poistajalla. Kun olet asentanut sen, päivitä se ja suorita järjestelmän tarkistus, se löytää ja poistaa epäilyttävät komponentit puolestasi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Plugins Button mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos Plugins Button on päässyt tietokoneelle ohjelmanipussa, sinun pitää tarkistaa järjestelmä muiden ei toivottujen ohjelmien varalta. Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan kaikki virukseen liittyvät ohjelmat.

Poistaaksesi Plugins Button mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Plugins Button mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Plugins Button Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Plugins Button tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Plugins Button mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Plugins Button mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Plugins Button mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Jos olet asentanut tämän laajennuksen suoraan Chrome selaimeen, sinun pitäisi voida poistaa se tavallisen laajennuksen tapaan. Siksi sinun pitää avata laajennusten lista ja poistaa sen, tai klikata Plugins Button kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valita ”Remove from Chrome” vaihtoehto.

Jos tämä sovellus asennettiin ilman sinun lupaasi, me suosittelemme etsimään muita epäilyttäviä lisäosia ja resetoimaan nettiselaimet.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Plugins Button mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Plugins Button rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä