Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Plugins Button mainokset (Yksinkertaiset Poisto-ohjeet) - Opas

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Asennuksen jälkeen Plugins Button alkaa näyttämään potentiaalisesti vaarallisia mainoksia

Plugins Button kuva

Plugins Button on sovellus, joka esitellään työkaluna, joka avustaa pääsyä Google Chrome laajennuksiin. Sen asennus johtaa kuitenkin mainoshyökkäyksiin ja huonompaan nettiselaamiseen. Se on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka on leimattu mainosohjelmaksi.

Tämä mainosten tukema ohjelma luo laajennuskuvakkeen selaimen työkalupalkkiin. Siksi käyttäjät voivat saada nopean pääsyn asennettuihin lisäosiin. Siinä on kuitenkin enemmän haittoja kuin hyötyjä. Tutkijat ovat paljastaneet, että tämä ohjelma käyttää virtuaalista kerrosta tunkeilevien online mainosten näyttämiseen.

Plugins Button virus voi näyttää mainoksia useassa eri muodossa. Sinua voivat häiritä aggressiiviset pop-upit, voit löytää outoja mainoksia suosikki uutissivulta tai julisteet voivat peittää vaadittavan materiaalin. Nämä mainokset ovat epäilemättä ärsyttäviä. Ne voivat kuitenkin aiheuttaa vaaran tietokoneellesi sekä yksityisyydellesi.

Jos olet huomaamattasi klikannut Plugins Button mainosta, sinut voidaan uudelleenohjata epäilyttävälle sivulle. Tutkijat ovat paljastaneet, että jotkut mainokset promotoivat kyseenalaisia tai tekaistuja ohjelmia, tarjoavat hyödyttömiä kuponkeja voidakseen kerätä jotain henkilökohtaisia tietoja käyttäjistä.

Mainosohjelma voi myös uudelleenohjata promosivuille, kun alat kirjoittamaan nettiosoitteita, klikkaat videon play painiketta tai muuta materiaalia. Tutkijat ovat näyttäneet, että PUP voi uudelleenohjata verkkourkinta, teknisen tuen huijaus tai muille vaarallisille sivuille.

Paras tapa itsesi suojaamiseen verkkorikollisilta tai vaarallisilta ohjelmilta, jotka piileskelevät saastuneiden mainosten alla, on Plugins Button poisto. Voit olla varovainen ja välttää mainosten klikkaamista, mutta joskus et voi välttää aggressiivisia mainoksia.

Tämän lisäosan pitäminen asennettuna antaa kehittäjien, tai jopa kolmansien osapuolien seurata online aktiviteettejasi. Mainosten tukema ohjelma voi seurata ja kerätä joitain tietoja käyttäjistä. Se kerää luultavasti selaustietoja, kuten hakusanat, klikatut mainokset ja vastaavat tiedot vierailluista sivuista.

Kehittäjät eivät kuitenkaan tarjoa Yksityisyyden Suojaa, jossa he kertoisivat miten he kohtelevat henkilökohtaisia tietoja ja jaetaanko niitä kolmansien osapuolien kanssa. Näiden dokumenttien puuttuminen tekee sovelluksesta epäilyttävän. Siksi sinun kannattaa poistaa Plugins Button, jotta voit suojella PC:tä viruksilta sekä yksityisiä tietojasi. Vastuuton tietojen kerääminen ja vuotaminen voi johtaa identiteettivarkauteen.

Plugins Button poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Me kuitenkin ehdotamme valitsemaan automaattisen poistotavan, joka vaatii laitteen tarkistamisen haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego. NoVirus sivuston mukaan, useat tietokoneen käyttäjät eivät onnistu poistamaan mainosohjelmaa manuaalisesti, koska nämä ohjelmat sisältävät useita komponentteja, jotka on vaikea löytää.

Plugins Button mainosohjelman esimerkkiSiitä huolimatta, että Plugins Button ohjelmaa promotoidaan hyödyllisenä työkalua, se voi hukuttaa selaimen vaarallisilla online mainoksilla.

Selaimen kaappaaja voidaan asentaa salaa

Ohjelman kehittäjät käyttäjät kolmea päätapaa tämän sovelluksen levittämiseen:

 • virallinen verkkosivu;
 • Chrome kauppa;
 • niputus.

Kaksi ensimmäistä ovat selkeitä. Käyttäjät voivat asentaa ohjelman suoraan. Se ei kuitenkaan tapahdu usein. Vaikuttaa siltä, että niputus on mainosohjelma pääasiallinen levitystapa.

Tämä tekniikka antaa mainosohjelman liikkua freeware ja shareware ohjelmien mukana. PUP lisätään valinnaisena latauksena. Se luottaa pika-asennukseen, se antaa epäsuoran luvan mainosohjelman järjestelmään tuloon. On kuitenkin mahdollista välttää Plugins Button kaappaus.

Jotta voit huomata PUPin, sinun pitää asentaa ilmaisohjelmat edistyneiden asetusten avulla. Sitten sinun pitää seurata jokaista askelta tarkasti. Kun näet listan esivalittuja ohjelmia, niin sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta. Tällä tavalla ei toivotut ohjelmat eivät pääse PC:lle.

Plugins Button viruksen poisto

Voidaksesi poistaa Plugins Button viruksen, sinun pitää klikata sen kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valita “Remove from Chrome” vaihtoehto pudotusvalikosta. Jos et kuitenkaan asentanut sitä vapaaehtoisesti, niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä muiden tuntemattomien sovellusten varalta.

Seuraamalla alla olevia ohjeita, sinun tulee tarkistaa Ohjauspaneeli sekä Chrome laajennukset. Muita PUPeja on voitu asentaa ohjelmanipun mukana.

Voit kuitenkin nopeuttaa Plugins Button poistoa haittaohjelman poistajalla. Kun olet asentanut sen, päivitä se ja suorita järjestelmän tarkistus, se löytää ja poistaa epäilyttävät komponentit puolestasi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Plugins Button mainosten Poisto-ohje:

Poista Plugins Button Windows järjestelmistä

Jos Plugins Button on päässyt tietokoneelle ohjelmanipussa, sinun pitää tarkistaa järjestelmä muiden ei toivottujen ohjelmien varalta. Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan kaikki virukseen liittyvät ohjelmat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Plugins Button sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Plugins Button tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Plugins Button Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Plugins Button tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Plugins Button Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Plugins Button sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Plugins Button poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Plugins Button mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Plugins Button pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Plugins Button Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Plugins Button sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Plugins Button poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Plugins Button Google Chrome selaimelta

Jos olet asentanut tämän laajennuksen suoraan Chrome selaimeen, sinun pitäisi voida poistaa se tavallisen laajennuksen tapaan. Siksi sinun pitää avata laajennusten lista ja poistaa sen, tai klikata Plugins Button kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valita ”Remove from Chrome” vaihtoehto.

Jos tämä sovellus asennettiin ilman sinun lupaasi, me suosittelemme etsimään muita epäilyttäviä lisäosia ja resetoimaan nettiselaimet.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Plugins Button sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Plugins Button poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Plugins Button Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Plugins Button tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Plugins Button poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Plugins Button rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä