Poisto Pokki Start Menu (Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Pokki Start Menu Poisto-ohje

Mikä on Pokki Start Menu?

Pokki Start Menu — potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka tulee Windows laitteille ohjelmien niputuksella

Pokki Start Menu PUP

Pokki Start Menu on laillinen sovellus, jonka valmistaja on Sweet Labs Inc. Windows 8 sekä 10 käyttöjärjestelmille. Tämä ohjelma tulee yleensä esiasennettuna niputetun ohjelman kanssa, koska tietokoneen valmistajat usein käyttävät tätä tekniikkaa saadakseen tuloja kolmansilta osapuolilta. Sovellus korvaa ensisijaisen aloitusmenun, joka muistuttaa Windows 7 – siksi niin monet käyttävät pitävät siitä. He pitävät myös kustomoiduista vaihtoehdoista – kuvakkeiden kokoa ja paikkaa voidaan säätää, kuten muita vastaavia. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin kohtalaisen kriittisiä sen toiminnasta, koska sen tiedetään keräävän erilaisia tietoja käyttäjistä ja näyttävän tunkeilevia mainoksia.

Yhteenveto
Nimi Pokki Start Menu
Tyyppi Potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (mainosohjelma)
Yhteensopivat järjestelmät Windows 10, Windows 8
Kehittäjä Sweet Labs Inc.
Oireet Muokattu ensisijainen aloitusmenu, lisääntyneet mainokset, jne.
Levitys Ohjelmien niputus, epäilyttävät sivut, mainosjulisteet, jne.
Poisto Automaattinen – käytä ReimageIntego ohjelmaa tai manuaalinen – tarkista ohjeet alta

Sovellusta pidetään mainosohjelmana turvallisuusasiantuntijoiden toimesta. Jotkut käyttäjät, jotka ovat kyllästyneet sen ärsyttäviin mainoksiin ja tapaan vakoilla, kutsuvat sitä nimellä Pokki virus. Teknisesti tämä ohjelma ei ole virus, koska se ei vahingoita järjestelmää tai henkilökohtaisia tietoja suoraan. Siitä huolimatta ei ole yllättävää, että käyttäjät etsivät nopeasti Pokki Start Menu poistotapoja. Sen poisto ei onneksi ole vaikeaa, vaikka ylimääräisten ohjelmien löytö voi olla vaikeaa manuaalisesti.

Koska Pokki Start Menu on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, se voi aiheuttaa muiden ei toivottujen ohjelmien asennuksia, kuten selaimen laajennuksien, pelotusohjelmien, työkalupalkkien, media soitinten, PDF muuntimien, ja vastaavien. Siksi on tärkeää pysyä kaukana – se asettaa järjestelmään kaikkea roskaa, jotka voivat hetken päästä hidastaa laitetta.

Käyttäjät voivat huomata kasvaneiden mainosten määrän, kuten pop-upit, tarjoukset, tekstiin sisälletyt linkit, automaattisesti soivat videot. Nämä mainokset voivat ilmaantua tyhjästä, käytät sitten Google Chrome, Internet Explorer, tai Mozilla Firefox selainta. Huonoin asia on, että nämä mainokset voivat olla vaarallisia ja johtaa kyseenalaisille sivuille. Siksi turvallisuusasiantuntijat suosittelevat, ettet klikkaan näitä mainoksia vaan suljet ne heti.

Luultavasti yksi pahimmista Pokki Start Menu mainosohjelman ominaisuuksista on se tietojen seuranta. Sen tekemiseksi kehittäjät voivat käyttää useita seuranta tekniikoita, kuten:

 • Seurantaevästeet
 • Majakat
 • Pixelit
 • JavaScriptit, jne.

Kerätyt tiedot (hakusanat, vieraillut sivut, IP-osoite, klikatut linkit, jne.) ovat tärkeitä markkinointi yrityksille, koska niitä voidaan käyttää kohdistettuun mainostukseen.

Kaiken kaikkiaan, me suosittelemme poistamaan Pokki Start Menu viruksen tietokoneeltasi. Tämä sovellus asettaa yksityisyytesi vaaraan ja näyttää mainoksia vaikka et niitä halua. Varmistaaksesi, että kaikki komponentit poistetaan, me suosittelemme tarkistamaan tietokoneen ReimageIntego ohjelmalla. Tämän lisäksi, jos haluat vanhan tyylisen aloitusmenun, me suosittelemme käyttämään aiempaa järjestelmäversiota.

Pokki Start Menu virus

PUPit leviävät ohjelmien niputuksella

Vaikka sovellus voidaan ladata viralliselta verkkosivulta – se ei ole tapa, jolla se pääsee kohdetietokoneille. Ei ole mitenkään yllättävää, että potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia ei yleensä asenneta tarkoituksella – ne lisätäänn muihin online ohjelmiin tai esiasennetaan kannettaviin tai muihin laitteisiin.

Käyttäjät eivät yleensä kiinnitä huomiota, kun he lataavat freeware tai shareware ohjelmia, sillä he haluavat tehdä sen niin nopeasti kuin mahdollista. Tämä on yksi suurimmista virheistä, jonka ihmiset tekevät, koska se yleensä johtaa ei toivottujen sovellusten asennukseen, joka voi vaihtaa selaimen kotisivun, näyttää mainoksia ja häiritä päivittäistä nettiselaamista.

Välttääksesi mainosohjelmia ja muita ei toivottuja sovelluksia, me suosittelemme valitsemaan Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan suositellun sijaan. Muussa tapauksessa, jos valitset Suositellun asennuksen, niin sinulle ei ehkä näytetä täyttä listaa ohjelmista, jotka asennetaan yhdessä halutun sovelluksen kanssa.

Poista Pokki Start Menu muutamassa minuutissa

Vaikka olet juuri ostanut uuden kannettavan tietokoneen ja huomasit joitain kyseenalaisia ohjelmia sillä, me ehdotamme tutkimaan tilanteen verkossa. Älä anna mainosohjelman saastuttaa tietokonettasi ei toivotuilla mainoksilla ja salaisella tietojen keräämisellä, tai muiden ei toivottujen ohjelmien asennuksella. Siksi me suosittelemme poistamaan Pokki Start Menu mainosohjelman heti.

Sen tekemiseen on kaksi tapaa: voit ladata ja asentaa turvaohjelman tai poistaa sen askel-askeleelta ohjeidemme avulla, jotka löydät alta. Jos haluat nopean ratkaisun, niin me suosittelemme käyttämään antivirus ohjelmaa. Se voi myös tarkistaa muut tartunnat – suorittaa täyden järjestelmän tarkistuksen.

Voit myös suorittaa manuaalisen Pokki Start Menu poistan ilman ylimääräisten ohjelmien asennusta. Tässä tapauksessa sinun pitää poistaa kaikki komponentit manuaalisesti ja nollata kaikki selaimet. Me annamme ohjeet siihen alla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Pokki Start Menu Poisto-ohje

Poista Pokki Start Menu Windows järjestelmistä

Poista Pokki Start Menu Windows järjestelmästä tällä tavalla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Pokki Start Menu sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Pokki Start Menu tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Pokki Start Menu Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Pokki Start Menu tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Pokki Start Menu Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Pokki Start Menu pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Pokki Start Menu Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Pokki Start Menu sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Pokki Start Menu poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Pokki Start Menu Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Pokki Start Menu sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Pokki Start Menu poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Pokki Start Menu Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Pokki Start Menu tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Pokki Start Menu poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Pokki Start Menu rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä