Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Popcash.net pop-up virus (Ilmainen Opas) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Gabriel E. Hall - -   Popcash | Tyyppi: Mainosohjelma

Miksi Popcash mainokset ilmaantuvat?

Popcash.net pop-up virus

Popcash virus voi tulla elämääsi, koska tämä tietokonetartunta on viekas ja melkein huomaamaton. Kunnollinen haittaohjelman poistaja kuitenkin löytää ja poistaa Popcash mainosohjelman, joka näyttää jatkuvasti suuria määriä mainoksia uhreilleen päivittäin.

Nämä mainokset tulevat Popcash.net mainosverkosta ja me emme suosittele niihin luottamista. Voit saada selville, että osa näistä mainoksista on harhaanjohtavia ja vievät sinut vaarallisille nettisivuille. Tällaiset sivut voivat olla täynnä epäluotettavaa materiaalia, kuten linkkejä vaarallisille sivuille tai latauksiin jotka asettavat tietokoneesi vaaraan.

On parasta pysyä erossa näistä mainoksista, jos haluat suojata PC:tä Popcash.net uudelleeohjauksilta, jotka voivat viedä sinut vaarallisen materiaalin pariin verkossa. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa poistaa Popcash heti, kun huomaat näitä mainoksia.

Ei ole yllätys miksi ihmiset lankeavat Popcash.net mainoksiin. Useimmat niistä ovat täynnä kaupallisia mainoksia, ohjelmistojen päivityksiä, tarjouksia osallistua erilaisiin online kyselyihin, jne. Ei ole väliä millaisia mainoksia olet saanut, sinun kannattaa jättää ne huomiotta.

Tällaisen ilmoituksen klikkaaminen voi aiheuttaa suuren riskin potentiaalisesti ei toivottuun tai jopa vaaralliseen ohjelma pääsyyn koneelle. Useimmissa tapauksissa, Popcash.net pop-up virus toimittaa kyseenalaisista hälytyksistä, jotka yleensä kertovat puuttuvista Java, Flash Player, Media Player, Adobe Reader, latausmanageri, nettiselain tai muista päivityksistä. Ne ovat valitettavasti tekaistuja ja voivat asentaa epäilyttäviä ohjelmia, kuten mainosohjelma tai selaimen kaappaaja tietokoneellesi.

Oletko kuitenkin huomannut kuinka kiinnostavia nämä mainokset ovat? Syy miksi ne ovat niin houkuttelevia, on niiden perustuminen käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin, haku- ja selaushistoriaan, latauksiin ja vastaaviin tietoihin. Tällaisia tietoja pidetään ei henkilökohtaisina, joten tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voi kerätä niitä laillisesti.

Siitä huolimatta, tiedot kuten hakusanat voivat sisältää joitain henkilökohtaisia tietoja ja me voimme lyödä vetoa ettet halua paljastaa niitä jollekin mainosten tukemalle ohjelmalle ja sen mahdollisille yhteistyökumppaneille. 

Popcash.net pop-up virusPopcash.net

Kuinka välttää Popcash.net kaappaus?

Ei ole yllättävää, että ihmiset raportoivat mainosohjelmista, selaimen kaappaajista ja muista potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista päivittäin.

Tämä johtuu siitä, että ne yleensä leviävät muiden freeware ja shareware ohjelmien mukana, kuten latausmanagerit, PDF luojat, media soittimet, jne., joita tuhannet ihmiset lataavat päivittäin. Suurin ongelma miksi Popcash haittaohjelma ja muut samanlaiset ohjelmat onnistuvat pääsemään tietokoneille on huolimaton asennus.

Kuten me tiedämme, ihmisillä on tapana valita Pika-asennus ja kiihdyttää prosessia klikkaamalla ”Next (Seuraava)” painiketta jatkuvasti. He eivät kuitenkaan usein lue tekstejä asennuksen aikana ja vahingossa hyväksyvät kaikki komponentit, jotka heidän valitsemassa ilmaisohjelmassa on.

Tämän seurauksena he alkavat kokemaan ärsyttäviä mainoksia, uudelleenohjauksia epäilyttäville tai jopa vaarallisille sivuille, ei henkilökohtaisten tietojen menetystä, jne.

Luultavasti tiedät jo miten välttää tietokone tartuntoja, kuten Popcash pop-up virus. Sinun pitää seurata näitä askeleita:

 • Valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa aina kun asennat ilmaisohjelmia;
 • Lue kaikki ilmoitukset tarkasti, jotka sinun haluamastasi ohjelmasta sanotaan;
 • Poista ruksit, jotka on merkitty ”valinnaisten latausten” viereen, kuten lisäosat, liitteet, työkalupalkit ja laajennukset.

Jos epäilet, että olet joutunut Popcash kaappauksen uhriksi ja lue Popcash poisto-ohjeet alta.

Ohjeet kuinka poistaa Popcash mainokset

Keskusteltuihin mainoksiin ei kannata koskaan luottaa, sillä ne promotoivat tekaistuja päivityksiä, jotka ovat oikeasti hyödyttömiä ohjelmia. Jos et halua ladata muita mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja vastaavia PUPeja tietokoneellesi, niin sinun kannattaa pysyä niistä erossa.

Helpoin tapa ongelman poistamiseen on poistaa sen syy. Tässä tapauksessa, sinun pitää poistaa Popcash virus. Me emme valitettavasti voi antaa sinulle ohjelman tarkkaa nimeä, joka aiheuttaa näitä mainoksia tietokoneellasi, koska löytyy useampi kuin yksi mainosohjelma, jotka näyttävät Popcash mainoksia uhreilleen.

Välttääksesi komponenttien poistamisen ja tietokoneesi täyden korjaamisen, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla tai seurata manuaalisia Popcash poisto-ohjeita alla. Jos näiden askeleiden jälkeen näet yhä mainoksia, sitten me suosittelemme automaattista poistotapaa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Popcash.net pop-up viruksen Poisto-ohje:

Poista Popcash.net pop-up Windows järjestelmistä

TÄRKEÄÄ. Lue alla olevat ohjeet ja etsi määrätyt kansiot tiedostojen varalta, jotka ovat yhteydessä Popcash virukseen. On suositeltavaa poistaa kaikki epäilyttävät sovellukset ja selaimen komponentit, joita et muista asentaneesi tai lisänneesi järjestelmääsi.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Popcash.net pop-up sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Popcash.net pop-up tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Popcash.net pop-up Mac OS X järjestelmästä

HUOMIO. Poista kaikki epäilyttävät sovellukset ja selaimen lisäosat, jotka näyttävät tuntemattomilta. Jos et muista asentaneesi määrättyä ohjelmaa selaimen komponenttia tai jos ne eivät ole tiedostoja, jotka kuuluvat järjestelmään tai selaimiin, poista ne.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Popcash.net pop-up tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Popcash.net pop-up Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Popcash.net pop-up sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Popcash.net pop-up poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Popcash.net pop-up virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Popcash.net pop-up pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Popcash.net pop-up Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Popcash.net pop-up sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Popcash.net pop-up poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Popcash.net pop-up Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Popcash.net pop-up sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Popcash.net pop-up poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Popcash.net pop-up Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Popcash.net pop-up tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Popcash.net pop-up poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-popcash-net-pop-up-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Popcash.net pop-up virus