Poista Popcash.net pop-up virus (Ilmainen Opas) - päivitetty syys 2017

Popcash.net pop-up viruksen Poisto-ohje

Mikä on Popcash.net?

Miksi Popcash mainokset ilmaantuvat?

Popcash.net pop-up virus

Popcash virus voi tulla elämääsi, koska tämä tietokonetartunta on viekas ja melkein huomaamaton. Kunnollinen haittaohjelman poistaja kuitenkin löytää ja poistaa Popcash mainosohjelman, joka näyttää jatkuvasti suuria määriä mainoksia uhreilleen päivittäin.

Nämä mainokset tulevat Popcash.net mainosverkosta ja me emme suosittele niihin luottamista. Voit saada selville, että osa näistä mainoksista on harhaanjohtavia ja vievät sinut vaarallisille nettisivuille. Tällaiset sivut voivat olla täynnä epäluotettavaa materiaalia, kuten linkkejä vaarallisille sivuille tai latauksiin jotka asettavat tietokoneesi vaaraan.

On parasta pysyä erossa näistä mainoksista, jos haluat suojata PC:tä Popcash.net uudelleeohjauksilta, jotka voivat viedä sinut vaarallisen materiaalin pariin verkossa. On sanomattakin selvää, että sinun kannattaa poistaa Popcash heti, kun huomaat näitä mainoksia.

Ei ole yllätys miksi ihmiset lankeavat Popcash.net mainoksiin. Useimmat niistä ovat täynnä kaupallisia mainoksia, ohjelmistojen päivityksiä, tarjouksia osallistua erilaisiin online kyselyihin, jne. Ei ole väliä millaisia mainoksia olet saanut, sinun kannattaa jättää ne huomiotta.

Tällaisen ilmoituksen klikkaaminen voi aiheuttaa suuren riskin potentiaalisesti ei toivottuun tai jopa vaaralliseen ohjelma pääsyyn koneelle. Useimmissa tapauksissa, Popcash.net pop-up virus toimittaa kyseenalaisista hälytyksistä, jotka yleensä kertovat puuttuvista Java, Flash Player, Media Player, Adobe Reader, latausmanageri, nettiselain tai muista päivityksistä. Ne ovat valitettavasti tekaistuja ja voivat asentaa epäilyttäviä ohjelmia, kuten mainosohjelma tai selaimen kaappaaja tietokoneellesi.

Oletko kuitenkin huomannut kuinka kiinnostavia nämä mainokset ovat? Syy miksi ne ovat niin houkuttelevia, on niiden perustuminen käyttäjän kiinnostuksen kohteisiin, haku- ja selaushistoriaan, latauksiin ja vastaaviin tietoihin. Tällaisia tietoja pidetään ei henkilökohtaisina, joten tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voi kerätä niitä laillisesti.

Siitä huolimatta, tiedot kuten hakusanat voivat sisältää joitain henkilökohtaisia tietoja ja me voimme lyödä vetoa ettet halua paljastaa niitä jollekin mainosten tukemalle ohjelmalle ja sen mahdollisille yhteistyökumppaneille.

Popcash.net pop-up virus

Kuinka välttää Popcash.net kaappaus?

Ei ole yllättävää, että ihmiset raportoivat mainosohjelmista, selaimen kaappaajista ja muista potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista päivittäin.

Tämä johtuu siitä, että ne yleensä leviävät muiden freeware ja shareware ohjelmien mukana, kuten latausmanagerit, PDF luojat, media soittimet, jne., joita tuhannet ihmiset lataavat päivittäin. Suurin ongelma miksi Popcash haittaohjelma ja muut samanlaiset ohjelmat onnistuvat pääsemään tietokoneille on huolimaton asennus.

Kuten me tiedämme, ihmisillä on tapana valita Pika-asennus ja kiihdyttää prosessia klikkaamalla ”Next (Seuraava)” painiketta jatkuvasti. He eivät kuitenkaan usein lue tekstejä asennuksen aikana ja vahingossa hyväksyvät kaikki komponentit, jotka heidän valitsemassa ilmaisohjelmassa on.

Tämän seurauksena he alkavat kokemaan ärsyttäviä mainoksia, uudelleenohjauksia epäilyttäville tai jopa vaarallisille sivuille, ei henkilökohtaisten tietojen menetystä, jne.

Luultavasti tiedät jo miten välttää tietokone tartuntoja, kuten Popcash pop-up virus. Sinun pitää seurata näitä askeleita:

 • Valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa aina kun asennat ilmaisohjelmia;
 • Lue kaikki ilmoitukset tarkasti, jotka sinun haluamastasi ohjelmasta sanotaan;
 • Poista ruksit, jotka on merkitty ”valinnaisten latausten” viereen, kuten lisäosat, liitteet, työkalupalkit ja laajennukset.

Jos epäilet, että olet joutunut Popcash kaappauksen uhriksi ja lue Popcash poisto-ohjeet alta.

Ohjeet kuinka poistaa Popcash mainokset

Keskusteltuihin mainoksiin ei kannata koskaan luottaa, sillä ne promotoivat tekaistuja päivityksiä, jotka ovat oikeasti hyödyttömiä ohjelmia. Jos et halua ladata muita mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja vastaavia PUPeja tietokoneellesi, niin sinun kannattaa pysyä niistä erossa.

Helpoin tapa ongelman poistamiseen on poistaa sen syy. Tässä tapauksessa, sinun pitää poistaa Popcash virus. Me emme valitettavasti voi antaa sinulle ohjelman tarkkaa nimeä, joka aiheuttaa näitä mainoksia tietokoneellasi, koska löytyy useampi kuin yksi mainosohjelma, jotka näyttävät Popcash mainoksia uhreilleen.

Välttääksesi komponenttien poistamisen ja tietokoneesi täyden korjaamisen, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän tarkistus maineikkaalla haittaohjelman poistajalla tai seurata manuaalisia Popcash poisto-ohjeita alla. Jos näiden askeleiden jälkeen näet yhä mainoksia, sitten me suosittelemme automaattista poistotapaa.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Popcash.net pop-up viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

TÄRKEÄÄ. Lue alla olevat ohjeet ja etsi määrätyt kansiot tiedostojen varalta, jotka ovat yhteydessä Popcash virukseen. On suositeltavaa poistaa kaikki epäilyttävät sovellukset ja selaimen komponentit, joita et muista asentaneesi tai lisänneesi järjestelmääsi.

Poistaaksesi Popcash.net Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Popcash.net (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Popcash.net pop-up Mac OS X järjestelmästä

HUOMIO. Poista kaikki epäilyttävät sovellukset ja selaimen lisäosat, jotka näyttävät tuntemattomilta. Jos et muista asentaneesi määrättyä ohjelmaa selaimen komponenttia tai jos ne eivät ole tiedostoja, jotka kuuluvat järjestelmään tai selaimiin, poista ne.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Popcash.net pop-up tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Popcash.net ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Popcash.net ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Popcash.net poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Popcash.net ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Popcash.net pop-up rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä