Poista PopToTop mainokset

PopToTop mainosten Poisto-ohje

Mikä on PopToTop mainokset?

Mikä on PopToTop?

Jos selaimesi on alkanut näyttämään erilaisia mainoksia joissa lukee ’Ads by PopToTop’ tai ’brought by PopToTop’, se tarkoittaa että se on mainosohjelman saastuttama.Tämä ohjelma voi tunkeutua järjestelmään käyttäjän selän takana ja se on periaatteessa pääsyy siihen miksi se on leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. Kun se on sisällä niin se alkaa luomaan erilaisia kaupallisia mainoksia joiden pitäisi auttaa ihmisiä säästämään aikaa ja rahaa. Valitettavasti sen tarkoitus on täysin eri mitä se lupaa. Itseasiassa se haluaa seurata nettiselaamistasi ja uudelleenohjata sinua määrätyille verkkosivuille. Jos huomasit jatkuvia PopToTop mainoksia jotka ilmottavat kupongeista, alennuksista, tarjouksista sekä vastaavista, sinun tulisi olla todella varovainen sillä tämä sovellus ei tarkista tai valitse kolmansia osapuolia jotka mainostavat itseään sen avulla. tämän seurauksena useat verkkohuijarit voivat lisätä omat harhaanjohtavat mainoksensa tähän sovellukseen ja koettavat huijata sinua monin eri tavoin. Jos lankeat klikkaamaan haitallista mainosta niin voit kokea PopToTop uudelleenohjauksia joillekin kyseenalaisille verkkosivuille jotka koettavat lisätä myyntiään tai saada sinut asentamaan muita epäilyttäviä ohjelmia. Kuten olet jo varmaan ymmärtänyt niin me emme suosittele ’Ads by PopToTop’ klikkaamista millään tavalla. On myös hyvin todennäköistä että sinulle näytetään mainoksia jotka ovat hyvin samanlaisia kuin kiinnostuksesi sillä tämä lisäosa voi myös toimia seuranta evästeenä. Kun se on sisällä niin se alkaa keräämään tietoja jotka liittyvät nettiselaus tottumuksiisi. Kun se on kerännyt tarpeeksi tietoa, se lähettää ne kolmansille osapuolille käytettäväksi markkinointiin. Todella usein nämä tiedot myydään myös muille kolmansille osapuolille jotka haluavat myös levittää mainoksiaan. Jos tämä tapahtuu ja, esimerkiksi, sähköpostiosoitteesi myydään niin voit odottaa tuhansia roskaposteja. Kuten me olemme maininneet niin verkkorikolliset voivat tämän lisäksi suorittaa epäilyttäviä aktiviteettejaan tämän mainosohjelman välityksellä. Se tarkoittaa, että tietokoneellasi olevat arkaluontoiset tietosi voivat olla vaarassa. Näiden tosiasioiden takia sinun ei tulisi epäiröidä vaan poistaa PopToTop välittömästi ennen kuin se aiheuttaa vakavia tietokone ongelmia tai varastaa henkilökohtaiset tietosi.

Kuinka PopToTop voi kaapata tietokoneeni?

PopToTop Pystyy pääsemään kohde tietokoneelle kahdella tavalla. Se voidaan ladata sen viralliselta verkkosivulta tai se voi päästä sisälle muiden ohjelmien avulla joita voidaan ladata ilmaiseksi netistä. Kuten me olemme jo yläpuolella maininneet, PopToTop virusta ei usein ladata sen viralliselta verkkosivulta. On huomattavasti todennäköisempää että se ilmestyy nettiselaimillesi jos lataat ja asennat usein erilaisia freeware ja shareware ohjelmia. On yleisesti tiedossa, että suurin osa ilmaisohjelmista on kolmansien osapuolien sponsoroimia. Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa että kolmannet osapuolet voivat levittää mainoksiaan eri ilmaisohjelmien mukana. Niputetut ohjelmat eivä eroa muista ulkonäöltään joten et välttämättä edes epäile asentamasi ohjelman kuljettavan mukanaan ylimääräisiä liitteitä. Tästä syystä kannattaa aina lukea Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA) sekä Yksityisyyden ehdot jotta saat selville onko haluamasi ohjelma kolmansien osapuolien sponsoroima. Tämän lisäksi pidä asennusprosessia tarkasti silmällä. Älä koskaan ohita mitään klikkaamalla ’Seuraava (Next)’ tai ’Suostun (I agree)’ painiketta sillä voit antaa luvan PopToTop viruksen tai muun potentiaalisesti ei toivotun ohjelman asennukseen. Valitse aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa ja seuraa asennusta askel-askeleelta. Sinulle luultavasti tullaan tarjoamaan ylimääräisten työkalujen asennusta ilmaiseksi, kuten laajennus, lisäosa, liite tai työkalupalkki. Tämän lisäksi sinulle ehkä tarjotaan nettiselainten asetusten muuttamista, esimerkiksi vaihtaamaan kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneesi. Kiellä kaikki tuntemattomat ehdotukset ja asenna vain ohjelmat joita todella tarvitset. Muussa tapauksessa voit antaa pääsyn useille potentiaalisesti ei toivotuille ohjelmille. Jos olet jo tuhrinut ilmaisohjelman asennuksen ja olet huomannut PopToTop mainoksia, ei ole suositeltavaa pitää sitä järjestelmässäsi kauaa vaan poistaa se niin pian kuin mahdollista.

Kuinka poistaa PopToTop virus tietokoneelta

PopToTop on ohjelma joka voi asettaa tietokoneesi sekä sillä olevat henkilökohtaiset tietosi vaaraan. Tästä syystä sinun ei tulisi ottaa riskiä vaan poistaa tämä hyödytön selaimen lisäosa välittömästi. Me suosittelemme käyttämään yhtä alla mainituista haittaohjelman poistajista. Voit kokeilla myös manuaalista poistoa vaikka luultavasti jätät rekisteri merkintöjä se muita PopToTop ohjelmaan liittyviä sovelluksia tietokoneellesi. Tämän seurauksena sen mainokset sekä uudelleenohjaukset tulevat edelleen näkymään nettiselaimillasi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PopToTop mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi PopToTop mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät PopToTop mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista PopToTop Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi PopToTop tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy PopToTop mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos PopToTop mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa PopToTop mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy PopToTop mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan PopToTop rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä