Poista Poweliks virus (Poisto-ohjeet) - syys 2017 päivitys

Poweliks viruksen Poisto-ohje

Mikä on Poweliks virus?

Poweliks virus on tiedostoton tartunta, joka on vaikea poistaa

Poweliks virus

Powerliks virus (tunnetaan myös nimellä Trojan.Poweliks, Trojan.Poweliks!gm, jne.) on vaarallinen troijalainen hevonen. Tavallisista viruksista poiketen, se ei luo fyysistä tiedostoa käyttöjärjestelmään toimiakseen. Sen sijaan, se syöttää vaarallisen koodin lailliseen Windows prosessiin, joka toimii jo järjestelmässä ja täten se välttää tunnistuksen.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, se voi saastuttaa vain Windows OS järjestelmät. Siitä huolimatta, viruksia päivitetään joka päivä, joten ei ole mitään takuuta, että uhka ei ala saastuttamaan muita koneita tulevaisuudessa. Aivan kuten mikä tahansa muu troijalainen, me suosittelemme välttämään uhkia, kuten Trojan.Powerliks, koska sitä voidaan käyttää useaan vaaralliseen aktiviteettiin.

Useimmissa tapauksissa, Powerliks virusta voidaan käyttää saastuttamaan PC järjestelmä siihen liittyvällä haittaohjelmalla. Tämän lisäksi, se laukaista sen, ladata sen päivitykset ja tehdä muita vaarallisia aktiviteetteja, jotka voidaan saada etähyökkääjältä.

Yleensä Powerliks Troijalainen suorittaa klikkaus huijaus tehtäviä. Se yhdistää toistuvasti eri sivustoille ja lataa mainoksia niiltä. Vaarallinen virus toimii näiden virusten kanssa ilman käyttäjän tietämystä ja siten se ansaitsee lisää rahaa sen kehittäjille, käyttämällä uhrin tietokoneen tehoa ja Internet yhteyttä.

Kaikkein tärkein merkki, joka kertoo, että Poweliks on jo PC järjestelmässä, on DLLHOST.exe, dllhst3g.exe, dllhost.exe *32, dllhst3g.exe *32 ja vastaavien merkintöjen ilmaantuminen Tehtävien Hallintaan.

Olet luultavasti huomannut, että vaarallisella viruksella on tapana salata olemassa olonsa saastuttamalla lailliset prosessit ja saaden ne suorittamaan vaarallisia tehtäviä. Tämä auttaa haittaohjelmaa välttämään tunnistuksen ja poiston, jos käyttäjällä on turvaohjelma. Tästä huolimatta, DieViren.de asiantuntijat sanovat, että jos käytät haittaohjelman poistajaa, joka on päivitetty, niin sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia Poweliks poistossa.

Tämän lisäksi voit huomata, että PC:si on hitaampi kuin ennen, ohjelmat ottavat enemmän aikaa käynnistyäkseen, jotkut turvalliset sivut ovat saavuttamattomissa, jne. Jos nämä ongelmat vaivaavat jo sinua, niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus FortectIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla vakoiluohjelman poistajalla ja poistaa Poweliks virus heti.

Poweliks TroijalainenPoweliks virus klikkaus huijaus Troijalainen, jota pidetään tiedostomattomana tartuntana. Se vaikuttaa laillisiin Windows prosesseihin jättämättä fyysisiä tiedostoja saastuneeseen järjestelmään.

Tapoja tunkeutua kohdejärjestelmään

Eri asiantuntijoiden mukaan, tämä uhka leviää useimmiten nimellä Trojan.Mdropper. Tämä troijalainen voidaan ladata laittomilta sivuilta, joita yleensä käytetään levittämään eri viruksia. Tämä verkkotartunta voi myös helposti koettaa saastuttaa PC:si roskapostilla, harhaanjohtavilla ilmoituksilla ja vastaavilla levitystavoilla, joten me todella suosittelemme välttämään sähköposteja, jotka kertovat odottamattomista palkinnoista ja voitoista.

Tämän lisäksi, sinun pitää pysyä erossa mainoksista, jotka tarjoavat päivittämään ohjelmia, kuten Flash Player, FLV Player ja vastaavat. Sen tekemiseksi sinun tulee käyttää vain ohjelmien virallista sivustoa. Lopuksi, jotta voit pysyä turvassa, sinun pitää aina suojata PC:tä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on antivirus ohjelma asennettuna tietokoneella. Sen lisäksi, sinulla tulee olla maineikas vakoiluohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Tämä auttaa välttämään turvallisuus haavoittuvuuksia ja estää tällaisten uhkien pääsyn tietokoneelle.

Poista Powerliks virus ja puhdista sotku, jonka se teki tietokoneesi järjestelmään

Troijalainen on yhä aktiivinen, jos siis haluat poistaa Poweliks 2017 viruksen, mieti päivitetyn haittaohjelman poistajan asennusta. Jos haluat varmistaa, että PC:si on turvassa, niin sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus yhdellä näistä ohjelmista: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Muista varmistaa, että sinulla on päivitetty versio jokaisesta ohjelmasta, jotta voit poistaa kaikki tiedostot tietokoneeltasi.

Me emme neuvo, että koetat Poweliks poistoa manuaalisesti, sillä tämä vaatii erityisiä tietokone taitoja. Kuvailtua Troijalaista pidetään tiedostottomana tartuntana, joka tarkoittaa, että muutamien tiedostojen poisto järjestelmästä ei auta sen poistossa. Korjataksesi vaarallisen ohjelman tekemät vahingot, käytä automaattista haittaohjelman poistajaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Poweliks viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Poistaaksesi Poweliks viruksen onnistuneesti, käytä annettuja ohjeita käynnistääksesi tietokoneesi oikeaan tilaan haittaohjelman poistoa varten.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Poweliks käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Poweliks pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Poweliks on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Poweliks ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä