Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Poista Poweliks virus (Poisto-ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Troijalaiset

Poweliks virus on tiedostoton tartunta, joka on vaikea poistaa

Poweliks virus

Powerliks virus (tunnetaan myös nimellä Trojan.Poweliks, Trojan.Poweliks!gm, jne.) on vaarallinen troijalainen hevonen. Tavallisista viruksista poiketen, se ei luo fyysistä tiedostoa käyttöjärjestelmään toimiakseen. Sen sijaan, se syöttää vaarallisen koodin lailliseen Windows prosessiin, joka toimii jo järjestelmässä ja täten se välttää tunnistuksen.

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä, se voi saastuttaa vain Windows OS järjestelmät. Siitä huolimatta, viruksia päivitetään joka päivä, joten ei ole mitään takuuta, että uhka ei ala saastuttamaan muita koneita tulevaisuudessa. Aivan kuten mikä tahansa muu troijalainen, me suosittelemme välttämään uhkia, kuten Trojan.Powerliks, koska sitä voidaan käyttää useaan vaaralliseen aktiviteettiin.

Useimmissa tapauksissa, Powerliks virusta voidaan käyttää saastuttamaan PC järjestelmä siihen liittyvällä haittaohjelmalla. Tämän lisäksi, se laukaista sen, ladata sen päivitykset ja tehdä muita vaarallisia aktiviteetteja, jotka voidaan saada etähyökkääjältä.

Yleensä Powerliks Troijalainen suorittaa klikkaus huijaus tehtäviä. Se yhdistää toistuvasti eri sivustoille ja lataa mainoksia niiltä. Vaarallinen virus toimii näiden virusten kanssa ilman käyttäjän tietämystä ja siten se ansaitsee lisää rahaa sen kehittäjille, käyttämällä uhrin tietokoneen tehoa ja Internet yhteyttä.

Kaikkein tärkein merkki, joka kertoo, että Poweliks on jo PC järjestelmässä, on DLLHOST.exe, dllhst3g.exe, dllhost.exe *32, dllhst3g.exe *32 ja vastaavien merkintöjen ilmaantuminen Tehtävien Hallintaan.

Olet luultavasti huomannut, että vaarallisella viruksella on tapana salata olemassa olonsa saastuttamalla lailliset prosessit ja saaden ne suorittamaan vaarallisia tehtäviä. Tämä auttaa haittaohjelmaa välttämään tunnistuksen ja poiston, jos käyttäjällä on turvaohjelma. Tästä huolimatta, DieViren.de asiantuntijat sanovat, että jos käytät haittaohjelman poistajaa, joka on päivitetty, niin sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia Poweliks poistossa.

Tämän lisäksi voit huomata, että PC:si on hitaampi kuin ennen, ohjelmat ottavat enemmän aikaa käynnistyäkseen, jotkut turvalliset sivut ovat saavuttamattomissa, jne. Jos nämä ongelmat vaivaavat jo sinua, niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla vakoiluohjelman poistajalla ja poistaa Poweliks virus heti.

Poweliks TroijalainenPoweliks virus klikkaus huijaus Troijalainen, jota pidetään tiedostomattomana tartuntana. Se vaikuttaa laillisiin Windows prosesseihin jättämättä fyysisiä tiedostoja saastuneeseen järjestelmään.

Tapoja tunkeutua kohdejärjestelmään

Eri asiantuntijoiden mukaan, tämä uhka leviää useimmiten nimellä Trojan.Mdropper. Tämä troijalainen voidaan ladata laittomilta sivuilta, joita yleensä käytetään levittämään eri viruksia. Tämä verkkotartunta voi myös helposti koettaa saastuttaa PC:si roskapostilla, harhaanjohtavilla ilmoituksilla ja vastaavilla levitystavoilla, joten me todella suosittelemme välttämään sähköposteja, jotka kertovat odottamattomista palkinnoista ja voitoista.

Tämän lisäksi, sinun pitää pysyä erossa mainoksista, jotka tarjoavat päivittämään ohjelmia, kuten Flash Player, FLV Player ja vastaavat. Sen tekemiseksi sinun tulee käyttää vain ohjelmien virallista sivustoa. Lopuksi, jotta voit pysyä turvassa, sinun pitää aina suojata PC:tä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on antivirus ohjelma asennettuna tietokoneella. Sen lisäksi, sinulla tulee olla maineikas vakoiluohjelman poistaja ja pitää se päivitettynä. Tämä auttaa välttämään turvallisuus haavoittuvuuksia ja estää tällaisten uhkien pääsyn tietokoneelle.

Poista Powerliks virus ja puhdista sotku, jonka se teki tietokoneesi järjestelmään

Troijalainen on yhä aktiivinen, jos siis haluat poistaa Poweliks 2017 viruksen, mieti päivitetyn haittaohjelman poistajan asennusta. Jos haluat varmistaa, että PC:si on turvassa, niin sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus yhdellä näistä ohjelmista: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Muista varmistaa, että sinulla on päivitetty versio jokaisesta ohjelmasta, jotta voit poistaa kaikki tiedostot tietokoneeltasi.

Me emme neuvo, että koetat Poweliks poistoa manuaalisesti, sillä tämä vaatii erityisiä tietokone taitoja. Kuvailtua Troijalaista pidetään tiedostottomana tartuntana, joka tarkoittaa, että muutamien tiedostojen poisto järjestelmästä ei auta sen poistossa. Korjataksesi vaarallisen ohjelman tekemät vahingot, käytä automaattista haittaohjelman poistajaa.

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Poweliks viruksen Poisto-ohje:

Poista Poweliks käyttäen Safe Mode with Networking

Poistaaksesi Poweliks viruksen onnistuneesti, käytä annettuja ohjeita käynnistääksesi tietokoneesi oikeaan tilaan haittaohjelman poistoa varten.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Poweliks

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Poweliks poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Poweliks käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Poweliks pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Poweliks on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Poweliks ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-poweliks-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Poweliks virus