Vakavuus luokka:  
  (99/100)

PowerWare virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä voidaan odottaa PowerWare virukselta?

PowerWare on jälleen yksi vaarallinen ohjelma joka kuuluu lunnasohjelmiin. Se leviää samalla tavalla kuin Locky virus, joten voit odottaa tätä lunnasohjelmaa kun olet ladannut turvalliselta vaikuttavan joka väittää se on jonkinlainen raportti yritykseltä. Yleensä roskaposteja käytetään vaarallinen koodi joka aktivoituu heti kun tiedosto avataan Wordilla jossa Makrot ovat käytössä. Kun se on käynnistetty niin tämä virus saastuttaa koko tietokoneen järjestelmän, se löytää ja salaa kaikki tärkeät tiedostot monimutkaisella algorytmillä. Kun salaus on tehty niin lunnasohjelma pudottaa FILES_ENCRYPTED-READ_ME.HTML tiedoston jokaiseen kansioon jossa salattuja tiedostoja on. PowerWaren viesti kertoo, että tiedostot on salattu ja että tiedostojen salauksen poisto on mahdotonta ilman määrättyä salauksen poistoavainta. Se tarjoaa avainta 500 dollarin hinnalla. mutta vain määrätyn ajan. Jos käyttäjä ei maksa lunnasta tämän ajan sisällä niin salauksen poistajan hinta tuplaantuu. Tämä tarkoittaa siis 1000 dollarin hintaa.

Asiantuntijat ovat onneksi jo onnistuneet tekemään PowerWare salauksen poistajan. Se esiteltiin Heinäkuussa 2016. Näiden tutkijoiden mukaan, he onnistuivat luomaan työkalun salauksen poistoon heikön salausalgorytmin avulla. Salauksen poistaja on kuitenkin kirjoitettu Phyton ohjelmointikielellä ja vaatii Windows CLI tuntemusta. Jos et ole taitava PC käyttäjä niin sinu kannattaa koettaa yhtä alla mainituista PowerWare poisto-ohjeista ja tiedoston palautusohjeista.

PowerWare ransomware

Löytyy yksi tosiasia PowerWare viruksesta. Toisista lunnasohjelmista poiketen, se salaa tiedostot joissa on nämä päätteet: .tax2013, .tax2014, .tax2015, jne. Näiden dokumenttien menetys voi olla katastrofi USA:n asukkaille koska veronmaksajien pitää tallettaa dokumentit vähintään kolmeksi vuodeksi. Näissä tiedostoissa on tietoja veroista jotka käyttäjä on jo maksanut. Vaikuttaa siltä, että jotkut ihmiset pelästyvät näiden tiedostojen menetystä ja maksavat lunnaat saadakseen ne takaisin. Me todella suosittelemme ETTET maksa niitä. Et voi koskaan olla varma, että nämä huijarit antavat sinulle salauksenpoistajan. Lunnaiden maksu on siis viimeinen asia jota sinun kannattaa ajatella kun koetat palauttaa tiedostojasi. Me haluamme muistuttaa sinua ETTÄ ET tue verkkorikollisia ja ET maksa lunnaita. Jos olet päättänyt ettet maksa niin sinun kannattaa poistaa PowerWare niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen manuaalisesti, mutta me suosittelemme turvaamaan PC:si etukäteen ja käyttämään automaattista poistotapaa. Sen tekemiseen sinun pitää valita maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Meidän suosituksemme on Reimage.

Kuinka tämä lunnasohjelma leviää?

PowerWare virus voidaan piilottaa vaarallisten sivujen sisältöön, joten jos haluat välttää niiden latausta vahingossa, vältä klikkaamasta agressiivisia pop-up mainoksia tai tunkeilevia julisteita. Ohita kaikki mainokset jotka väittävät, että olet voittanut jotain tai että olet onnekas käyttäjä. Yleensä tällaiset mainokset ovat vain huijauksia jotka pakottavat sinut vierailemaan vaarallisia sivuja, älä siis klikkaa niitä. Kuten me olemme jo maininneet, tämä lunnasohjelma leviää sähköpostien avulla, joten älä avaa mitään epäilyttäviä sähköposteja jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. Vältä myös sähköposteja jotka ovat menneet roskaposti kansioon.

Jos laitteesi on jo tämän viruksen saastuttama niin sinun kannattaa poistaa se järjestelmästä HETI. Jos et halua käyttää suosittelemaamme ohjelmaa niin etsi PowerWare poisto-ohjeet alta.

Kuinka poistaa PowerWare?

Ei ole mitään takuita, että lunnaiden maksaminen auttaa sinua saamaan tiedostosi takaisin. Sinun ei kannata koskaan luottaa verkkorikollisiin! Jos et halua menettää tiedostojasi JA rahojasi niin poista PowerWare virus epäröimättä. Jos teet sen tarpeeksi nopeasti niin voit lopettaa salausprosessin ja säästää joitain tiedostojasi. Jos tiedostosi on jo salattu niin ei ole paljoakaan mitä voit tehdä. Jos haluat niin voit käyttää näitä työkaluja, ne voivat auttaa: Photorec, R-studio. Voit palauttaa kaikki tiedostosi jos sinulla on varmuuskopiot tallennettuna muualla, kuten puhelimella, toisella tietokoneella, ulkoisella kovalevyllä, USB:llä tai DVD:llä. Ennen kuin kiinnität laitteen tietokoneeseesi, poista PowerWare ensin ja sen kaikki komponentit.

PowerWare on kehittynyt tietokoneuhka, joka on kohtalaisen hankala poistaa. Siksi me EMME suosittele manuaalista poistotapaa joita muut turvallisuussivut tarjoavat. Sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa ja asentaa yksi näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Jos et ole käsitellyt vastaavia tietokone viruksia niin sinun kannattaa tietää, että jotkut niistä estävät laillisten haittaohjelman poistajien toiminnan kun ne koettavat estää niiden poistoon. Tässä tapauksessa, käytä alla olevia ohjeita poistaaksesi haittaohjelman poistaja lukituksen ja suorita PowerWare poisto.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan PowerWare virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma PowerWare virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen PowerWare viruksen Poisto-ohje:

Poista PowerWare käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto PowerWare

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita PowerWare poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista PowerWare käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PowerWare pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että PowerWare on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PowerWare ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä