Poista PowerWare virus (Poisto-opas) - elo 2016 päivitys

PowerWare viruksen Poisto-ohje

Mikä on PowerWare virus?

Mitä voidaan odottaa PowerWare virukselta?

PowerWare on jälleen yksi vaarallinen ohjelma joka kuuluu lunnasohjelmiin. Se leviää samalla tavalla kuin Locky virus, joten voit odottaa tätä lunnasohjelmaa kun olet ladannut turvalliselta vaikuttavan joka väittää se on jonkinlainen raportti yritykseltä. Yleensä roskaposteja käytetään vaarallinen koodi joka aktivoituu heti kun tiedosto avataan Wordilla jossa Makrot ovat käytössä. Kun se on käynnistetty niin tämä virus saastuttaa koko tietokoneen järjestelmän, se löytää ja salaa kaikki tärkeät tiedostot monimutkaisella algorytmillä. Kun salaus on tehty niin lunnasohjelma pudottaa FILES_ENCRYPTED-READ_ME.HTML tiedoston jokaiseen kansioon jossa salattuja tiedostoja on. PowerWaren viesti kertoo, että tiedostot on salattu ja että tiedostojen salauksen poisto on mahdotonta ilman määrättyä salauksen poistoavainta. Se tarjoaa avainta 500 dollarin hinnalla. mutta vain määrätyn ajan. Jos käyttäjä ei maksa lunnasta tämän ajan sisällä niin salauksen poistajan hinta tuplaantuu. Tämä tarkoittaa siis 1000 dollarin hintaa.

Asiantuntijat ovat onneksi jo onnistuneet tekemään PowerWare salauksen poistajan. Se esiteltiin Heinäkuussa 2016. Näiden tutkijoiden mukaan, he onnistuivat luomaan työkalun salauksen poistoon heikön salausalgorytmin avulla. Salauksen poistaja on kuitenkin kirjoitettu Phyton ohjelmointikielellä ja vaatii Windows CLI tuntemusta. Jos et ole taitava PC käyttäjä niin sinu kannattaa koettaa yhtä alla mainituista PowerWare poisto-ohjeista ja tiedoston palautusohjeista.

Löytyy yksi tosiasia PowerWare viruksesta. Toisista lunnasohjelmista poiketen, se salaa tiedostot joissa on nämä päätteet: .tax2013, .tax2014, .tax2015, jne. Näiden dokumenttien menetys voi olla katastrofi USA:n asukkaille koska veronmaksajien pitää tallettaa dokumentit vähintään kolmeksi vuodeksi. Näissä tiedostoissa on tietoja veroista jotka käyttäjä on jo maksanut. Vaikuttaa siltä, että jotkut ihmiset pelästyvät näiden tiedostojen menetystä ja maksavat lunnaat saadakseen ne takaisin. Me todella suosittelemme ETTET maksa niitä. Et voi koskaan olla varma, että nämä huijarit antavat sinulle salauksenpoistajan. Lunnaiden maksu on siis viimeinen asia jota sinun kannattaa ajatella kun koetat palauttaa tiedostojasi. Me haluamme muistuttaa sinua ETTÄ ET tue verkkorikollisia ja ET maksa lunnaita. Jos olet päättänyt ettet maksa niin sinun kannattaa poistaa PowerWare niin pian kuin mahdollista. Voit tehdä sen manuaalisesti, mutta me suosittelemme turvaamaan PC:si etukäteen ja käyttämään automaattista poistotapaa. Sen tekemiseen sinun pitää valita maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Meidän suosituksemme on FortectIntego.

Kuinka tämä lunnasohjelma leviää?

PowerWare virus voidaan piilottaa vaarallisten sivujen sisältöön, joten jos haluat välttää niiden latausta vahingossa, vältä klikkaamasta agressiivisia pop-up mainoksia tai tunkeilevia julisteita. Ohita kaikki mainokset jotka väittävät, että olet voittanut jotain tai että olet onnekas käyttäjä. Yleensä tällaiset mainokset ovat vain huijauksia jotka pakottavat sinut vierailemaan vaarallisia sivuja, älä siis klikkaa niitä. Kuten me olemme jo maininneet, tämä lunnasohjelma leviää sähköpostien avulla, joten älä avaa mitään epäilyttäviä sähköposteja jotka tulevat tuntemattomilta lähettäjiltä. Vältä myös sähköposteja jotka ovat menneet roskaposti kansioon.

Jos laitteesi on jo tämän viruksen saastuttama niin sinun kannattaa poistaa se järjestelmästä HETI. Jos et halua käyttää suosittelemaamme ohjelmaa niin etsi PowerWare poisto-ohjeet alta.

Kuinka poistaa PowerWare?

Ei ole mitään takuita, että lunnaiden maksaminen auttaa sinua saamaan tiedostosi takaisin. Sinun ei kannata koskaan luottaa verkkorikollisiin! Jos et halua menettää tiedostojasi JA rahojasi niin poista PowerWare virus epäröimättä. Jos teet sen tarpeeksi nopeasti niin voit lopettaa salausprosessin ja säästää joitain tiedostojasi. Jos tiedostosi on jo salattu niin ei ole paljoakaan mitä voit tehdä. Jos haluat niin voit käyttää näitä työkaluja, ne voivat auttaa: Photorec, R-studio. Voit palauttaa kaikki tiedostosi jos sinulla on varmuuskopiot tallennettuna muualla, kuten puhelimella, toisella tietokoneella, ulkoisella kovalevyllä, USB:llä tai DVD:llä. Ennen kuin kiinnität laitteen tietokoneeseesi, poista PowerWare ensin ja sen kaikki komponentit.

PowerWare on kehittynyt tietokoneuhka, joka on kohtalaisen hankala poistaa. Siksi me EMME suosittele manuaalista poistotapaa joita muut turvallisuussivut tarjoavat. Sinun kannattaa valita automaattinen poistotapa ja asentaa yksi näistä ohjelmista: FortectIntego, Malwarebytes. Jos et ole käsitellyt vastaavia tietokone viruksia niin sinun kannattaa tietää, että jotkut niistä estävät laillisten haittaohjelman poistajien toiminnan kun ne koettavat estää niiden poistoon. Tässä tapauksessa, käytä alla olevia ohjeita poistaaksesi haittaohjelman poistaja lukituksen ja suorita PowerWare poisto.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PowerWare viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista PowerWare käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen PowerWare pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että PowerWare on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi PowerWare ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä