Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista PremierOpinion virus (Ilmaiset Ohjeet) / Virus Poistoaskeleet

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

PremierOpinion – potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka pääsee käyttäjän tietokoneelle niputuksen avulla

PremierOpinion virus

PremierOpinion on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jonka kehittäjä on VoiceFive Inc. Väittämän mukaan se luotiin auttamaan yrityksiä ymmärtämään digitaalisia trendejä ja kuvioita. Asiantuntijat ovat kuitenkin lisänneet tämän sovelluksen PUP ja mainosohjelmat kategoriaan, koska se voi tunkeutua tietokoneille huomaamatta ja hukuttaa käyttäjät sitten loputtomilla mainoksilla tai mielipidekyselyillä.

Ihmiset, jotka työskentelevät Premier Opinion viruksen takana, koettavat motivoida jäseniään lupaamalla tilaisuuden ansaita rahaa tai jotain tavaraa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että tämä ohjelma on jälleen yksi mainosohjelman tyyppinen sovellus, joka ei anna mitään hyvää takaisin.

Heti kun se pääsee järjestelmään sisälle, PremierOpinion muokkaa kaikkia nettiselaimia (Internet Explorer, Mozilla Firefox, sekä Google Chrome) ilman käyttäjän lupaa. Ole varovainen, koska tämä ohjelma voi vaihtaa myös kotisivusi tai ensisijaisen hakukoneen ja aiheuttaa muita muutoksia kaikilla nettiselaimillasi.

Tämän jälkeen, Premier Opinion alkaa näyttämään erilaisia pop-up mainoksia, jotka ovat yleensä täynnä tarjouksia osallistua erilaisiin mielipidekyselyihin. Jos klikkaat mitään mainosta, niin voit löytää itsesi epäilyttävältä sivulta, jota käytetään levittämään kyseenalaisia ohjelmia, kuten muita mainosohjelmia, selaimen kaappaajia tai jopa vaarallisia viruksia.

PremierOpinion yksityisyyden suojan kuvaPremierOpinion tunnetaan sen mainosohjelman ominaisuuksista, jotka antavat sen näyttää jatkuvia mielipidekysely pop-uppeja ja mainoksia.

Jos haluat pysäyttää nämä uudelleenohjaukset, suorita järjestelmän täysi tarkistus ReimageIntego ohjelmalla ja voit suorittaa Premier Opinion poiston Mac tai Windows järjestelmästä. Tämä ohjelma antaa sinulle myös jatkuvia päivityksiä muista tietokoneuhista, joita järjestelmässä voi olla. Myös PC ja yksityiset tietosi ovat turvassa kaikkina aikoina. 

Tämän lisäksi, ihmiset haluavat poistaa PremierOpinion, ei vain sen mainosten, mielipidekyselyiden ja vastaavien pop-uppien takia, joita tämä PUP aiheuttaa jokaisella vieraillulla sivulla. Vaikuttaa siltä, että tämä ohjelma voi aiheuttaa myös paljon muuta vahinkoa ja voi johtaa vaarallisiin yksityisyyden ongelmiin.

Jos luet Yksityisyyden Suojan huolellisesti, niin Premier Opinion mainosohjelma voi tehdä seuraavaa:

Once you agree to participate in this program, we may notify you of survey opportunities through e-mail, pop-ups, toast windows, U.S. mail, and other means. If you elect to participate in a survey, we require that you provide complete and accurate information about yourself and your household.

Pidä mielessäsi, että me emme suosittele antamaan yksityisiä tietojasi missään tapauksessa. Yllä mainituista syistä, me emme suosittele asentamaan tätä epäluotettavaa sovellusta tai jatkamaan sen käyttöä, jos olet jo asentanut sen. Sinun pitää sen sijaan poistaa PremierOpinion välttää muut ongelmat.

PremierOpinion virus

Mainosohjelma tulee yhdessä paketissa tavallisen ohjelman kanssa

Jos ihmettelet miten tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma asennettiin tietokoneellesi, vastaus on yksinkertainen — olet ehkä asentanut ilmaisohjelman netistä todella varomattomasti. PUPit matkustavat ohjelmanipuissa, joka on suosittu markkinointitekniikka, jotka monet mainosohjelman kehittäjät käyttävät. Tämä tapa luottaa uskomukseen, että ohjelmaa asennettaessa, käyttäjät valitsevat Pika- tai Suositellun asennuksen ja eivät voi estää potentiaalisesti ei toivotun ohjelman asennusta.

Toisin sanoen, jälkimmäiset parametrit ohittavat useita prosessi askeleita, kuten ne joissa on ruksit paikalla ohjelman asennukselle. Siksi sinun ei kannata koskaan valita näitä asetuksia ja valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa. Pidä mielessäsi, että PUP voi olla piilossa eri lausuntojen alla, kuten ”I agree to install PremierOpinion now” tai ”I agree to change my default search engine, new tab URL, and homepage to PremierOpinion.”

Välttääksesi tämän, sinun pitää poistaa nämä ruksit ja asentaa ammattilaisten turvaohjelma. Se auttaa sinua tutkimaan vaarallisen ohjelman tiedostot ennen latausta ja suojelee tietokonettasi eri uhilta. Me emme myöskään suosittele asentamaan PDF muuntajia, videoiden striimereitä tai latausmanagereja, koska niissä on luultavimmin PUP asennustiedostossa.

PremierOpinion virus

Helpoin tapa poistaa PremierOpinion virus

BedyNet.ru asiantuntijoiden mukaan, voit helposti suorittaa PremierOpinion poiston, jos päätät tehdä sen automaattisesti. Me suosittelemme käyttämään tätä tapaa, koska PUP sisältää useita selaimen laajennuksia ja lisäosia, jotka on vaikea tunnistaa. Jos haluat poistaa ärsyttävät mielipidekyselyt ja mainokset onnistuneesti, sinun pitää poistaa ne kaikki.

Paras vaihtoehto on poistaa PremierOpinion tehokkaalla antiviruksella. Valitse yksi alla tarjotuista ja lataa se heit. Järjestelmän tarkistuksen jälkeen, seuraa alla olevia ohjeita tarkasti ja poista mainosohjelmaan liittyvät elementit tietokoneeltasi. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen PremierOpinion viruksen Poisto-ohje:

Poista PremierOpinion Windows järjestelmistä

Puhdistaaksesi Windows järjestelmän mainosohjelmasta, sinun pitää seurata alla olevia ohjeita ja poistaa kaikki epäilyttävät selaimen laajennukset ja lisäosat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista PremierOpinion sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi PremierOpinion tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista PremierOpinion Mac OS X järjestelmästä

Mac käyttäjät voivat poistaa tunkeilevat pop-upit tämän ohjeen avulla.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi PremierOpinion tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista PremierOpinion Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi PremierOpinion sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi PremierOpinion poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista PremierOpinion virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin PremierOpinion pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista PremierOpinion Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse PremierOpinion sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita PremierOpinion poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista PremierOpinion Google Chrome selaimelta

Korjaa Chrome poistamalla elementit, jotka liittyvät PremierOpinion virukseen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse PremierOpinion sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi PremierOpinion poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista PremierOpinion Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi PremierOpinion tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi PremierOpinion poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-premieropinion-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta PremierOpinion virus