Vakavuus luokka:  
  (31/100)

Poista Prime Updater virus (Viruksen Poisto-opas) - maalis 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Prime Updater on vaarallinen sovellus, joka voi asentaa PUP sovelluksia järjestelmään

Prime Updater kuva

Prime Updater on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka voi päästä järjestelmään kaikessa hiljaisuudessa ja asentaa muita ei toivottuja tai jopa vaarallisia sovelluksia tietokoneelle. Järjestelmätyökalu esitellään ohjelmana, joka löytää ja asentaa ohjelmien päivityksiä. Kun käyttäjä laukaisee selaimensa, niin oikeasta alakulmasta, he löytävät Prime Updater ikkunan.

Se näyttää listan tarjolla olevista päivityksistä Google Chrome, Mozilla Firefox, Skype, Adobe Flash sovelluksille ja muille suosituille ohjelmille. Ne kaikki ovat kuitenkin tekaistuja. On helppo tarkistaa, onko ohjelma aito vai ei. Esimerkiksi, jos se tarjoaa päivityksen Adobe Flash sovellukselle, niin vieraile sen virallisella sivulla ja asenna kaikki saatavilla olevat sovellukset (jos niitä löytyy).

Muutamassa minuutissa Prime Updater näyttää sinulle ”uusia” Flash päivityksiä. Se todellakin koettaa vakuuttaa ihmiset asentamaan epäilyttäviä komponentteja laitteilleen, jotka voivat sekoittaa järjestelmän.

Tämä ohjelma leviää ohjelma paketeissa. Siksi se voi päästä järjestelmään kaikessa hiljaisuudessa ja ilman suoraa lupaa. Kun se on asennettu, se alkaa suorittamaan prime_updater.exe prosessia Tehtävien Hallinnassa ja alkaa näyttämään harhaanjohtavia tarjouksia päivittää ohjelmia.

Kuten me mainitsimme alussa, niin tämä järjestelmätyökalu voi asentaa muita potentiaalisesti ei toivottuja tai jopa vaarallisia ohjelmia päivitysten muodossa. Jos siis haluat välttää haittaohjelman pääsyn koneelle, sinun pitää poistaa Prime Updater heti. Se pitää poistaa Ohjelma listalta Ohjauspaneelin kautta.

Joskus se kuitenkin onnistuu pääsemään takaisin. On mahdollista, että tämä sovellus asentaa ylimääräisiä komponentteja, jotka asentavat sen uudelleen poiston jälkeen. Siksi me ehdotamme tietokoneen tarkistamista ReimageIntego ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja suorittamaan Prime Updater poiston. Tämä tapa takaa, että kaikki virukseen liittyvät komponentit poistetaan järjestelmästä kokonaan.

Prime Updater kuvausPrime Updater näyttää listan saatavista päivityksistä. Niiden asentamista ei kannata kuitenkaan miettiä, koska ne ovat tekaistuja.

Tämän järjestelmätyökalun levitys luottaa niputukseen

Prime Updater kehittäjät käyttävät niputus tekniikkaa heidän sovelluksensa levitykseen. Tämän ohjelman markkinointitapa antaa lisätä sovelluksen valinnaisena komponenttina ohjelmisto pakettiin. Tämä potentiaalisesti vaarallinen ohjelma voidaan liittää mihin tahansa freeware tai shareware ohjelmaan.

Joten käyttäjät, jotka eivät asenna uusia ilmaisohjelmia varovasti, voivat kokea Prime Updater kaappauksen ja vahingossa suostua asentamaan muita epäilyttäviä ohjelmia. Kun asennat uusia ohjelmia, niin sinun pitää valita Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, koska ne paljastavat ”valinnaiset lataukset”. Pika/Suositellulla asennustavalla ei ole näitä toimintoja ja ne asentavat kolmansien osapuolien komponentit automaattisesti.

Oikean asennustavan valinta ei pelkästään riitä. Sinun pitää myös seurata jokaista askelta tarkasti ja poistaa ruksi ei toivotuista merkinnöistä. Sinun pitää myös lukea Käyttöehdot, Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EUKA) sekä Yksityisyyden Suoja ladatusta ohjelmasta. Se auttaa varmistamaan, ettet suostu asentamaan Prime Updater sovellusta tai muuta vaarallista ohjelmaa.

Prime Updater viruksen poisto

Prime Updater poisto voidaan suorittaa manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäiseksi, me ehdotamme tämän ohjelman poistamista manuaalisesti. Jos se ilmaantuu takaisin, niin valitse automaattinen poisto. Mene siis Lisää tai Poista Ohjelma (tai Poista Ohjelmia) osioon Ohjauspaneelissa. Käy asennettujen ohjelmien lista läpi tarkasti. Kun löydät Prime Updaterin, niin klikkaa sitä kahdesti ja seuraa poistovelhoa.

Me suosittelemme etsimään myös muut epäilyttävät sovellukset, jotka ovat voineet päästä tietokoneellesi. On sanomattakin selvää, että sinun tulee poistaa myös ne. Tarkista sitten kaikki nettiselaimesi ja poista myös epäilyttävät laajennukset. Me ehdotamme myös selainten resetoimista päästäksesi eroon kaikista virukseen liittyvistä merkinnöistä. Jos tämä epäilyttävä järjestelmä työkalu silti ilmaantuu, niin sinun kannattaa käyttää lisäapua.

Tässä tapauksessa, sinun kannattaa poistaa Prime Updater maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Prime Updater virus kuvankaappaus
Prime Updater virus kuvankaappausPrime Updater virus kuvankaappaus
Prime Updater virus kuvankaappaus

Manuaalinen Prime Updater viruksen Poisto-ohje:

Poista Prime Updater Windows järjestelmistä

Seuraa alla olevia ohjeita poistaaksesi Prime Updaterin ja muut epäilyttävät ohjelmat laitteelta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Prime Updater sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Prime Updater tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Prime Updater Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Prime Updater tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Prime Updater Internet Explorer (IE) selaimelta

Muista myös varmistaa, ettei selaimillesi ole asennettu mitään epäilyttäviä lisäosia.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Prime Updater sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Prime Updater poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Prime Updater virus Microsoft Edge selaimesta

Seuraa alla olevia ohjeita korjataksesi ja palauttaaksesi Microsoft Edge selaimen Prime Updater kaappauksen jälkeen.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Prime Updater pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Prime Updater Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Niin kutsuttu Prime Updater virus voi asentaa useita selaimen laajennuksia. Muista poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät Mozilla Firefox selaimelta alla olevien ohjelmien mukaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Prime Updater sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Prime Updater poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Prime Updater Google Chrome selaimelta

Laajennusten listalta, poista kaikki tuntemattomat sovellukset ja resetoi Google Chrome. Se auttaa poistamaan Prime Updater haittaohjelman kokonaan.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Prime Updater sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Prime Updater poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Prime Updater Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Prime Updater tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Prime Updater poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Prime Updater rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä