Vakavuus luokka:  
  (7/100)

Poisto Prizemediayou.com (Poisto-ohjeet) - Ilmainen Opas

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Prizemediayou.com — mainosten tukema sivu, joka heikentää online aikaasi

Prizemediayou.com virus 

Prizemediayou.com on mainosverkosto, joka voi aiheuttaa vakavaa tuhoa Google Chrome, IE, Mozilla Firefox tai muilla selaimilla. Koska se on leimattu mainosohjelmaksi tai potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi, tämä virus alkaa näyttämään harhaanjohtavia mainoksia, tekstiin sisällytettyjä linkkejä, julisteita ja vastaavaa mainosmateriaalia kaikilla suosikki sivuillasi. Vaikka se vaikuttaa siltä, että suosikki sivusi on kehittäjien muuttama, se ei ole totta. Mainosohjelma, joka piileskelee Prize Media You takana, on syypää tässä tapauksessa. Ole varuillasi, sillä Prizemediayou.com mainokset voivat helposti ohjata sinut vaarallisille sivuille, jotka ovat täynnä vakavia haittaohjelmia tai häiritä sinua mielipidekysely mainoksilla, joilla koetetaan huijata henkilökohtaisia tietoja. 

Nimi Prizemediayou.com
Tyyppi Mainosohjelma
Oireet Näyttää pop-up mainoksia, tekstiin sisällytettyjä mainoksia, julisteita ja vastaavaa materiaalia suosikki sivuillasi
Päävaarat Voi saastuttaa järjestelmän haittaohjelmilla, huijata henkilökohtaisia tietoja
Levitys Ohjelmaniput
Poisto Käytä ReimageIntego ohjelmaa poistamaan Prize Media You virus järjestelmästä

Tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman yleisimmät ominaisuudet, ovat ne jotka turhauttavat ihmisiä eniten, kun he selaavat verkkoa. Tällä ohjelmalla ei ole virallista sivua, joka voisi toimia tekaistuna hakukoneena tai ohjelman tarjoajana/huijauksena. Tämä johtuu siitä, että Prizemediayou.com on mainosverkosto, jota mainosohjelman kehittäjät käyttävät, kun he koettavat luoda tuloja. Niitä luodaan, kun mainos ohjaa käyttäjät yhteistyösivulle tai saa klikkauksen uhrilta.

Tällä välin, käyttäjät jotka kärsivät tällaisesta aktiviteetista ovat ongelmissa, kun he yrittävät selata nettiä. Uudelleenohjaukset tuntemattomille sivuille eivät vain estä sinua löytämästä mitä tarvitset. Jatkuvat pop-up mainokset voivat myös vaikuttaa laitteen yleiseen suorituskykyyn. Estääksesi tällaiset ongelmat, sinun kannattaa poistaa Prizemediayou.com virus tietokoneeltasi. Tässä tapauksessa, sinun pitää löytää kaikki mainosohjelman tyyppiset virukset, jotka järjestelmässä piileskelevät. Löytääksesi nämä potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, sinun kannattaa suorittaa täysi järjestelmän tarkistus ReimageIntego tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Löytyy valitettavasti useita syitä, miksi sinun kannattaa jatkaa Prizemediayou.com poistoon. Toinen asia, mistä tutkijat varoittavat PC käyttäjiä maailmanlaajuisesti, on tietojen keruu. Pidä mielessäsi, että nämä ohjelmat keskittyvät tulojen luomiseen kehittäjilleen, joten heidän pitää tuntea käyttäjien mielenkiinnon kohteet. Tämän tuloksena, kun siihen liittyvä mainosohjelma on asennettu, se kerää seuraavat tiedot:

 • IP-osoitteet;
 • PC sijainti;
 • hakusanat;
 • useimmin klikatut mainokset;
 • useimmin klikatut linkit;
 • jne.

Prizemediayou.com uudelleenohjausPrizemediayou.com on ohjelma, joka on suunniteltu näyttämään mainoksia.

Ei toivotut ohjelmat tulevat turvattomista latauksista

Jos sinulla on tapana kiirehtiä ilmaisohjelman asennuksessa, niin ole varuillasi, että tämä voi aiheuttaa joitain ei toivottuja aktiviteetteja laitteellasi. Ilmaisohjelman asennusprosessin aikana, ihmisillä on tapana valita Pika- tai Perusasennus. Nämä valitsemalla, et kuitenkaan voi nähdä ohjelmanippuja, jotka piileskelevät ohjelmasi sisällä ja mitä prosesseja selkäsi takana käynnistetään.

Estääksesi tämän tapahtumasta, muista valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, ja näet mitä lisäohjelmia on piilossa sisällä. Tämän lisäksi, sinun pitää poistaa ylimääräiset ohjelmat listalta ja suorittaa asennus loppuun. Jos et tee tätä, niin voit saada joitain ohjelmia, joita et halua.

Käytä ammattilaisten työkalua Prize Media You poistoon tietokoneelta

Poistaaksesi Prizemediayou.com viruksen, sinun pitää käyttää haittaohjelman poistajaa suorittamaan täysi järjestelmän tarkistus laitteellasi. Koska tämä ohjelma tunkeutuu salaa, sillä voi olla ylimääräisiä osia, jotka voivat piileskellä syvällä järjestelmässä. Jos yrität etsiä ja poistaa ne manuaalisesti, sinulla voi olla aikaa vievä tehtävä edessäsi. 

Jos et kuitenkaan halua käyttää haittaohjelman poistajaa Prizemediayou.com poistoon, voit yrittää löytää nämä virukseen liittyvät tiedostot itse. Jos tämä on tapaus, seuraa alla olevia yksityiskohtaisia ohjeita. Muista kuitenkin lisätä luotettava vakoiluohjelman poistaja järjestelmääsi, se on hyvä lisä tietokoneesi turvallisuuden tasolle. Säännölliset järjestelmän tarkistukset voivat estää tartunnat tulevaisuudessa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Prizemediayou.com Poisto-ohje:

Poista Prizemediayou.com Windows järjestelmistä

Poista Prize media you sinun Windows Järjestelmästä näiden yksityiskohtaisten ohjeiden avulla:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Prizemediayou.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Prizemediayou.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Prizemediayou.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Prizemediayou.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Prizemediayou.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Puhdista selaimesi näiden askeleiden avulla:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Prizemediayou.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Prizemediayou.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Prizemediayou.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Prizemediayou.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Prizemediayou.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa ohjeitasi poistaaksesi mainosohjelman Firefox selaimelta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Prizemediayou.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Prizemediayou.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Prizemediayou.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Prizemediayou.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Prizemediayou.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Prizemediayou.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Prizemediayou.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Prizemediayou.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-prizemediayou-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Prizemediayou.com