Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Ransom32 virus (Viruksen Poisto-opas)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Ransom32 ransomware virus kuvaus:

Ransom32 on todella vaarallinen virus ja sinun kannattaa tehdä kaikkesi tämän saastunnan estämiseksi. Tämä PC uhka on kirjoitettu Javascriptiin ja se on virusmaailman uusin asia. Tämä vaarallinen tietokoneuhka ei vain saastuta Windows tietokoneita vaan myös Linux ja Mac OS käyttöjärjestelmät. Haitallisen tiedoston koko on 22Mb ja se voi purkaa itsensä ilman käyttäjän lupaa. Kun vaarallinen sovellus on käynnistetty niin se asentaa tiedostonsa tähän kansioon:

C:\Users\User\AppData\Roaming\Chrome Browser

Sitten se asettaa pikakuvakkeen nimeltään ChromeService Start Menuun. Tämän kuvakkeen klikkaaminen, joka näyttää Chrome selaimen käynnistys kuvakkeelta, aloittaa tapahtumasarjan ja käynnistää tuhoisan NW.js ohjelmistopaketin joka salaa kohde PC:n henkilökohtaiset tiedostot.

Se mitä me tähän mennessä tiedämme, tämä virus ei koske tiedostoihin jotka ovat näissä kansioissa:

\winnt, \windows, \boot, \tmp, \temp, \recycle.bin, \programdata.

Ransom32 voi saastuttaa ja lukita tiedostot joissa on tämä tiedostopääte ja laajennukset jotka ovat vastaavia:

.jpg ,.jpeg,.tif ,.gif ,.png ,.bmp ,.3dm, .raw ,.max ,.accdb ,.db ,.dbf ,.mdb ,.pdb ,.sql,.wma ,.ra ,.avi ,.mov, .3g2, .mp4 ,.3gp ,.mpeg, .asf ,.asx,.pdf ,.xls and many many more.

Pidä mielessäsi, että kun tämä virus on salannut tiedostot niin et voi enää käyttää niitä, avata niitä tai päästä niihin mitenkään käsiksi. Ransom32 vaatii sinulta lunnaiden maksamista Bitcoin maksutavalla jotta voit saada salauksen poistoavaimen. Me emme suosittele lunnaiden maksamista koska, useimmissa tapauksissa, et saa tiedostojasi takaisin. Mieti hetki, haluatko kokea myös rahallisen takaiskun? Tämä virus on jo tuhonnut tiedostosi! Jos huomaat ettet voi avata tiedostojasi tai jos et voi avata tiedostojasi tai jos näet, että Ransom32 on jos jättänyt pelottavan viestin jossa kerrotaan mitä tietokoneellesi on tapahtunut, sinun kannattaa poistaa tämä uhka HETI. Meidän suosituksemme tämän tekemiseksi on SpyHunter tai jokin muu maineikas haittaohjelman poistaja.

Ransom32 infection

Mielenkiintoinen tosiasia: Ransom32 sallii rikoskumppaniksi tulemisen!

Ransom32 lunnasohjelmalla on mielenkiitoinen piirre. Se sallii yhteistyöohjelmaan liittymisen. Ransom32 sallii verkkorikolliseksi tulemisen jos sinulle on Bitcoin osoite. Tämä vaarallinen uhka antaa ihmisten levittää tätä virusta ja pyytävät vain 25% osinkoa uhrien maksamista lunnaista. Se on kuvottava tekniikka viruksen levittämiseksi ahneiden ihmisten avulla.

Kuinka on mahdollista saada Ransom32 virus?

Ransom32 virus leviää kuten suurin osa lunnasohjelmista, saastuneiden sähköpostien kautta. Tärkein asia joka pitää muista vaarallisten virusten asennuksen estämisessa on pysyä erossa tuntemattomista sähköposteista. Sinun ei kannata koskaan avata niitä ja sinun ei erityisesti kannata ladata tai avata tiedostoja joita niiden liittenä on. Tämä lunnasohjelma toimii kuin Troijalainen, se teeskentelee olevansa turvallinen tiedosto, todellisuudessa se sisältää myrkyllisiä komponentteja jotka voivat johtaa henkilökohtaisten tietojesi lopulliseen menetykseen. Tätä virusta voidaan promotoida myös vaarallisten verkkosivujen kautta joten sinun ei kannata selata vaarallisia sivustoja.

Jos haluat poistaa Ransom32 uhan manuaalisesti niin jatka lukemista sivulle 2.

Kuinka voit poistaa tämän viruksen ja saada tiedostot takaisin?

Lunnasohjelma voidaan poistaa manuaalisesti, jos kuitenkin olet kokematon tietokoneen käyttäjä niin me emme suosittele sen tekemistä. Et välttämättä huomaa ja poista kaikkia saastuneita tiedostoja jotka voivat olla vaaraksi järjestelmällesi. Voit löytää manuaaliset poisto-ohjeet alta mutta me suosittelemme käyttämään tehokasta haittaohjelman poistajaa.

Jotta voisit saada kaikki tiedostosi takaisin niin sinulla tulisi olla varmuuskopiot tallennettuna ulkoiselle kovalevylle. Jos sinulla ei ole varmuuskopiota niin on melkein mahdotonta saada tiedostot takaisin. Viimeisenä keinona voit koettaa yhtä seuraavista salauksen poistotyökaluista joilla voit saada ainakin jotkut tiedostot takaisin:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ransom32 viruksen Poisto-ohje:

Poista Ransom32 käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Ransom32

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Ransom32 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Ransom32 käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Ransom32 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Ransom32 on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Ransom32 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä