Poista Ransomed@india virus (Poisto-opas) - touko 2018 päivitys

Ransomed@india viruksen Poisto-ohje

Mikä on Ransomed@india lunnasohjelma?

Ransomed@india lunnasohjelma – vaarallinen ohjelma, joka salaa tiedostot

Ransomed@india lunnasohjelman esimerkki

Ransomed@india on yksi vaarallisimman tyyppisistä verkkouhista. Tämä lunnasohjelma virus on suunniteltu salaamaa erilaisia tiedostoja kohdetietokoneella. Hyökkäyksen jälkeen, uhrit eivät voi avata ja käyttää tiedostojaan. He voivat kuitenkin löytää uuden tiedoston, joka antaa ohjeet tärkeiden tiedostojen palauttamiseksi. Heidän pitää maksaa määrätty summa Bitcoineja tai muuta kryptovaluuttaa palauttaakseen tiedostot, jotka Ransomed india virus on salannut.

Yhteenveto
Nimi Ransomed@india
Tyyppi Lunnasohjelma
Vaaran taso Korkea. Tekee järjestelmän muutoksia ja saastuttaa tiedostoja
Julkaisupäivä 2018 Toukokuu
Oireet Salatut tiedostot, epäilyttävät prosessit järjestelmässä, hidas tietokoneen suorituskyky
Levitys Vaaralliset roskapostin liitteet
Tiedostojen palautus Onnistuu vain varmuuskopioista
Poistaaksesi Ransomed@india, asenna FortectIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Ransomed@india virus on levinnyt roskaposteilla, jotka sisältävät hämärän liitteen. Jos käyttäjä huijataan avaamaan Word, PDF tai Zip tiedosto, he lataavat lunnasohjelman hyötykuorman tietokoneelleen. Haittaohjelma käynnistyy välittömästi ja aloittaa vaaralliset tehtävänsä.

Ransomed@india viruksen ensimmäinen tehtävä on poistaa turvaohjelmat pois käytöstä, asentaa vaarallisia komponentteja, ja asettua saastuneelle tietokoneelle. Kun se on tehty, haittaohjelma alkaa tarkistamaan Windows laitetta ja etsii kohdetiedostoja. Tiedostoja salaava virus voi salata seuraavia tiedostoja:

 • MS Office tai OpenOffice,
 • Kuvat,
 • Valokuvat,
 • Videot,
 • Tietokannat,
 • Arkistot,
 • Muut suositut tiedostotyypit.

Lunnasohjelma käyttää vahvaa salausta ja voi poistaa Shadow Volume Kopiot. Siksi tiedostojen palauttaminen on melkein mahdotonta. Siksi käyttäjät voivat maksaa halutun summan saadakseen tiedostonsa takaisin.

Bedynet.ru asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että lunnaiden maksu ei yleensä anna toivottuja tuloksia. Lunnasohjelmien kehittäjät yleensä kiristävät uhrejaan, heti kun he saavat rahat. Rikolliset voivat uhata poistaa tiedostot tai julkaista ne verkossa, jos ihmiset eivät maksa lisää.

Tämän lisäksi, Ransomed@india kirjoittajat voivat kadota, heti kun he saavat lunnaat, koska verkkorikoksen päätarkoitus on saavutettu. Tällaiset verkkouhat on luotu vain huijaamaan rahaa. Tiedostojen palautus on vain vaihtoehtoinen tehtävä rikollisille. Heillä ei ehkä ole palautustyökalua ollenkaan. Siksi lunnaiden maksaminen voi olla ajanhukkaa.

Tällä hetkellä Ransomed@india salauksen poistajaa ei ole saatavilla. Haittaohjelmatutkijat etsivät keino auttaa uhreja. Tällä välin voit kokeilla kolmansien osapuolien työkaluja, jotka me esittelemme artikkelin lopussa.

Jos olet yksi heistä, joka varmuuskopioi tiedostojaan usein, sinun ei tarvitse huolehtia menetetyistä tiedostoista. Voit liittää ulkoisen tallennuslaitteen ja siirtää tarvittavat tiedostot, heti kun olet poistanut Ransomed@india viruksen tietokoneelta. Älä kytke ulkoista kovalevyä, kun virus on vielä laitteella! Se voi myös saastua.

Ransomed@india poisto vaatii ammattilaisten poistotyökalun, koska lunnasohjelma voi asentaa useita vaarallisia komponentteja ja vaikuttaa laillisiin prosesseihin. On siis melkein mahdotonta poistaa virus manuaalisesti. Me todella suosittelemme käyttämään FortectIntego ohjelmaa poistoon, koska se ei vain puhdista tietokonetta, mutta korjaa myös tietokoneen tiedostot sekä rekisterimerkinnät.

Ransomed@india lunnasohjelma viruksen kuvaRansomed@india lunnasohjelma on tiedostoja salaava virus, joka vaatii rahaa salauksenpoistajaa vastaan.

Lunnasohjelman luojat käyttävät vaarallisia roskaposteja pääasiallisena levitystapana

Vaaralliset roskapostit ovat suosituin lunnasohjelmien levitystapa jo muutaman vuoden ajan. Rikolliset luovat erilaisia sähköposteja ja teeskentelevät olevansa valtion instituution edustajia, paketin toimittajia tai muun suositun organisaation edustajia, jotta he voivat huijata käyttäjät avaamaan liitetiedoston.

Vaikka jotkin kirjeet sisältävät paljon virheitä ja ne on helppo tunnistaa, muut ovat täydellisesti kirjoitettu. Siksi ihmiset usein lankeavat huijaukseen ja avaavat turvallisen näköisen liitteen. Siksi on tärkeää käyttää aikaa tiedostojen avaamiseen. Ensimmäiseksi, muista varmistaa, että sinun piti saada tämä sähköposti ja tarkista liite vaarallisen sisällön varalta online haittaohjelman tarkistajalla.

Poista Ransomed@india ja palauta tiedostosi

Lunnasohjelman toiminta vaatii haittaohjelman poistajan käyttöä kunnolliseen Ransomed@india poistoon. Me todella suosittelemme käyttämään FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa, koska nämä työkalut voivat tunnistaa kaikki viimeaikaiset verkkouhat ja puhdistaa kaikki haittaohjelman komponentit järjestelmästä.

Turvaohjelman lataaminen ja suorittaminen ei ehkä ole helppoa. Virus voi estää nämä yritykset. Tässä tapauksessa sinun pitää ottaa lunnasohjelman ensin pois käytöstä. Alla olevat ohjeet näyttävät miten se tehdään, ja miten voit poistaa Ransomed@india lunnasohjelman laitteelta.

Tämän jälkeen voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole niitä, niin me suosittelemme muista alla olevia poistotapoja. Nämä tavat toivottavasti auttavat palauttamaan ainakin joitain tiedostoja, kunnes virallinen salauksen poistaja julkaistaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ransomed@india viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Seuraavat ohjeet auttavat sinua ottamaan Ransomed@india lunnasohjelman käytöstä ja suorittamaan automaattisen poiston:

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Ransomed@india käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Ransomed@india pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Ransomed@india on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Ransomed@india tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Ransomed@india salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaan palauttamaan tiedostoja, jotka Ransomed@india lunnasohjelma on salannut

Se ei ole virallinen salauksen poistaja, mutta tämä työkalu auttaa palauttamaan ainakin joitain salattuja tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Ransomed@india lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kokeile Windows Previous Versions ominaisuutta

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä, niin voit onnistua kopioimaan aikaisemmin tallennetut versiot salatuista tiedostoista.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kokeile ShadowExplorer ohjelmaa

Jos olet onnekas ja lunnasohjelma ei poistanut Shadow Volume Kopioita, niin tämä työkalu voi palauttaa menetetyt tiedostot:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Ransomed@india salauksen poistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Ransomed@india ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä