Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista Ransomed@india virus (Poisto-opas) - touko 2018 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Ransomed@india lunnasohjelma – vaarallinen ohjelma, joka salaa tiedostot

Ransomed@india lunnasohjelman esimerkki

Ransomed@india on yksi vaarallisimman tyyppisistä verkkouhista. Tämä lunnasohjelma virus on suunniteltu salaamaa erilaisia tiedostoja kohdetietokoneella. Hyökkäyksen jälkeen, uhrit eivät voi avata ja käyttää tiedostojaan. He voivat kuitenkin löytää uuden tiedoston, joka antaa ohjeet tärkeiden tiedostojen palauttamiseksi. Heidän pitää maksaa määrätty summa Bitcoineja tai muuta kryptovaluuttaa palauttaakseen tiedostot, jotka Ransomed india virus on salannut.

Yhteenveto
Nimi Ransomed@india
Tyyppi Lunnasohjelma
Vaaran taso Korkea. Tekee järjestelmän muutoksia ja saastuttaa tiedostoja
Julkaisupäivä 2018 Toukokuu
Oireet Salatut tiedostot, epäilyttävät prosessit järjestelmässä, hidas tietokoneen suorituskyky
Levitys Vaaralliset roskapostin liitteet
Tiedostojen palautus Onnistuu vain varmuuskopioista
Poistaaksesi Ransomed@india, asenna Reimage Reimage Cleaner Intego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Ransomed@india virus on levinnyt roskaposteilla, jotka sisältävät hämärän liitteen. Jos käyttäjä huijataan avaamaan Word, PDF tai Zip tiedosto, he lataavat lunnasohjelman hyötykuorman tietokoneelleen. Haittaohjelma käynnistyy välittömästi ja aloittaa vaaralliset tehtävänsä.

Ransomed@india viruksen ensimmäinen tehtävä on poistaa turvaohjelmat pois käytöstä, asentaa vaarallisia komponentteja, ja asettua saastuneelle tietokoneelle. Kun se on tehty, haittaohjelma alkaa tarkistamaan Windows laitetta ja etsii kohdetiedostoja. Tiedostoja salaava virus voi salata seuraavia tiedostoja:

 • MS Office tai OpenOffice,
 • Kuvat,
 • Valokuvat,
 • Videot,
 • Tietokannat,
 • Arkistot,
 • Muut suositut tiedostotyypit.

Lunnasohjelma käyttää vahvaa salausta ja voi poistaa Shadow Volume Kopiot. Siksi tiedostojen palauttaminen on melkein mahdotonta. Siksi käyttäjät voivat maksaa halutun summan saadakseen tiedostonsa takaisin.

Bedynet.ru asiantuntijat kuitenkin varoittavat, että lunnaiden maksu ei yleensä anna toivottuja tuloksia. Lunnasohjelmien kehittäjät yleensä kiristävät uhrejaan, heti kun he saavat rahat. Rikolliset voivat uhata poistaa tiedostot tai julkaista ne verkossa, jos ihmiset eivät maksa lisää.

Tämän lisäksi, Ransomed@india kirjoittajat voivat kadota, heti kun he saavat lunnaat, koska verkkorikoksen päätarkoitus on saavutettu. Tällaiset verkkouhat on luotu vain huijaamaan rahaa. Tiedostojen palautus on vain vaihtoehtoinen tehtävä rikollisille. Heillä ei ehkä ole palautustyökalua ollenkaan. Siksi lunnaiden maksaminen voi olla ajanhukkaa.

Tällä hetkellä Ransomed@india salauksen poistajaa ei ole saatavilla. Haittaohjelmatutkijat etsivät keino auttaa uhreja. Tällä välin voit kokeilla kolmansien osapuolien työkaluja, jotka me esittelemme artikkelin lopussa.

Jos olet yksi heistä, joka varmuuskopioi tiedostojaan usein, sinun ei tarvitse huolehtia menetetyistä tiedostoista. Voit liittää ulkoisen tallennuslaitteen ja siirtää tarvittavat tiedostot, heti kun olet poistanut Ransomed@india viruksen tietokoneelta. Älä kytke ulkoista kovalevyä, kun virus on vielä laitteella! Se voi myös saastua.

Ransomed@india poisto vaatii ammattilaisten poistotyökalun, koska lunnasohjelma voi asentaa useita vaarallisia komponentteja ja vaikuttaa laillisiin prosesseihin. On siis melkein mahdotonta poistaa virus manuaalisesti. Me todella suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa poistoon, koska se ei vain puhdista tietokonetta, mutta korjaa myös tietokoneen tiedostot sekä rekisterimerkinnät.

Ransomed@india lunnasohjelma viruksen kuvaRansomed@india lunnasohjelma on tiedostoja salaava virus, joka vaatii rahaa salauksenpoistajaa vastaan.

Lunnasohjelman luojat käyttävät vaarallisia roskaposteja pääasiallisena levitystapana

Vaaralliset roskapostit ovat suosituin lunnasohjelmien levitystapa jo muutaman vuoden ajan. Rikolliset luovat erilaisia sähköposteja ja teeskentelevät olevansa valtion instituution edustajia, paketin toimittajia tai muun suositun organisaation edustajia, jotta he voivat huijata käyttäjät avaamaan liitetiedoston.

Vaikka jotkin kirjeet sisältävät paljon virheitä ja ne on helppo tunnistaa, muut ovat täydellisesti kirjoitettu. Siksi ihmiset usein lankeavat huijaukseen ja avaavat turvallisen näköisen liitteen. Siksi on tärkeää käyttää aikaa tiedostojen avaamiseen. Ensimmäiseksi, muista varmistaa, että sinun piti saada tämä sähköposti ja tarkista liite vaarallisen sisällön varalta online haittaohjelman tarkistajalla.

Poista Ransomed@india ja palauta tiedostosi

Lunnasohjelman toiminta vaatii haittaohjelman poistajan käyttöä kunnolliseen Ransomed@india poistoon. Me todella suosittelemme käyttämään Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmaa, koska nämä työkalut voivat tunnistaa kaikki viimeaikaiset verkkouhat ja puhdistaa kaikki haittaohjelman komponentit järjestelmästä.

Turvaohjelman lataaminen ja suorittaminen ei ehkä ole helppoa. Virus voi estää nämä yritykset. Tässä tapauksessa sinun pitää ottaa lunnasohjelman ensin pois käytöstä. Alla olevat ohjeet näyttävät miten se tehdään, ja miten voit poistaa Ransomed@india lunnasohjelman laitteelta.

Tämän jälkeen voit palauttaa tiedostosi varmuuskopioista. Jos sinulla ei ole niitä, niin me suosittelemme muista alla olevia poistotapoja. Nämä tavat toivottavasti auttavat palauttamaan ainakin joitain tiedostoja, kunnes virallinen salauksen poistaja julkaistaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Ransomed@india viruksen Poisto-ohje:

Poista Ransomed@india käyttäen Safe Mode with Networking

Seuraavat ohjeet auttavat sinua ottamaan Ransomed@india lunnasohjelman käytöstä ja suorittamaan automaattisen poiston:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Ransomed@india

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Ransomed@india poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Ransomed@india käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Ransomed@india pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Ransomed@india on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Ransomed@india tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Ransomed@india salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Kokeile Data Recovery Pro ohjelmaan palauttamaan tiedostoja, jotka Ransomed@india lunnasohjelma on salannut

Se ei ole virallinen salauksen poistaja, mutta tämä työkalu auttaa palauttamaan ainakin joitain salattuja tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Ransomed@india lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Kokeile Windows Previous Versions ominaisuutta

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä ennen lunnasohjelman hyökkäystä, niin voit onnistua kopioimaan aikaisemmin tallennetut versiot salatuista tiedostoista.

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Kokeile ShadowExplorer ohjelmaa

Jos olet onnekas ja lunnasohjelma ei poistanut Shadow Volume Kopioita, niin tämä työkalu voi palauttaa menetetyt tiedostot:

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Ransomed@india salauksen poistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Ransomed@india ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ransomedindia-ransomware.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Ransomed@india ransomware