Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poisto s7.addthis.com (Poisto-opas)

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Uudelleenohjaukset to s7.addthis.com sivulle on merkki kaapatusta selaimesta

Esimerkki s7.addthis.com uudelleenohjauksesta

s7.addthis.com on sivusto, jota mainosohjelma käyttää ohjatakseen käyttäjiä promosivuille. Mainosten tukema sovellus leviää usein ohjelmanipuissa, jotka sallivat järjestelmään pääsyn ja selaimen kaappauksen huomaamatta.

Heti kun s7.addthis.com mainosohjelma tunkeutuu järjestelmään, niin se:

 • voi tehdä muutoksia järjestelmään ja Windows rekisteriin;
 • kaapata kaikki saastuneet selaimet, jotka kohdelaitteelle on asennettu;
 • voi käyttää virtuaalista kerrosta näyttämään erilaisia mainoksia kaikilla vierailemillasi sivuilla;
 • avaa selaimen välilehtiä ja pakottaa käyttäjät vierailemaan yhteistyökumppanien sivuilla;
 • asentaa kolmansien osapuolien lisäosia ilman lupaa;
 • Asentaa julkaisijoita tai kolmansien osapuolien seurantaevästeitä, kerätäkseen selaustietoja.

s7.addthis.com virusta käytetään ohjaamaan liikennettä eri sivuille, jotka haluavat parantaa Google tai muiden hakukoneiden rankkausta. Tämän lisäksi, mainosohjelman aktiviteetteja voidaan käyttää parantamaan määrättyjen tuotteiden tai palveluiden myyntiä.

Pop-up tarjousten tai turvallisuushälytysten klikkaus ei ole kuitenkaan suositeltavaa. Kaupallinen materiaali ei aina ole turvallista, sinun kannattaa siis varoa potentiaalisesti vaarallisia uudelleenohjauksia.

Mainosohjelman analyysi näyttää, että se voi olla verkkorikollisten käytössä, jotka etsivät uusia kohteita. Siksi on parasta poistaa s7.addthis.com, heti kun huomaat epäilyttävää aktiviteettia Chrome, Firefox tai muulla selaimella.

Tämän kaiken lisäksi, sovellus joka on vastuussa uudelleenohjauksista s7.addthis.com sivulle, voi myös vakoilla sinua. Yleensä tällaisia ohjelmia käytetään keräämään selaustietoja, jotta voidaan näyttää kohdistettuja mainoksia, joiden odotetaan saavan enemmän käyttäjien klikkauksia. Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat saada maksu-klikkauksesta tuloja.

Sinun nettiselaamisesi ei kuitenkaan pitäisi heikentyä, koska kehittäjät haluavat ansaita rahaa. Siksi sinun kannattaa suorittaa s7.addthis.com poisto heti. Voit käyttää ReimageIntego ohjelmaa ja poistaa viruksen automaattisesti tai seurata manuaalista poisto-ohjetta artikkelin alla.

s7.addthis.com viruksen kuvas7.addthis.com virus on mainosohjelma, joka ohjaa epäilyttäville sivuille ja hukuttaa selaimet mainoksiin.

Ilmaisohjelmien “purkaminen” auttaa välttämään ei toivottuja sovelluksia

Potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) kehittäjät tietävät käyttäjien heikkoudet. Siksi he käyttävät hyväkseen käyttäjien huonoja tapoja asentaa ilmaisohjelmat Suositelluilla/Perus asetuksilla. Nämä asetukset eivät paljasta valinnaisia komponentteja, jotka voivat olla mukana ohjelmapaketissa pääohjelman kanssa.

Välttääksesi järjestelmän kaappaajat tai samanlaiset PUPit, sinun pitää käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa. Tämän lisäksi, sinun pitää seurata kaikkia askeleita tarkasti, poistaa kaikki sopimukset korvata hakupalvelu tai asentaa kyseenalaisia sovelluksia.

s7.addthis.com viruksen pysäyttäminen ja selainten korjaus

Manuaalinen s7.addthis.com poisto vaatii hieman tietokonetaitoja ja kärsivällisyyttä. Alla olevia ohjeita seuraamalla, sinun pitää löytää ja poistaa kaikki mainosohjelman komponentit järjestelmästä ja kaikilta saastuneilta selaimilta.

Mainosohjelman poisto ei ole vaikeaa. bedynet.ru tutkijat kuitenkin raportoivat, että useat käyttäjät eivät huomaan joitain merkintöjä ja eivät siten poista mainosohjelmaa. Siksi on parasta poistaa s7.addthis.com automaattisesti haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen s7.addthis.com Poisto-ohje:

Poista s7.addthis.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi s7.addthis.com uudelleenohjaus ongelman Windows järjestelmästä, seuraa näitä askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista s7.addthis.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi s7.addthis.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista s7.addthis.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi s7.addthis.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista s7.addthis.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Kaappauksen jälkeen, poista kyseenalainen lisäosa ja nollaa Internet Explorer:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi s7.addthis.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi s7.addthis.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista s7.addthis.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin s7.addthis.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista s7.addthis.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita ja poista s7.addthis.com mainokset sekä uudelleenohjaukset:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse s7.addthis.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita s7.addthis.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista s7.addthis.com Google Chrome selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua pysäyttämään ei toivotut aktiviteetit Google Chrome selaimella:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse s7.addthis.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi s7.addthis.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista s7.addthis.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi s7.addthis.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi s7.addthis.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan s7.addthis.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä