Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista Samas DR virus (Salauksen Poistoaskeleet Mukana) - päivitetty marras 2016

kirjoittanut Linas Kiguolis - -   Samsam ransomware virus | Tyyppi: Lunnasohjelma

Samas DR lunnasohjelma käyttää RSA salausta tehdessään tiedostot hyödyttömiksi

Samas DR virus on tyypillinen lunnasohjelma jonka tarkoituksena on saastuttaa kaikki tiedostot saastuneella järjestelmällä ja saada uhri kerjäämään tiedostojaan takaisin. Toisin sanoen, rikolliset käyttävät tätä virusta työkaluna kiristämään ihmisiä ja saadakseen heidän rahansa (lunnaat). Raporttien mukaan, Samas DR lunnasohjelma saapuu gotohelldr.exe tiedostona, joka käynnistettynä tarkistaa saastuneen järjestelmän kohde tiedostojen varalta, salaa ne RSA-2048 salauksella ja lisää .iloveworld tiedosto päätteen. Sinun pitää ymmärtää, että kun tiedostot on salattu niin niihin ei päästä käsiksi millään tavalla ja et voit poistaa salausta jos sinulla ei ole ainutlaatuista salauksen poistoavainta. Rikolliset tietenkin tarjoavat tämän työkalun uhreilleen, mutta ei ilmaiseksi. Kun se on salannut tiedostot niin Samas DR lunnasohjelma tallentaa PLEASE_READ_FOR_DECRYPT_FILES_{victim’s ID} TXT tai HTML tiedoston, joka on lunnasviesti. Tässä viestissä, uhri voi lukea verkkorikollisten tarjoamat tiedot.

Tässä tapauksessa, lunnasohjelma kertoo uhrille, että tiedostot on lukittu tehokkaalla salausalgoritmilla ja ainoa tapa tiedostojen palauttamiseen on lunnaiden maksu. Lunnas on 1.7 BTC, joka on noin 1040 USD. Tämä virus voi kuitenkin levitä ja saastuttaa kaikki verkon PC:t ja siinä tapauksessa virus ehdottaa ”premium” sopimusta, salauksen poisto kaikista tietokoneista hintaan 29 BTC, joka on noin 17,800 USD. Voitko kuvitella jonkun maksavan tämän huikean lunnaan? On valitettavasti tapaus jonka me haluamme mainita. Vuonna 2016, palvelin tietokone ja pilvipalvelu VESK joutui maksamaan tämän summan palauttaakseen salatut tiedot tässä verkossa. On valitettavaa mutta joissain tapauksissa yritykset päättävät, että on parempi ja nopeampi maksaa lunnaat kuin menettää vuosien työ, me kuitenkin neuvomme olemaan maksamatta lunnaita jos tietokoneessasi on joskus lunnasohjelma. Löytyy useita tapauksia joissa rikolliset katoavat lunnaiden maksamisen jälkeen, silloin ei tiedostojen palauttaminen ole mahdollista. Siksi me emme suosittele riskeeraamaan rahojasi vaan koettamaan palautusta sähköpostista, tallentimista tai varmuuskopioista. Ennen kuin koetat palauttaa tiedostojasi niin poista Samas Dr virus haittaohjelman poistajalla. Sama DR poisto voidaan suorittaa vain päivitetyllä virusten poistajalla, päivitä siis haittaohjelman poistaja kun olet ladannut sen. Voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa tai muuta haittaohjelman poistajaa.

Ransom note from Samas DR authors

Kuinka tämä haittaohjelma leviää?

Kun puhutaan lunnasohjelmista niin meidän on sanottava, että melkein kaikki tämän tartunnan versiot leviävät periaatteessa samalla tekniikalla. Kaikkein suosituin tapa saastuttaa järjestelmä uhrin avulla on lähettää hänelle vaarallinen sähköposti jossa haittaohjelma on liitetiedostona tai linkkinä viestin sisällä. Nämä liitteet ja linkit ovat ilmeisesti piilotettu ja saatu näyttämään luotettavalta, uhri voi siis helposti avata vaarallisen tiedoston ajatellen sen olevan harmiton tiedosto. On valitettavaa mutta heti sen jälkeen uhri saa selville, että kaikki tiedostot on salattu ja niiden palauttaminen ei onnistu. Toinen tapa jolla verkkorikolliset levittävät vaarallisia ohjelmia on haittamainokset. Tämä tarkoittaa sitä, että verkkorikolliset liittävät vaarallisen skriptin mainosverkkoihin ja tällä tavalla he voivat saada haittaohjelmia sisältävät mainokset ilmaantumaan jopa laillisella sivustolla. Kun saastunutta mainosta on klikattu niin uhri avaa heti linkin jossa on exploit kitti tai vaarallinen tiedosto pudotetaan nopeasti järjestelmään.

Kuinka poistaa Samas DR haittaohjelma ja palauttaa salatut tiedostot?

Me neuvomme sinua poistamaan Samas DR viruksen yhdellä meidän suosittelemalla haittaohjelman poistajalla. Löydät lisää tietoja näistä ohjelmista ”Ohjelmat” osiossa. Ole hyvä ja älä koeta poistaa tätä virusta itse koska voit vahingossa poistaa vääriä tiedostoja ja tehdä enemmän vahinkoa kuin hyvää. Kun Samas Dr on poistettu onnistuneesti niin lue tiedostojen palautuksen vaihtoehdot alta ja koeta palauttaa salatut tiedostosi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Samas DR viruksen Poisto-ohje:

Poista Samas DR käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Samas DR

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Samas DR poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Samas DR käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Samas DR pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että Samas DR on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Samas DR tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Samas DR salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Käytä Data Recovery Pro ohjelmaa

Jos Samas DR lunnasohjelma on salannut tiedostosi niin me suosittelemme käyttämään tätä tiedostojen palautusohjelmaa tiedostojesi palauttamiseksi. Ohjelman käyttöohjeet ovat alla:

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Samas DR lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Tutki Windows Previous Versions ominaisuutta

Jos olet aikaa sitten ottanut Järjestelmän Palautus ominaisuuden käyttöön niin voit koettaa palauttaa yksittäisiä tiedostoja, Seuraa näitä ohjeita niiden palauttamiseen:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Samas DR ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-samas-dr-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Samas DR ransomware virus