Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista SamSam virus (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä voit odottaa SamSam lunnasohjelma virukselta?

SamSam ransomware virus

Jotkut virukset kiinnittävät enemmän huomiota kuin jotkut vähemmän suositut. SamSam lunnasohjelma virus, joka tunnetaan myös nimillä Samas/the SamSam/MSIL.B/C, vaikuttaa tavoittelevan korkealle koska se sen kohteena on yritykset. Useat sairaalat ovat saaneet tämän tiedostoja salaavan uhan jo koneilleen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tavalliset käyttäjät voivat huokaista helpotuksesta.

Toisin kuin muut tavalliset lunnasohjelmat, tämä virus saastuttaa järjestelmät eri tavalla. On siis suuri mahdollisuus, että virus voi kiinnostua sinun laitteestasi. Jos lunnasohjelma on jo päässyt tietokoneellesi niin muista poistaa SamSam niin pian kuin mahdollista.

Ensimmäiseksi, tämä lunnasohjelma erottuu useilla ominaisuuksilla. SamSam lunnasohjelman luojat käyttävät RSA salausalgorytmiä. Muut samanlaiset uhat luovat automaattisesti julkisen ja yksityisen avaimen avaamalla command ja control palvelimen. Tässä tapauksessa hakkerit luovat avaimen itse. Jälkimmäinen asia voi tehdä virustutkijoiden työn monimutkaiseksi kun he koettavat kehittää salauksen poistoavainta tälle lunnasohjelmalle.

Tämä virus on myös kiinnittänyt FBI:n huomion. Se on virallisesti varoittanut yrityksiä ja toimialoja parantaakseen verkkoturvallisuuttaan. Tämä on suora vastaus hakkereiden ottaessa kohteekseen sairaalat. Useat terveyskeskukset ovat raportoineet tiedostojensa salaamisesta SamSam haittaohjelman toimesta.

Tämän lisäksi, jotkut käyttäjät eri maissa ovat valittaneet, että Locky virus on ilmaantunut uudelleen ja salannut heidän tiedostonsa. Kun mietitään tämän uhan menneisyyttä niin se tuli ilmoille kun se hyökkäsi Hollywood Medical Centreen, Locky ja SamSam voivat olla jonkinlaisessa yhteydessä.

SamSam ransomware virusSamSam lunnasohjelma virus

Tämä virus hakkeroi MedStar järjestelmän, voittoa tavoittelematon organisaatio, joka hallinnoi useita sairaaloita Baltimoressa ja Washingtonissa. Tämän artikkelin kirjoituksen hetkellä, lunnaiden määrä on 45 BTC eli yli18,000 USD. Kun puhutaan tavallisista käyttäjistä niin lunnasvaatimus on noin $500. Koska yritys teki tiedostoistaan varmuuskopiot niin heidän ei tarvinnut siirtää rahoja. Siksi on tärkeää parantaa turvallisuutta, olet sitten yritys tai yksityishenkilö. Voidaksesi tehdä tämä, asenna haittaohjelman poistaja, kuten ReimageIntego.

Kuinka SamSam lunnasohjelma leviää?

Tämän uhan toinen ominaisuus on, että sitä levitetään eritavalla kuin suurinta osaa lunnasohjelmista. Roskapostit ja verkkourkinta huijaukset ovat suosittuja tapoja vakuuttaa käyttäjät avaamaan vaaditut liitteet joissa lunnasohjelma majailee. SamSam ohjelman tapauksessa on raportoitu, että se leviää vaarallisten palvelinten ja latausten avulla.

Tämän lisäksi, JBoss sovellus oli verkkorikollisten kohteena. Jotkut tämän lunnasohjelman versiot antavat mahdollisuuden tarkistaa JBoss palvelimet joissa tämä virus majaili. Tosiasiassa, tämä lunnasohjelma tartuttaa koko verkoston. Tämän seurauksena, tämä omituisuus antaa mahdollisuuden tunkeutua usealle tietokoneelle samanaikaisesti. Nyt on täysin selvää, että se koettaa sastuttaa yrityksen ja suuret toimialat.

Yksityisesti sanottuna, Samas/the SamSam/MSIL.B/C viruksen liikenne alkaa hyökkäyspalvelimesta. Se etsii vikoja JBoss ohjelmasta asettamalla JexBoss tunkeutumistyökalun. Kun haavoittuvaisuus on huomattu niin se käynnistää Trojan:BAT/Samas.B and Trojan:BAT/Samas.C.

Troijalaisen varastamaan henkilökohtaiset tiedot. Myöhemmin ni puristetaan .txt tiedostoon. Kun se on saanut ne niin hakkerit käynnistävät haittaohjelman nimeltä psexec.exe. Tämän kolmannen osapuolen haittaohjelman avulla verkkorikolliset voivat aiheuttaa lunnasohjelman hyökkäyksen. Lopuksi, anna meidän kertoa sinulle SamSam poistosta.

Löytyykö tapoja lopettaa SamSam lunnasohjelma virus?

Kun me olemme keskustelleet tämän lunnasohjelman pääominaisuuksista, SamSam poiston suorittaminen vaikuttaa vaikealta ja ärsyttävältä. Jos kuitenkin käynnistät haittaohjelman poistajan niin poisto ei ota paljoakaan aikaa. Yleisesti puhuen, haittaohjelman poistaja pitäisi olla jokaisen yrityksen tai henkilön tietokoneessa.

Se seuraa käyttöjärjestelmää ja varmistaa, että lunnasohjelmat tai Troijalaiset eivät pääse läpi. Jotta se voi pitää toimintansa niin sinun pitää päivittää ohjelma päivittäin. Jos et voi poistaa SamSam ohjelmaa koska et voi käynnistää turvallisuusohjelmaa tai muita Käyttöjärjestelmän ohjelmaa niin lue palautusohjeet alta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
SamSam lunnasohjelma virus kuvankaappaus
SamSam lunnasohjelma virus kuvankaappausSamSam lunnasohjelma virus kuvankaappausSamSam lunnasohjelma virus kuvankaappaus
SamSam lunnasohjelma virus kuvankaappaus

Manuaalinen SamSam viruksen Poisto-ohje:

Poista SamSam käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto SamSam

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita SamSam poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista SamSam käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen SamSam pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että SamSam on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi SamSam ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-samsam-ransomware-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta SamSam ransomware virus