Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Satan lunnasohjelma virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Satan lunnasohjelma sarja saatavilla syvässä verkossa: hyökkäysten määrän odotetaan lisääntyvän

Satan virus on yksi niistä lunnasohjelmista, jotka ovat Lunnasohjelma-Palveluna tyyppisiä. Satan RaaS lunnasohjelma sarja leviää nyt syvän verkon foorumeilla, ja ihmiset, jotka ovat kiinnostuineta lunnasohjelmista voivat saada käsiinsä ilmaiseksi käytettävän lunnasohjelma sarjan kirjautumalla määrätylle sivulle. Foorumi jäsenen Cold_As_Ice mukaan, Satan virus on ilmainen niille, jotka haluavat käyttää sitä ja kaikki voivat luoda kustomoidun kopion siitä muokkaamalla näitä arvoja: “lunnaan summa, lunnaan kerroin kun X määrä päiviä on kulunut, päivien määrä koska kerroin tulee voimaan, yksityisviesti.” Foorumin jäsen, joka luultavasti myy tätä lunnasohjelmaa, väittää, että Satan viruksen käynnistystiedosto on vain 170kb, ehdottaa hakkereille, että he kääntävät lunnasviestin määrätyille kielille jotta uhrit tajuavat mitä tapahtuu. Hän sanoo myös, että lunnasohjelma sarja auttaa hakkereita luomaan vaarallisen koodin Microsoft Word Macro ja CHM tiedostoon (pettääkseen uhrejaan ja levittääkseen haittaohjelmia tehokkaammin). 

Asiantuntijat odottavat kasvavan määrän Satan lunnasohjelma hyökkäyksiä tulevaisuudessa. Lunnasohjelma-Palveluna ei ole uutta ja tällaiset työkalut ovat tehneet tien rikollisille helppoon rahaan. Kun tällaisia työkaluja on niin helposti saatavilla netissä, niin ei ole ihme, että lunnasohjelma liiketoiminta on voimissaan. Tämän lunnasohjelma sarjan tekijät pyytävät 30% kaikista lunnaista, jättäen loput sarjan käyttäjälle. Uhrit joilla on tämä virus ei kannata kiirehtiä lunnaiden maksua, koska tällä hetkellä Satan virusta tutkitaan ja se tarkoittaa, että haittaohjelma tutkijat työstävät salauksen poistajaa, joka voi pelastaa uhrien tiedostot. Uhreja neuvotaan poistamaan Satan lunnasohjelma haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage ja käyttämään varmuuskopioita tiedostojen palauttamiseen. Jos uhrilla ei ole varmuuskopioita, niin sitten uhrin kannattaa seurata tiedostojen palautusohjeita tämän artikkelin lopussa. Satan poisto on ensimmäinen tehtävä, jotta voidaan suojata järjestelmään uusilta tartunnoilta.

Kuinka sain tämän lunnasohjelman?

Vaikuttaa siltä, että Satan viruksen kirjoittajat ehdottavat viruksen levittämistä vaarallisena Word tiedostona Macro koodilla. Siksi sinun kannattaa varoa sähköposteja tuntemattomilta ihmisiltä ja välttää avaamasta niihin liitettyjä tiedostoja. Muista aina, että rikolliset koettavat huijata sinua nimeämällä vaarallisen Word tiedoston Laskuksi, Raportiksi, Skannatuksi Dokumentiksi tai vastaavaksi, sinun ei silti kannata avata sitä. Me ehdotamme, että tutkit tarkkaan tuntemattomilta tulevat viestit ja varmistat onko lähettäjän sähköposti luotettava vai ei. Tämän lisäksi, huijarit voivat koettaa teeskennellä työntekijää, joka työskentelee tunnetussa yrityksessä, kuten Amazon tai Paypal. Sinun ei kannata uskoa heitä ennen kuin varmistat, että lähettäjä todella työskentelee yritykselle jolle väittää.

Onko mahdollista palauttaa tämän haittaohjelman lukitsemat tiedostot? Kuinka poistaa Satan virus?

Jos nämä ovat kysymyksiä, jotka vaivaavat sinua tällä hetkellä, niin sinun kannattaa kysyä oletko valmis maksamaan lunnaat verkkorikollisille vai et. Voit saada salauksen poistajan tai sitten et. Vaikka saisitkin sen, niin siinä voi olla lisää viruksia. Lunnaiden maksaminen ei ole koskaan hyvä idea, siksi me ehdotamme valitsemaan oikean vaihtoehdon ja olemaan maksamatta. Voit poistaa Satan viruksen haittaohjelman poistajalla ja, kuten me olemme jo sanoneet, palauttaa tiedostot varmuuskopioista. Muussa tapauksessa voit käyttää näitä tiedoston palautusohjeita:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Satan lunnasohjelma virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Satan lunnasohjelma virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Manuaalinen Satan viruksen Poisto-ohje:

Poista Satan käyttäen Safe Mode with Networking

Näiden ohjeiden käyttö helpottaa Satan lunnasohjelman poistoa sinulle. Ole hyvä ja seuraa näitä ohjeita tarkasti jos haluat poistaa tämän viruksen lopullisesti.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Satan

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Satan poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Satan käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Satan pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Satan on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Satan tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet Satan salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ohjelman käyttö

Löytyy useita ohjelmia, jotka lupaavat palauttaa ja poistaa salauksen saastuneista tiedostoista. Meidän tiimimme luottaa Data Recovery Pro ohjelmaan, siksi me suosittelemme sen käyttöä tiedostojesi palauttamiseen. VIHJE: Muista, että mikään työkalu ei ole 100% tehokas kun puhutaan lunnasohjelmista. Tällaiset haittaohjelma ovat liian monimutkaisia ja kaikkien tiedostojen palautus ei ole mahdollista ilman yksityistä avainta, joka on rikollisten etäpalvelimilla.

Käytä ShadowExplorer ohjelmaa

Jos olet onnekas, niin virus jättää Varjokopiot järjestelmään. Jos näin on, niin sinun pitää vain löytää ne tietokoneelta. Anna Shadow Explorer ohjelman tehdä tämä sinun puolestasi.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Satan ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai Malwarebytes Anti Malware.

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä