Vakavuus luokka:  
  (15/100)

Poisto ScorecardResearch.com (Poisto-opas) - marras 2020 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

ScorecardResearch.com tutkimus

ScorecardResearch.com

ScorecardResearch.com virus (tunnetaan myös nimellä b.scorecardresearch.com) esitellään sovelluksena, joka auttaa online mainosyrityksiä. Erityisesti tämä markkinointialusta yhdistää määrättyjä tietoja käyttäjistä ja siirtää ne vastaanottajille. Se tekee sen pyytämällä käyttäjiä täyttämään mielipidekyselyitä ja muita lomakkeita.

Etusivun mainosten mukaan, tämä sovellus auttaa yrityksiä tunnistamaan määrätyt käyttäjien kiinnostuksen kohteet ja täyttämään sen tarpeen. Todellisuus on taas täysin erilainen. Analyysin jälkeen, IT-asiantuntijat paljastivat, että tämä sovellus ja siihen liittyvät sivustot voivat sisältää mainosohjelmia.

Jos siis asennat sen järjestelmääsi, niin voit kärsiä suuresta määrästä ScorecardResearch.com mainoksia selaimillasi.  Yleensä markkinointialustoja käytetään väärin, näyttämään ihmisille harhaanjohtavia mainoksia myynnistä, alennuksista, mielipidekyselyistä, kilpailuista tai puuttuvista päivityksistä.

Niiden klikkaamisen jälkeen, ihmiset huijataan vierailemaan tuntemattomille, epäilyttäville tai vaarallisille sivuille, jotka koettavat aktiivisesti parantaa rankkaustaan tai myyntiään. Monet käyttäjät jättävät huomiotta, että jokin tuntematon osapuoli kerää tietoja heidän nettiselaamisestaan. Jos epäilet, että tämä sovellus on asettunut PC:lle, niin poista ScorecardResearch.com. ReimageIntego on yksi parhaista ohjelmista, joka takaa eliminoinnin onnistumisen.

ScorecardResearch.com

Tämä sivusto kuuluu Full Circle Studies, Inc. yritykselle ja se on osa suurempaa comScores Inc markkinointi yhteisöä. Sen asiakaskunta koostuu online mainosyrityksistä. Jälkimmäisen ei tarvitse vaivautua tekemään kysyä käyttäjiltä määrättyjä kysymyksiä. Tämä mainosohjelma tekee tämän työn heidän puolestaan. Kun otetaan huomioon, että tämä sivusto kuuluu PUP kategoriaan, niin tällainen aktiviteetti voi ärsyttää käyttäjiä.

Toisin sanoen, mainosohjelma voi ”rohkaista” käyttäjiä täyttämään mielipidekyselyitä, näyttämällä niitä jokaisella sivulla tai uudelleenohjaus sivulla. ScorecardResearch.com uudelleenohjauksella voi olla negatiivinen vaikutus laitteesi käyttöön, koska sinut voidaan uudeelleenohjata sivuille, joissa on vaarallisia elementtejä. Tämän lisäksi, Scorecard Research sovellus voi helposti muokata tietokoneesi DNS asetuksia. Tämä tarkoittaa, että selaimesi liikenne on PUPin hallussa kokonaan. 

ScorecardResearch.com

On myös todella tärkeää mainita, että mainosohjelma voi kerätä haluttuja tietoja evästeiden ja muiden tekniikoiden avulla. Ylimääräisiä lisäosia käytetään usein keräämään tietoa käyttäjien hakusanoista sekä vierailluista sivuista. Tällaiset tiedot on merkitty ei henkilökohtaisiksi. Siksi ne voidaan lähettää asiakasyrityksille. Älä ylläty, jos sähköpostisi on mainosten täyttämä. Pidä mielessäsi, ettet ehkä huomaa mikä roskaposti on vaaraton ja mikä on vaarallinen. Tee ScorecardResearch.com poistosta sinun tärkein asiasi.

Mainosohjelma levitys

Selaimen kaappaajat, mainosohjelmat ja muut PUPit leviävät yleensä ilmaisohjelmiin naamioituneina. Kun olet ladannut ilmaisen kuvankäsittelijän tai media soittimen, niin et ehkä huomaa siinä olevia valinnaisia ”seuralaisia”. Kiirehtimällä asennuksen läpi, valinnaiset sovellukset jäävät huomaamatta.

Siten voit myös sallia ScorecardResearch.com kaappauksen. Voidaksesi suojella itseäsi näiltä PUPeilta, ala valvomaan kaikkien ohjelmien asennusta. Valitse ”Kustomoitu” tai ”Edistynyt” asennustapa ja suorita kaikki askeleet huolellisesti, jotta näet kaikki komponentit mitkä sen mukana tulevat. 

ScorecardResearch.com

ScorecardResearch.com poisto

Tämän PUPin poisto ei ole vaikeaa tai aikaa vievää, jos käytät haittaohjelman poistajaa. Tämä ohjelma suorittaa ScorecardResearch.com poiston muutamassa minuutissa. Se on todella kätevä myös vakavampien uhkien käsittelyyn.

Voit poistaa ScorecardResearch.com viruksen myös manuaalisesti. Pidä aina mielessäsi, että mainosohjelman täydellinen poistaminen vaatii tarkkuutta ja huomiota. Tällaiset PUPit usein naamioituvat ilmaisohjelmien alle. Siksi voit ladata sen Skypen tai Flash Playerin kanssa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ScorecardResearch.com Poisto-ohje:

Poista ScorecardResearch.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ScorecardResearch.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ScorecardResearch.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista ScorecardResearch.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ScorecardResearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ScorecardResearch.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ScorecardResearch.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ScorecardResearch.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ScorecardResearch.com Microsoft Edge selaimelta

Valinnainen tapa, joka näyttää sinulle kuinka poistat PUPin rekisteri merkinnät.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ScorecardResearch.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ScorecardResearch.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ScorecardResearch.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ScorecardResearch.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ScorecardResearch.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ScorecardResearch.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ScorecardResearch.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ScorecardResearch.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ScorecardResearch.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ScorecardResearch.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-scorecardresearch-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ScorecardResearch.com