Poista Search Anonymo virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Search Anonymo viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search Anonymo virus?

Voiko Search Anonymo suojata yksityisyyttäni, kun selaan Internetiä?

Search Anonymo virus

Search Anonymo virus on todella hankala ohjelma, joka kuuluu selaimen kaappaaja kategoriaan. Se on suunniteltu kaappaamaan Chrome ja Firefox selaimet, mutta se voi alkaa vaikuttamaan myös muihin selaimiin tulevaisuudessa. Tämä sovellus koettaa pakottaa uhrinsa vaihtamaan ensisijaisen hakukoneen Searchanonymo.com sivuun ja väittää, että tämä hakukone auttaa suojaamaan käyttäjien yksityisyyttä verkossa.

Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) lupaa, ettei se seuraa käyttäjä ja että se parantaa nettiselaamista kaikkein tarkimmilla hakutuloksilla. Me kuitenkin pidämme näitä lausuntoja kohtalaisen petollisina, tämä on kiltti lausunto. Kun se on asennettu, Searchanonymo.com uudelleenohjaus virus kaappaa selaimesi Omniboxin ja tarjoaa omia hakutuloksia, kun koetat etsiä Internetistä osoitepalkin kautta.

Pidä kuitenkin mielessäsi, että osa näistä hakutuloksista on kolmansien osapuolien maksamia, jotka haluavat määrättyjen linkkien ilmaantuvan SearchAnonymo.com hakutuloksissa. Nämä muokatut hakutulokset voivat sisältää linkkejä, jotka johtavat täysin turvallisille sivuille, voit kuitenkin törmätä myös tuloksiin, jotka johtavat vaarallisille sivuille. Siksi on todella suositeltavaa luottaa maalaisjärkeen ja ei selata sivuja, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä.

Vaikuttaa siltä, että Search Anonymo kaappaaja koettaa ansaita rahaa maksu-klikkauksesta huijauksella, mutta se ei välitä tarjoamiensa linkkien turvallisuudesta. Se on yksi syy miksi me emme suosittele käyttämään tätä hakukonetta ja suosittelemme poistamaan Search Anonymo hakukoneen.

Search Anonymo virusSearch Anonymo kaappaaja voidaan asentaa sen omalta sivulta, mutta se voidaan asentaa myös usean ilmaisohjelman mukana. Kun se on asennettu, se muuttaa ensisijaisen hakukoneen asetukset Chrome ja Firefox selaimessa.

Tämän kaiken lisäksi, kaikki nämä väitteet turvallisemmista hakutuloksista vaikuttavat olevan täysin keksittyjä. Vaikka tämä PUP lupaa, että se ei seuraa käyttäjien online aktiviteetteja ja edes tutki selaushistoriaasi, me pelkäämme että se ei ole totta ja että sinun kannattaa lopettaa Search Anonymo hakukoneen käyttö HETI. Tämän ohjelman Yksityisyyden Suojan mukaan, heti kun käyttäjä asentaa ja käynnistää ”tuotteen”, ohjelma tallentaa tiedot, kuten käyttäjän IP-osoite, käyntiajat, nimi ja URL tiedostosta, maamarkkinointi tiedot ja muita.

Tämän lisäksi, tämä epäilyttävä ohjelma sanoo käyttävänsä Microsoft tai Yahoo hakupalveluita hakutulosten näyttämiseen, ja nämä yritykset voivat kerätä käyttäjien hakusanat, IP-osoitteen, hakujen ajan ja sanat, sekä paljon muuta. Tämä kyseenalainen ilmaisohjelma myöntää käyttävänsä kerättyjä tietoja siirtääkseen ne “kolmansien osapuolien materiaalin tarjoajille ja sponsoroitujen linkkien tarjoajille.

Siksi on todella selvää, että tämä epäilyttävä hakukone seuraa käyttäjiään ja väittää, että väitteet turvallisesta ja yksityisestä selaamisesta ovat turhamaisuutta. Vapauttaaksesi tilaa PC:ltä, me suosittelemme suorittamaan Search Anonymo poiston ReimageIntego ohjelmalla.

Kuinka sain tämän viruksen?

Ensimmäiseksi, sinun pitää todella muistaa, että vaikka se on todella ärsyttävä, tämä loinen on laillinen ohjelma. Siksi se ei käytä mitään laittomia temppuja asentaakseen itsensä uhrien tietokoneelle ja sillä on jopa virallinen sivusto, josta käyttäjät voivat ladata kuivailemamme ohjelman. Tietokoneen käyttäjät kuitenkin päätyvät asentamaan tämän ohjelman tietokoneelle huomaamatta ja siksi ei ole ihme, että he kysyvät Search Anonymo’s levityksestä.

Useimmiten käyttäjät asentavat sen freeware ja shareware ohjelmien mukana ja yleensä se tapahtuu, kun käyttäjä on huolimaton asennuksessa, joka yleensä tarjoaa useita valintoja. Käyttäjillä on tapana olettaa, että automaattisesti valittu vaihtoehto (Perus/Pika/Ensisijainen) on luotettavin. Todellisuudessa nämä kolme asennustapaa sisältävät suostumuksen hyväksyä niputettuja kolmansien osapuolien ohjelmia ja nämä niputetut ohjelmat ovat yleensä mainosohjelmia, selaimen kaappaajia ja muita epäilyttäviä sovelluksia joita kukaan ei halua asentaa.

On sanomattakin selvää, että sinun pitää purkaa tällaiset paketit ennen kuin aloitat asennuksen tai latauksen, valitse siis Kustomoitu/Edistynyt asennustapa ja poista ei toivotut vaihtoehdot yksi kerrallaan. Suostu asentamaan latauksesi vain kuin olet varma, että kaikki niputetut vaihtoehdot on poistettu.

Kuinka poistaa Search Anonymo Chrome ja Firefox selaimilta?

Ole hyvä ja käytä alla annettuja ohjeita poistaaksesi Search Anonymo viruksen saastuneilta selaimilta. Sinun ei kannata jättää ongelmaa huomiotta, saastuneen selaimen vaihtaminen toiseen ei auta sinua eroon tästä kaappaajasta, koska se voi vaikuttaa useaan selaimeen kerrallaan. Siksi me ehdotamme, että alat miettimään Search Anonymo poistoa. Jos et halua poistaa tätä selaimen kaappaajaa manuaalisesti, voit suorittaa nopean järjestelmän tarkistuksen vakoiluohjelman tai haittaohjelman poistajalla ja ne poistavat tämän kaappaajan automaattisesti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search Anonymo viruksen Poisto-ohje

Poista Search Anonymo Windows järjestelmistä

Tarkista ohjelmat ja Ominaisuudet kansio ja poista kaikki epäilyttävät ohjelmat, jotka löydät. Me todella suosittelemme poistamaan Search Anonymo ohjelman (tietenkin jos löydät sen asennettujen ohjelmien listalta). Jos et voi, niin mene seuraavaan osioon Search Anonymo poisto-ohjeissa ja korjaa kaikki saastuneet selaimet yksi kerrallaan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search Anonymo sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search Anonymo tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search Anonymo Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search Anonymo tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search Anonymo Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox selain vaikuttaa olevan altis Search Anonymo kaappaukselle. Jos Firefox selain on jo alkanut näyttämään searchanonymo.com hakutuloksia sinulle, seuraa näitä ohjeita ja poista Search Anonymo laajennus lopullisesti.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search Anonymo sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search Anonymo poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search Anonymo Google Chrome selaimelta

Chrome selaimessa, sinun pitää löytää ja poistaa laajennus nimeltä Search Anonymo. Alla on ohjeet, jotka kertovat kuinka löytää ja poistaa laajennuksen Chrome selaimelta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search Anonymo sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search Anonymo poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search Anonymo rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä