Poisto Search.searchdirma.com (Parannellut Ohjeet)

Search.searchdirma.com Poisto-ohje

Mikä on Search.searchdirma.com?

Syitä miksi sinun ei kannata käyttää Search.searchdirma.com sivua

Search.searchdirma.com on epäilyttävä hakukone ja sinun kannattaa pysyä siitä erossa. Vaikka tämä sivusto näyttää tavalliselta hakupalvelulta, niin se on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi sen negatiivisten ominaisuuksien takia. Ensimmäiseksi, Search.searchdirma.com virus pääsee tietokoneille nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa ja kaappaa kaikki suositut selaimet, jotka kohde tietokoneelle on asennettu. Se korvaa nykyisen kotisivun, ensisijaisen hakukoneen ja uuden välilehdet osoitteen omaksi sivuksi. Tällä tavalla Search.searchdirma.com selaimen kaappaaja pakottaa ihmiset käyttämään sen palveluita. Tämä epäilyttävä hakukone on luotu näyttämään sponsoroitua materiaalia ja lisäämään liikennettä promotoiduille kolmansien osapuolien sivuille. Aina kun käyttäjä klikkaa tällaista tekaistua hakutulosta ja tulee uudelleenohjatuksi jollekin kolmannen osapuolen sivulle, niin tämän PUPin kehittäjät ansaitsevat maksu-klikkauksesta tuloja kolmannen osapuolen sponsorilta. Nämä uudelleenohjaukset voivat valitettavasti ohjata sinut vaarallisille sivuille, jotka voivat olla saastuneita, siksi me emme suosittele käyttämään tätä hakukonetta. Välttääksesi tällaisia epäilyttäviä uudelleenohjauksia, poista Search.searchdirma.com niin pian kuin mahdollista ja käytä luotettavaa hakukonetta sen sijaan. Voit poistaa tämän kaappaajan FortectIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Search.searchdirma.com uudelleenohjaus ongelmat ovat kaikkein huolestuttavin ominaisuus selaimen kaappaajassa. Kun verrataan muihin verkkotartuntoihin, niin selaimen kaappaajat eivät ole vaarallisia ja eivät voi aiheuttaa paljoakaan tuhoa tietokoneella. Ne voivat kuitenkin laittaa sinut selaamaan vaarallisia paikkoja verkosssa joissa voit kohdata lunnasohjelmia, haittaohjelmia tai muita online huijauksia. Mahdollisuus vierailla vaarallisella sivulla kun klikkaat hakutulosta tai kun sinut odottamatta uudelleenohjataan kolmannen osapuolen sivuille, on kohtalaiset hyvä syy kiiruhtaa Search.searchdirma.com poisoa. Tämän lisäksi, on aina mahdollisuus, että potentiaalisesti ei toivottu ohjelma seuraa sinun nettiselaamista ja tapoja. Tämä aktiviteetti sallii kohdistetut mainokset ja kohdistetun kaupallisen materiaalin. Et voi kuitenkaan koskaan olla varma miten saatuja tietoja voidaan käyttää.

Milloin kaappaus tapahtui?

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten Search.searchdirma.com virus leviävät niputettujen ohjelmien kautta, jos et siis halua ladata ja asentaa tätä ohjelmaa tietämättäsi, niin ole varuillasi aina kun lataat ilmaisohjelmia Internetistä. On aina mahdollista, että se voi olla niputettu ohjelma, siksi sinun pitää tarkistaa onko siinä jotain bonus sovelluksia vai ei. Voit tehdä tämän valitsemalla Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan ohjelman asetuksista. Jos valitussa ohjelmassa on joitain ylimääräisiä sovelluksia, niin sinun pitäisi nähdä lista niistä kun olet muuttanut asennustavan. Poista kaikki ehdotukset asentaa ne. On hyvin mahdollista, että nämä ohjelmat eivät ole luotettavia. Tämän lisäksi, sinun pitää aina lukea Yksityisyyden Suoja ja Lisenssisopimus ennen ohjelmien asennusta. Nämä dokumentit paljastavat tärkeää tietoa yhteistyökumppaneista tai tietojen keräämisestä.

Kuinka poistaa Search.searchdirma.com?

Search.searchdirma.com kaappauksen jälkeen, sinun ei kannata miettiä muuta kuin sen poistamista tietokoneelta. Valitettavasti, et voi vain korvata tätä osoitetta muulla kotisivulla ja hakukoneen osoitteella. Kaappaaja on luotu sillä tavalla, että se estää kaikki nämä muutokset. Siksi sinun pitää tehdä enemmän töitä. Sinun pitää poistaa Search.searchdirma.com tietokoneelta ja vasta sitten voit resetoida selainten asetukset. Poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla, manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäinen tapa on paljon monimutkaisempi ja vaatii tietokoneen tutkimista itse. Meidän valmistamien ohjeiden pitäisi auttaa sinua suorittamaa Search.searchdirma.com poiston onnistuneesti. Jos manuaalinen poisto vaikuttaa monimutkaiselta, niin ole hyvä ja tee automaattinen poista. Se on nopea ja tehokas tapa puhdistaa tietokone.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.searchdirma.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Meidän valmistamat ohjeet ohjaavat sinut läpi kaappaajan poistoprosessin. Seuraa niitä huolellisesti ja varmista, että olet poistanut kaikki sovellukset ja tiedostot, jotka liittyvät Search.searchdirma.com kaappaajaan.

Poistaaksesi Search.searchdirma.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Search.searchdirma.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Search.searchdirma.com Mac OS X järjestelmästä

Jos sinun Mac OS X on kaapattu, niin seuraa ohjeita niiden korjaamiseksi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.searchdirma.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nämä askeleet auttavat sinua korjaamaan Microsoft Edge selaimen ja resetoida sen asetukset.

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Tarkista laajennusten lista. Jos löydät joitain epäilyttäviä merkintöjä, niin poista ne Google Chrome selaimelta. Resetoi sitten selaimen asetukset, kuten alla on näytetty.

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.searchdirma.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.searchdirma.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.searchdirma.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Laajennusten listalta sinun pitää poistaa kaikki tuntemattomat laajennukset, liitteet, lisäosat ja muut merkinnät. Seuraa sitten ohjeita resetoida Google Chrome.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Seuraa näitä askel-askeleelta ohjeita puhdistaaksesi ja korjataksesi Safari selaimen Search.searchdirma.com virus hyökkäyksen jälkeen.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.searchdirma.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.searchdirma.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä