Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Search.searchdirma.com (Parannellut Ohjeet) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Syitä miksi sinun ei kannata käyttää Search.searchdirma.com sivua

Search.searchdirma.com on epäilyttävä hakukone ja sinun kannattaa pysyä siitä erossa. Vaikka tämä sivusto näyttää tavalliselta hakupalvelulta, niin se on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja selaimen kaappaajaksi sen negatiivisten ominaisuuksien takia. Ensimmäiseksi, Search.searchdirma.com virus pääsee tietokoneille nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa ja kaappaa kaikki suositut selaimet, jotka kohde tietokoneelle on asennettu. Se korvaa nykyisen kotisivun, ensisijaisen hakukoneen ja uuden välilehdet osoitteen omaksi sivuksi. Tällä tavalla Search.searchdirma.com selaimen kaappaaja pakottaa ihmiset käyttämään sen palveluita. Tämä epäilyttävä hakukone on luotu näyttämään sponsoroitua materiaalia ja lisäämään liikennettä promotoiduille kolmansien osapuolien sivuille. Aina kun käyttäjä klikkaa tällaista tekaistua hakutulosta ja tulee uudelleenohjatuksi jollekin kolmannen osapuolen sivulle, niin tämän PUPin kehittäjät ansaitsevat maksu-klikkauksesta tuloja kolmannen osapuolen sponsorilta. Nämä uudelleenohjaukset voivat valitettavasti ohjata sinut vaarallisille sivuille, jotka voivat olla saastuneita, siksi me emme suosittele käyttämään tätä hakukonetta. Välttääksesi tällaisia epäilyttäviä uudelleenohjauksia, poista Search.searchdirma.com niin pian kuin mahdollista ja käytä luotettavaa hakukonetta sen sijaan. Voit poistaa tämän kaappaajan ReimageIntego ohjelmalla tai muulla haittaohjelman poistajalla.

Search.searchdirma.com uudelleenohjaus ongelmat ovat kaikkein huolestuttavin ominaisuus selaimen kaappaajassa. Kun verrataan muihin verkkotartuntoihin, niin selaimen kaappaajat eivät ole vaarallisia ja eivät voi aiheuttaa paljoakaan tuhoa tietokoneella. Ne voivat kuitenkin laittaa sinut selaamaan vaarallisia paikkoja verkosssa joissa voit kohdata lunnasohjelmia, haittaohjelmia tai muita online huijauksia. Mahdollisuus vierailla vaarallisella sivulla kun klikkaat hakutulosta tai kun sinut odottamatta uudelleenohjataan kolmannen osapuolen sivuille, on kohtalaiset hyvä syy kiiruhtaa Search.searchdirma.com poisoa. Tämän lisäksi, on aina mahdollisuus, että potentiaalisesti ei toivottu ohjelma seuraa sinun nettiselaamista ja tapoja. Tämä aktiviteetti sallii kohdistetut mainokset ja kohdistetun kaupallisen materiaalin. Et voi kuitenkaan koskaan olla varma miten saatuja tietoja voidaan käyttää.

Search.searchdirma.com redirect virus

Milloin kaappaus tapahtui?

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, kuten Search.searchdirma.com virus leviävät niputettujen ohjelmien kautta, jos et siis halua ladata ja asentaa tätä ohjelmaa tietämättäsi, niin ole varuillasi aina kun lataat ilmaisohjelmia Internetistä. On aina mahdollista, että se voi olla niputettu ohjelma, siksi sinun pitää tarkistaa onko siinä jotain bonus sovelluksia vai ei. Voit tehdä tämän valitsemalla Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan ohjelman asetuksista. Jos valitussa ohjelmassa on joitain ylimääräisiä sovelluksia, niin sinun pitäisi nähdä lista niistä kun olet muuttanut asennustavan. Poista kaikki ehdotukset asentaa ne. On hyvin mahdollista, että nämä ohjelmat eivät ole luotettavia. Tämän lisäksi, sinun pitää aina lukea Yksityisyyden Suoja ja Lisenssisopimus ennen ohjelmien asennusta. Nämä dokumentit paljastavat tärkeää tietoa yhteistyökumppaneista tai tietojen keräämisestä.

Kuinka poistaa Search.searchdirma.com?

Search.searchdirma.com kaappauksen jälkeen, sinun ei kannata miettiä muuta kuin sen poistamista tietokoneelta. Valitettavasti, et voi vain korvata tätä osoitetta muulla kotisivulla ja hakukoneen osoitteella. Kaappaaja on luotu sillä tavalla, että se estää kaikki nämä muutokset. Siksi sinun pitää tehdä enemmän töitä. Sinun pitää poistaa Search.searchdirma.com tietokoneelta ja vasta sitten voit resetoida selainten asetukset. Poisto voidaan suorittaa kahdella tavalla, manuaalisesti tai automaattisesti. Ensimmäinen tapa on paljon monimutkaisempi ja vaatii tietokoneen tutkimista itse. Meidän valmistamien ohjeiden pitäisi auttaa sinua suorittamaa Search.searchdirma.com poiston onnistuneesti. Jos manuaalinen poisto vaikuttaa monimutkaiselta, niin ole hyvä ja tee automaattinen poista. Se on nopea ja tehokas tapa puhdistaa tietokone.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.searchdirma.com Poisto-ohje:

Poista Search.searchdirma.com Windows järjestelmistä

Meidän valmistamat ohjeet ohjaavat sinut läpi kaappaajan poistoprosessin. Seuraa niitä huolellisesti ja varmista, että olet poistanut kaikki sovellukset ja tiedostot, jotka liittyvät Search.searchdirma.com kaappaajaan.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.searchdirma.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.searchdirma.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Search.searchdirma.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Search.searchdirma.com Mac OS X järjestelmästä

Jos sinun Mac OS X on kaapattu, niin seuraa ohjeita niiden korjaamiseksi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.searchdirma.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.searchdirma.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa ohjeita ja resetoi Internet Explorer Search.searchdirma.com kaappauksen jälkeen.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.searchdirma.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.searchdirma.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.searchdirma.com Microsoft Edge selaimelta

Nämä askeleet auttavat sinua korjaamaan Microsoft Edge selaimen ja resetoida sen asetukset.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.searchdirma.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.searchdirma.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista laajennusten lista. Jos löydät joitain epäilyttäviä merkintöjä, niin poista ne Google Chrome selaimelta. Resetoi sitten selaimen asetukset, kuten alla on näytetty.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.searchdirma.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.searchdirma.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.searchdirma.com Google Chrome selaimelta

Laajennusten listalta sinun pitää poistaa kaikki tuntemattomat laajennukset, liitteet, lisäosat ja muut merkinnät. Seuraa sitten ohjeita resetoida Google Chrome.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.searchdirma.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.searchdirma.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.searchdirma.com Safari selaimelta

Seuraa näitä askel-askeleelta ohjeita puhdistaaksesi ja korjataksesi Safari selaimen Search.searchdirma.com virus hyökkäyksen jälkeen.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.searchdirma.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Search.searchdirma.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.searchdirma.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-search-searchdirma-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Search.searchdirma.com