Vakavuus luokka:  
  (60/100)

Poista ShinoLocker virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Mitä tulee tietää ShinoLocker lunnasohjelmasta?

Vaikka ShinoLocker virusta ei ole luotu tarkoituksena käyttää hyväkseen kokemattomia tietokoneen käyttäjiä ja kerätä lunnaita. Silti on mahdollista, että rikolliset voivat käyttää sen koodia hyväkseen ja luoda yhä vaarallisempia lunnasohjelmia. Tämä virus tunnetaan koulutuksellisena lunnasohjelmana, kuten Hidden-Tear lunnasohjelma. Tällaiset koulutukselliset projektit voivat nopeasti tulla vaarallisiksi leluksi heille jotka haluavat luoda vaarallisia viruksia. Vaikka se eroaa tavallisista crypto-lunnasohjelmista mutta se voi silti tehdä vastaavia aktiviteetteja, kuten avainten latauksia, tiedostojen hakuja, varjo kopioiden poistoa, tiedostojen salauksen poistoa ja tiedostojen salausta. Se ei kuitenkaan pyydä Bitcoineja tai etsi verkkolaitteita (ainakaan vielä).

Kuka tahansa voi luoda oman lunnasohjelmansa tällä lunnasohjelma simulaattorilla ilmaiseksi. Käyttäjä voi muokata millaisia tiedostoja lunnasohjelma salaa, minne laittaa rekisteri avain ja poistaako se Varjokopiot vai ei. Tiedot on helppo salata ShinoLocker decryptor ohjelmalla, joka vaatii Host ID:n ja Transaction ID:n.
Vaikka tämä projekti julkaistiin hyvää tarkoittaen jotta voidaan kertoa tietokoneen käyttäjiä miten lunnasohjelmat toimivat, me pelkäämme että pahat henkilöt voivat koettaa käyttää tilaisuutta hyväkseen ja oppia kuinka he voivat luoda oikeita lunnasohjelmia jotka voivat aiheuttaa tuhoa ihmisten tietokoneella. Uusia crypto-viruksia luodaan joka viikko ja jotta voit suojella tietokonettasi tällaisilta viruksilta, käyttäjän pitää tarttua varotoimiin ja tehdä kerrossuojaus henkilökohtaisiin tiedostoihin ja tietoihin. Ohjelmat, kuten SpyHunter 5 voivat tunnistaa ja poistaa ShinoLockerin ja vastaavat virukset. Voit koettaa poistaa tämän koulutuksellisen haittaohjelman manuaalisesti, mutta täysi järjestelmän tarkistus ja ShinoLocker poisto voidaan suorittaa vain automaattisella haittaohjelman poistajalla.
ShinoLocker virus simulator

Kuinka tällaiset virukset leviävät?

Kun puhutaan tästä lunnasohjelmasta niin se ei leviä kuin muut lunnasohjelmat, koska se on luotu koulutukseen. Voit löytää ja ladata oman koulutuskopion shinolocker(dot)com sivulta. Me olemme kuitenkin varoittaneet sinua, me pelkäämme että kohta muokatut ShinoLocker versiot alkavat ilmaantumaan, on siis parasta olla valveutunut kuinka ne leviävät. Useimmissa tapauksissa, rikolliset lähettävät ne suoraan uhrien sähköpostiin kun he teeskentelevät olevansa laillisia organisaatioita. Ole hyvä ja älä avaa sähköposteja joissa on linkkejä tai liitteitä jos ne tulevat tuntemattomilta osapuolilta!
Lunnasohjelmia levitetään myös vaarallisilla mainoksilla ja tämä tarkoittaa, että ne leviävät tekaistuilla päivityksillä ja saastuneilla linkeillä. Vaikka ainoa tapa suojata tietokonettasi on asentaa haittaohjelman poistaja joka tarjoaa reaaliaikaisen suojan, voit myös parantaa tietokoneesi suojausta lunnasohjelmia vastaan kun et klikkaa epäilyttäviä linkkejä, mainoksia ja kun et asenna ohjelmien päivityksiä oudolta näyttäviltä sivuilta.

Kuinka poistaa ShinoLocker lunnasohjelma ja vastaavat uhat tietokoneeltasi?

ShinoLocker lunnasohjelma kannattaa poistaa aivan kuten muut lunnasohjelmat, se on tehty jotta käyttäjä saa tuntuman miltä lunnasohjelma hyökkäys tuntuu. Kuten olet jo arvannut, se voidaan poistaa haittaohjelman poistajalla. Kun lunnasohjelma hyökkää tietokoneelle, sinun pitää käynnistää tietokoneesi Vikasietotilassa ja käynnistää haittaohjelman poistaja. Alla annetut ohjeet auttavat sinua siinä. Jos haluat niin voit poistaa ShinoLocker viruksen manuaalisesti mutta jos saat tämän viruksen muokatun version sinun pitää suorittaa ShinoLocker poisto automaattisesti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ShinoLocker viruksen Poisto-ohje:

Poista ShinoLocker käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto ShinoLocker

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita ShinoLocker poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista ShinoLocker käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen ShinoLocker pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että ShinoLocker on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi ShinoLocker ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-shinolocker-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta ShinoLocker ransomware virus