Vakavuus luokka:  
  (63/100)

Small.CA virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -   Win32/Small.CA | Tyyppi: Troijalaiset

Small.CA virus kuuluu kategotriaan troijalaiset jotka ensimmäiseksi asentavat haitallisen koodin uhrin tietokoneelle. Tämän lisäksi, tämä virus voi käyttää hyväkseen Internet Explorerin haavoittuvaisuuksia ja ladata joko haitallisen koodin uuden version tai mainosohjelman, porno-ohjelman ja haittaohjelman.

Small.CA virus

Kuinka käyttäjät voivat saada Small.ca virus tartunnan?

Perinteisesti, käyttäjät saavat small.ca viruksen tartunnan koska he eivät noudata turvallisen Internet surffauksen sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että he vierailevat jatkuvasti kyseenalaisilla verkkosivuilla jotka ovat täynnä hämärää sisältöä, lataavat ilmaisohjelmia ja tekevät muita asioita joita ei suositella turvalliseen nettiselaamiseen.

Lisäksi, välttääksesi small.ca tartunnan, sinun tulisi aina varmistaa, että PC:si on suojattu anti-viruksella sekä haittaohjelman poistajalla. Heti kun se pääsee tietokoneelle, Small.ca lataa sinne lisää viruksia, alkaa seuraamaan uhrin selaustottumuksia ja lähettää tiedot omistajilleen.

Kuten voit huomata, Small.ca viruksen olemassaolo on todella vaarallinen sillä se voi varastaa kallisarvoisia henkilökohtaisia tietojasi, kuten salasanat, kirjautumistiedot sekä pankkitiedot. Tämän lisäksi, se voi hidastaa järjestelmää dramaattisesti, aiheuttaa selaimen uudelleenohjauksia sekä useita erilaisia pop-up mainoksia. Me suosittelemme vahvasti Small.ca viruksen poistamista.

Kuinka voin poistaa Small.ca viruksen?

Poistaaksesi Small.ca viruksen, me suosittelemme käyttämään päivitettyjä Reimage ja Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmia. Ne löytävät saastuneet tiedostot ja auttavat sinua poistamaan ne.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Small.CA viruksen Poisto-ohje:

Poista Small.CA käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Small.CA

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Small.CA poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Small.CA käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Small.CA pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Small.CA on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Small.CA ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-small-ca-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä