Poisto Smart PC Mechanic (Viruksen Poisto-opas) - päivitetty heinä 2018

Smart PC Mechanic Poisto-ohje

Mikä on Smart PC Mechanic?

Smart PC Mechanic on vaarallinen sovellus, joka johtaa ihmiset uskomaan, että heidän järjestelmänsä on saastunut

Smart PC Mechanic kuva

Smart PC Mechanic on petollinen järjestelmän optimointiohjelma, joka näyttää tekaistuja virusilmoituksia käyttäjilleen. Vaikka tämän sovelluksen kehittäjät väittävät, että heidän tavoitteenaan on parantaa ihmisten nettiselaamista, ohjelma on luotu tuottamaan tuloja. Se valitettavasti tekee sen epäreiluilla tekniikoilla, kuten tekaistuilla haittaohjelma hälytyksillä ja aggressiivisilla tarjouksilla ostaa ohjelman koko versio, joka tarvitaan ”korjaamaan” löydetyt ongelmat. Todellisuudessa Smart PC Mechanic virus vain lopettaa sen jatkuvien hälytysten näyttämisen, kun he ostavat lisenssin. Yhteenveto, sinun pitää pysyä erossa tästä optimointityökalusta, eikä hukata aikaa sen tarjouksiin.

Nimi Smart PC Mechanic
Tyyppi Järjestelmän työkalu
Vaaran taso Keskitaso
Oireet Näyttää tekaistuja virustarkistus tuloksia ja näyttää petollisia haittaohjelma ilmoituksia
Levitys Sitä levitetään ohjelmien niputuksella
Poisto Paras tapa poistaa Smart PC Mechanic on järjestelmän täysi tarkistus FortectIntego ohjelmalla

Samanlaisten PC optimointi ohjelmien kategoria laajentuu, koska nämä ohjelmat voivat helposti luoda tuloja kehittäjilleen. Vaikka useimmat niistä eivät aiheuta vakavaa uhkaa järjestelmälle, jotkut niistä luottavat aggressiivisiin tekniikoihin, kun ne koettavat päästä järjestelmään ja myydä lisenssiään. Aivan kuin PC Smart Cleanup, Master PC Cleaner, sekä muut PUPit, Smart PC Mechanic sovellusta promotoidaan myös online teknisen tuen huijauksena.

Tällaisessa tapauksessa, uhri keskeytetään hänen selatessaan nettiä. Tekaistut hälytysviestit väittävät, että järjestelmässä on huomattu ongelmia ja tarjoukset klikata ”Tarkista nyt” tai vastaavia painikkeitta tarkistaaksesi sen tilan. Kun käyttäjää huijataan tällaisella huijauksella, hän lataa kyseenalaisen ohjelman, joka aloittaa harhaanjohtavan aktiviteetin.

Smart PC Mechanic työkalu

Tämän tuloksena, Microsoft on jo julkaissut selkeän ilmoituksen kertoen, että se ei tue tällaisia rekisterin puhdistajia millään tavalla, koska ne voivat häiritä järjestelmän rekisteriavaimia ja siksi ne voivat aiheuttaa vakavaa vahinkoa käyttöjärjestelmään.

Tämän seurauksena, me todella suosittelemme, ettet lankea Smart PC Mechanic sekä vastaaviin petollisiin ohjelmiin, jotka väittävät voivansa parantaa PC:n toiminnallisuutta poistamalla useita satoja pahoja rekisterimerkintöjä ja virheitä. Todellisuudessa näillä muutoksilla ei ole vaikutusta tietokoneen toimintaan.

Smart PC Mechanic kuva

Kun puhutaan Smart PC Mechanic sovelluksesta, niin VirusTotal analyysin tulokset ehdottavat, että sen käynnistystiedosto spcmsetup.exe on todella vaarallinen – tiedostoa ei merkitä vain potentiaalisesti ei toivotuksi, mutta sen sanotaan myös liittyvän troijalaiseen hevoseen. Tällaisten tosiasioiden takia, jotkut voivat pitää tätä ohjelmaa viruksena. Vaikka tämä määritelmä ei ole oikea tekninen termi sille, niin se on taatusti tarpeeton työkalu, joka ei voi parantaa tietokoneesi tehoa.

Smart PC Mechanic kuvitus

Lyhyesti sanottuna, kun olet asentanut ohjelman, se suorittaa pikatarkistuksen tietokoneellasi. Tämän lisäksi se näyttää tekaistuja tarkistustuloksia, jotka kertovat sinulle kymmenistä erilaisista ongelmista, kuten huonot rekisterit sekä virheet. Se kehottaa myös korjaamaan nämä ongelmat ostamalla täyden version. Meidän asiantuntijamme kuitenkin suosittelevat poistamaan Smart PC Mechanic sovelluksen, niin pian kuin mahdollista potentiaalisten troijalaisen ominaisuuksia takia. Tämän lisäksi, käynnistä vakoiluohjelman poistaja ja tarkista mikä tietokoneella on vikana.

Kun tämä sovellus on koneella, niin se luultavasti keskeyttää aktiviteetteja selaimellasi tai turvahälytyksiä. Jos annat luottokortti tietosi, kun koetat ostaa tällaisen kyseenalaisen työkalun, niin olet vaarassa. Kaiken kaikkiaan, Smart PC Mechanic poiston pitäisi olla ensisijainen askeleesi, kun sinulla on tämä virus järjestelmässäsi. Varmistaaksesi, ettei koneella ole tämän PUPin rekisterimerkintöjä ja vastaavia komponentteja, tarkista järjestelmä FortectIntego ohjelmalla.

Smart PC Mechanic ohjelma

Hyödyttömiä sovelluksia levitetään yhdessä kolmansien osapuolien työkalujen kanssa

Vaikka käyttäjät usein huijataan lataamaan ohjelma sen viralliselta sivustolta, on suuri riski, että voit vahingossa asentaa sen yhdessä vähemmän luotettavan ilmaisohjelman kanssa verkosta. Tämä levitystapa tunnetaan myös nimellä niputus — suosittu markkinointi huijaus, joka auttaa tarjoamaan kaksi sovellusta nipussa.

Smart PC Mechanic poisto-ohjeetSmart PC Mechanic voidaan poistaa automaattisesti tai manuaalisesti.

Voidaksesi siis välttää tällaiset tarpeettomat ja vaivalloiset sovellukset, kiinnitä huomiota asennusvelhoon. Huolimatta sovelluksen latauslähteestä, tutki sen ”Kustomoitu” ja ”Edistynyt” asennustapa ja poista ruksi turhista lisäosista. Pysy myös kaukana ”Pika” tai ”Suositellusta” asennustavasta, sillä ne piilottavat PUPin käyttäjältä.

Tapoja poistaa Smart PC Mechanic tietokoneelta

Jos ihmettelet kuinka poistaa Smart PC Mechanic ja poistaa tekaistut virushälytykset, me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet tämän artikkelin loppuun. LesVirus.fr asiantuntijoiden tiimin mukaan, löytyy vaihtoehtoinen tapa poistaa tämä PUP tietokoneelta nopeammin.

Lataa ammattilaisten ja luotettava haittaohjelman poistaja, suorita täysi järjestelmän tarkistus. Se ei vain tunnista kaikkia vaarallisia ohjelmia tietokoneellasi, se auttaa myös Smart PC Mechanic poistossa. Sen tekemiseen me suosittelemme käyttämään alla mainittuja ohjelmia.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Smart PC Mechanic Poisto-ohje

WindowsmacOS

Poista Windowsista

Smart PC Mechanic poiston jälkeen, tarkista selaimesi. Jos löysit oudon lisäosan, tai jos se jatkaa uudelleenohjaamista sivuille, jotka promotoivat PUPia, nollaa selaimen asetukset.

Poistaaksesi Smart PC Mechanic Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Smart PC Mechanic (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.
WindowsmacOS

Poista Smart PC Mechanic Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Smart PC Mechanic tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Smart PC Mechanic rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä