Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Tech-connect.biz virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Kuinka Tech-connect.biz virus toimii?

Tech-connect.biz virus on vaarallinen sovellus joka huijaa käyttäjät käyttämään kyseenalaista hakukonetta. Tämä epäilyttävä ohjelma kaappaa tietokoneen, lisää selaimen laajennuksen ja muuttaa selainten asetuksia. Kun se on tehnyt nämä muutokset, kotisivun osoite, hakukoneen ja uuden välilehden asetukset laitetaan osoittamaan Tech-connect.biz sivulle. Tämä osoite johtaa kyseenalaiselle hakukoneelle, joka vaikuttaa ensin luotettavalta koska se näyttää ihan tavalliselta hakukoneelta. Siihen ei valitettavasti voida luottaa koska se voi huijata sinut klikkaamaan sponsoroituja hakutuloksia, ne eivät ole vain tarkoituksettomia vaan ne voivat myös avata kolmansien osapuolien sivustoja. Vaikka me emme voi väittää näiden tulosten olevan petollisia niin sinun kannattaa silti olla varovainen. Kun hakusanat paljastuvat hakukoneelle jota hallitsee Tech-connect.biz uudelleenohjaus virus, sinut uudelleenohjataan plusnetwork.com sivulle, joka on kyseenalainen hakukone jonka vakoiluohjelman tutkijat tuntevat hyvin. Tämä hakukone näyttää kolmansien osapuolien mainoksia tulossivulla, se on kohtalaisen ärsyttävää. Ole varuillasi, sillä sinut voidaan uudelleenohjata oudolle sivulle kun olet klikannut yksinkertaista hakutulosta. Paras tulos saadaan kun vältetään tätä hakukonetta kokonaan. Ainoa syy miksi se aiheuttaa näitä uudelleenohjauksia on koska se haluaa pakottaa käyttäjät vierailemaan määrätyillä sivuilla, parantaa niiden liikennettä ja luoda maksu-klikkauksesta tuloja.
Tech-connect.biz virus controls victim's web browsers

Jos et pelkää joutuvasi kyseenalaiselle sivulle niin voit päättää jatkaa tämän työkalun käyttämistä. Jos kuitenkin haluat muuttaa kotisivusi ja käyttää eri hakukonetta niin sinun kannattaa poistaa Tech-connect.biz heti. Ole varuillasi sillä se voi olla kohtalaisen vaikeaa, koska tämä kaappaaja käyttää erilaisia järjestelmän muokkauksia jotka palauttavat selainten asetukset aina kun koettaa muuttaa niitä. Jos haluat testata itseäsi ja poistaa potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) manuaalisesti niin käytä Tech-connect.biz poisto-ohjeita jotka me olemme valmistelleet sinulle. Jos ohjelman poistaminen on vaikeaa ja haluat tarkistaa koko järjestelmän niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmalla. Älä hukkaa aikaa vaan tartu toimeen ja poista Tech-connect.biz jotta voit pysäyttää sen ilmaantumasta selaimellasi aina kun käynnistät sen.

Tavat joilla koetetaa lisätä Tech-connect.biz käyttäjien määrää

Voit tietenkin mennä tälle sivustolle itse ja asettaa sen kotisivuksesi manuaalisesti. Voit myös muuttaa kotisivusi asetukset ja asettaa tämän hakutyökalun aloitussivuksi. Jos et ole tehnyt näitä muutoksia mutta tämä hakukone ilmaantuu selaimillasi niin se tarkoittaa, että olet Tech-connect.biz kaappauksen uhri. Älä missään nimessä sekoita sanoja ”kaappaaja” ja ”hakkeri”. Tämä ohjelma kaappaa käyttäjän tietokoneen järjestelmä vain kun se on saanut siihen luvan, sinun pitää siis oppia miten vältät luvan antamisen. Kun asennat tietokoneohjelmia niin tarkista mitä on ”Edistyneiden” tai ”Kustomoitujen” asennusten takana. Nämä asetukset voivat paljastaa mitä ohjelmia haluamaasi sovellukseen on niputettu, siellä voit myös poistaa ne. Käyttäjät usein asentavat ylimääräisiä ja ei toivottuja ohjelmia koska he luulevat, että ”Perus” tai ”Suositeltu” asennustapa on luotettava. Useimmissa tapauksissa nämä asetukset on valittu automaattisesti ja ne ovat mukana suostumuksessa asentaa kaikki ”suositellut” ohjelmat. Tähän voivat kuulua kaappaajat, mainosohjelmat ja muut ärsyttävät loiset.

Kuinka voit poistaa sen?

Poistaaksesi Tech-connect.biz viruksen, tarkista alla olevat ohjeet. Voit valita vapaasti manuaalisen tai automaattisen poistotavan, voit poistaa kaappaajan yhdellä suosittelemallamme haittaohjelman poistajalla tai, jos haluat, voit tehdä sen manuaalisesti. Muista kuitenkin, että vaikka se ei ole vaarallinen niin tämä selaimen kaappaaja on ei toivottu ohjelma, joka voi jättää tietokoneen alttiiksi haittaohjelman hyökkäyksille. Siksi Tech-connect.biz poisto kannattaa suorittaa huolellisesti. Vaikka nämä ohjeet voivat olla monimutkaiset niin anna niille mahdollisuus ja poista Tech-connect.biz haittaohjelma manuaalisesti:

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Tech-connect.biz viruksen Poisto-ohje:

WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle Chrome

Poista Tech-connect.biz Windows järjestelmistä

Alla olevia ohjeita käyttämällä, mene ohjelmat listalle tietokoneellasi. Täällä, klikkaa ”Installed on” järjestääksesi ohjelmat asennuspäivän mukaan. Sitten sinun pitää löytää kaksi epäilyttävää ohjelmaa – uTorrent Packages ja AION. klikkaa uTorrent Packages ja valitse Uninstall/ChangeUninstall Manager ilmaantuu ja kysyy sinulta minkä ohjelman haluat poistaa. Klikkaa UNINSTALL painiketta REACHit valinnan kohdalla, sitten lisää ruksi kohtaan joka sanoo, ”Remove this manager from Add/Remove programs” ja paina Close. Sitten etsi ohjelmat listalta AION, klikkaa sitä ja ja klikkaa Uninstall/Change uudelleen. Voit saada pop-up viestin mutta klikkaa OK jos se ilmaantuu. Päivitä lista klikkaamalla tyhjää paikkaa oikealla painikkeella ja valitse Refresh. Nyt kun olet poistanut nämä ohjelmat niin puhdista kaikki selaimesi. Tässä esimerkki (Firefox) kuinka puhdistat selaimesi: 

Klikkaa Firefox kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Mene sitten Shortcut välilehteen ja siellä Target kenttään, etsi hllp://tech-connect.biz/ URL ja poista se. Sen jälkeen, klikkaa Apply ja sitten OK.

Tee sama Chrome ja IE selaimille.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Tech-connect.biz sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Tech-connect.biz tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Tech-connect.biz selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle Chrome

Poista Tech-connect.biz Internet Explorer (IE) selaimelta

Avaa selaimesi, mene sen asetuksiin ja avaa Internet options paneeli. Kotisivu osiossa poista tech-connect.biz ja anna haluamasi sivusto. Poista sitten selaushistoria ja muuta hakukoneen asetukset. Poista kaikki merkinnät tai komponentit jotka liittyvät tähän selaimen kaappaajaan. 

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Tech-connect.biz sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Tech-connect.biz poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle Chrome

Poista Tech-connect.biz Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Mozilla Firefox selaimella me asetuksiin ja kotisivu kentässä klikkaa Restore to Default painiketta. Mene sitten Search välilehteen ja jos näet tech-connect.biz merkinnän niin poista se. 

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Tech-connect.biz sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Tech-connect.biz poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsInternet ExplorerFirefoxGoogle Chrome

Poista Tech-connect.biz Google Chrome selaimelta

Avaa Chrome asetukset ja selaa alas. Etsi sitten On Startup Panel ja klikkaa Set pages valintaa. Täällä, poista tech-connect.biz sivusto ja anna haluamasi sivu. Klikkaa OK. Vaihda sitten suosituksesi ”Open the New Tab page.” Appearance välilehdessä, näet taas tech-connect.biz linkin. Klikkaa Change, poista tämä URL ja valitse Use the New Tab page. Klikkaa OK. Poista ruksi Show Home button vaihtoehdosta. Mene seuraavaksi Hakukoneet vaihtoehtoon ja klikkaa Manage Search engines. Poista tech-connect merkintä sieltä. 

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Tech-connect.biz sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Tech-connect.biz poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-tech-connect-biz-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä