Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Technologiemounac.com virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Miksi Technologiemounac.com mainokset ilmaantuvat jatkuvasti?

Ensimmäiseksi, me haluamme sanoa, että Technologiemounac.com virus on läheistä sukua pahamaineiselle Social2Search virukselle, joka on vaivannut tietokoneen käyttäjiä jo jonkin aikaa. Jopa Microsoft on julistanut sodan tätä mainostajaa vastaan vuonna 2016. Itseasiassa, tämä hämärä sivusto mainostaa mainosten tukemaa potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa (PUP). Me ehdotamme, että pysyt erossa näistä ohjelmista, koska niillä on todella huono maine. me haluamme varoittaa sinua Technologiemounac.com uudelleenohjaus ongelmasta, joka yleensä alkaa vaivaamaan ihmisiä, jotka asentavat joitain potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneelleen huomaamatta. Esimerkiksi, selaimesi voi yhtäkkiä ohjata sinut hxxp://technologiemounac.com/signup tai vastaavalle hämärän näköiselle sivulle, joka pyytää sinua kirjautumaan sosiaalisen median tilillä (esim, Twitter). Tämän selaimen kaappaajan mukaan, se käyttää sinun Twitter tietoja “antaakseen sinulle kustomoituja tuloksia hakujesi mukaan.” Nämä mainokset sisällytetään tulossivuihin aina kun käytät hakukonetta ja tämä voi ärsyttää sinua, erityisesi jos et asentanut tätä sovellusta vapaaehtoisesti. Kun mietitään kaikkia lupia joita tämä PUP saa Twitter tiliisi, niin sinun ei kannata koskaan antaa tietojasi sille!

Technologiemounac.com virus is highly untrustworthy program

Tämän lisäksi, epämääräinen sivusto varoittaa, että Social2Search kerää sinun IP-ositteesi, URLit joilla vierailet lisäosien, välityspalvelimien, ddl tiedostojen, evästeiden, pixelien ja muiden seurantatapojen avulla. Tämän vakoiluohjelman mukaan, se tarvitsee näitä tiedostoja näyttääkseen sinulle mainoksia. Sinun tulee päättää haluatko tämän epämääräisen ohjelman näyttävän sinulle mainoksia ja keskeyttävän selaamistasi päivittäin. Tämän lisäksi, me olemme löytäneen joitain ilmoituksia Technologiemounac.com haittaohjelmalta, jotka eivät sovi kuvioon. Esimerkiksi, tämä sivu lupaa, että Social2Search sovellus ei koskaan jaa selaushistoriaasi tai hakuhistoriaasi kenellekään, vaikka sen Yksityisyyden Suoja sanoo, että se “voi paljastaa, jakaa tai myydä kolmansille osapuolille nämä ei henkilökohtaiset tiedot, joita se ketää.” Yksityisyyden Suoja kertoo myös, että ohjelma kerää “selaimen käyttöä, kuten Sivujen osoitteet, klikkaukset, […].

Tällainen ohjelman esittely vaikuttaa petolliselta. Tämän lisäksi, sinun kannattaa varoa Technologiemounac.com mainoksia, jotka voivat viedä sinut todella epäilyttäville ja jopa vaarallisille Internet sivuille. Nämä mainokset luultavasti ilmaantuvat näytöllesi aika kun käynnistät selaimesi ja kehottavat sinua katsomaan erilaisia kolmansien osapuolien tarjouksia ja mainoksia. Tämän lisäksi, älä lankea Joulu ja Uusi Vuosi teemaisiin huijaus tarjouksiin . Pysy erossa kyseenalaisista mainoksista, koska ne voivat ohjata sinut vaarallisiin paikkoihin Internetissä. Yleisesti ottaen, turvallisuusasiantuntijat ovat samaa mieltä, että Technologiemounac.com poisto on tärkeää jos haluat pitää tietokoneesi turvassa. Siksi, jos haluat apua poistamaan Technologiemounac.com kaappaaja, me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet. Voit tietenkin poistaa sen automaattisesti Reimage ja vastaavalla ohjelmalla.

Kuinka saastutin selaimeni tällä virtuaalisella loisella?

Technologiemounac.com kaappaus tapahtuu jos tietokoneen käyttäjä asentaa ilmaisohjelman kiireessä ja valitsee Pika tai Perus asennustavan. Nämä asetukset sisältävät melkein aina ennalta merkittyjä suostumuksia asentaa niputettuja ohjelmia, jotka vaikuttavat olevan yhdistelmä selaimen kaappaajia tai mainosohjelmia. Pitääksesi tällaiset ohjelmat poissa, asenna uudet ohjelmat vastuullisesti ja muista aina muuttaa asennuksen asetukset. Muuta Perus/Pika/Ehdotettu asennus pois ja valitse Edistynyt tai Kustomoitu ja poista luvat asentaa ”suositellut” kolmansien osapuolien ohjelmat. Tämä yksinkertainen muokkaus voi auttaa sinua välttämään kaappaukset, viekkaat mainosohjelma saastunnat ja vastaavat ongelmat.

Kuinka voin poistaa Technologiemounac.com mainokset ja puhdistaa tietokoneeni järjestelmän?

Helpoin tapa poistaa Technologiemounac.com virus ja pysäyttää se näyttämästä mainoksia on poistaa se yhdessä Social2Search viruksen kanssa. Sen tekemiseksi, seuraa näitä tarkkoja ohjeita. Jotkut tietokoneen käyttäjät voivat pitää ohjeita vaikeina. Jos olet yksi heistä, niin me ehdotamme käyttäjäystävällisen haittaohjelman poistajan käyttöä, joka voi nopeasti poistaa ei toivotut haitta-/vakoiluohjelmat järjestelmästä. Päättääksesi Technologiemounac.com poiston, suorita täysi järjestelmän tarkistus kunnollisella haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa Technologiemounac.com ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Technologiemounac.com virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Technologiemounac.com virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Technologiemounac.com virus kuvankaappaus
Technologiemounac.com virus kuvankaappaus

Manuaalinen Technologiemounac.com viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Windows järjestelmistä

Ohjauspaneelissa, etsi Ohjelmat ja klikkaa Lisää/Poista Sovellus päästäksesi ohjelmien listaan PC:llä. Järjestä sitten nämä ohjelmat asennuspäivän mukaan ja poista Social2Search sekä ohjelmat, jotka asennettiin samana päivänä. On hyvin todennäköistä, että ne ovat yhteydessä toisiinsa ja ovat vaarallisia!

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Technologiemounac.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Technologiemounac.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Technologiemounac.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Technologiemounac.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Technologiemounac.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Technologiemounac.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista Technologiemounac.com virus poistamalla epäilyttävät laajennukset selaimiltasi. Sinun kannattaa erityisesti poistaa myös Social2Search laajennus!

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Technologiemounac.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Technologiemounac.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Google Chrome selaimelta

Poista Social2Search ja vastaavat laajennukset joita et muista lisänneesi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Technologiemounac.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Technologiemounac.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Technologiemounac.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Technologiemounac.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Technologiemounac.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä