Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Timesearchnow.com virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Miksi sinun kannattaa lopettaa Timesearchnow.com käyttö?

Timesearchnow.com virus tai yksinkertaisesti Time Search Now on epäilyttävä hakukone joka voi ilmaantua selaimellesi kutsumatta ja todella pilata päiväsi. Jos luulet, että Yahoo hakukone on se jota tämä sivusto käyttää on luotettavuuden merkki, niin voit kohta muuttaa mielesi. Kun etsit jotain tärkeää tietoa tällä hakupalvelulla, niin pian tulet huomaamaan, että sen luojilla ei ole muuta tavoitetta kuin tehdä selaimestasi kätevä alusta yhteistyökumppanien mainoksille. Tehdäkseen asioista vielä huonomman, tämä ohjelma koettaa pitää asemansa järjestelmässä niin kutsuttujen ”helper objektien” avulla, jotka se ehkä on asentanut tietokoneellesi Timesearchnow.com kaappauksen yhteydessä. Älä tule huijatuksi! Nämä helper objektit voivat aluksi vaikuttaa hyödyllisiltä, ne voivat tarjota pikahaku linkkejä, hintavertailuja ja muita selaimen toimintoja, mutta ne itseasiassa toimivat kaappaajan hyväksi. Jos huomaat jotain uusia sovelluksia tietokoneellasi, niin tutki ne tarkasti. Lailliset sovellukset eivät ilmaannu järjestelmää kysymättä koneen omistajan lupaa. Siksi sinun kannattaa luultavasti poista ne tietokoneelta jos tietokoneen terveys on sinulle tärkeää. Tehdäksesi tarkemman Timesearchnow.com poiston, me ehdotamme järjestelmän tarkistusta Reimage haittaohjelman poistajalla, joka viruksen poiston lisäksi poistaa myös muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka tietokoneellasi voi olla.

Picture of the Timesearchnow.com virus

Kun katsotaan tekniseltä kannalta, niin Timesearchnow.com on vaarallinen Windows ja Mac OS X käyttäjille. Sivustolla sovelluksen luojat antavat ohjeet kuinka ohjelma voidaan poistaa Mac järjestelmästä, mutta ne ovat hyödyttömät, Windows ohjeita ei taas anneta ollenkaan. Tämä ei tarkoita, että sinä et näe Timesearchnow.com uudelleenohjaus virusta Internet Explorer tai Edge selaimellasi joku päivä. Tämän lisäksi, vaikka sitä ei ole virallisesti vahvistettu, Windows käyttäjät ovat jo raportoineet muutamista sellaisista tapauksista. Tästä huolimatta, ei ole väliä minkä käyttöjärjestelmän tämä virus saastuttaa, koska se toimii identtisesti. Se voi seurata hakutapojasi, luoda kohdistettuja mainoksia kiinnostuksesi mukaan tai uudelleenohjata sinut yhteistyökumppanien sivuille vasten tahtoasi. On sanomattakin selvää, että tällaiset aktiviteetit ovat todella vaarallisia, siksi me ehdotamme, että poistat Timesearchnow.com sivun PC:ltä ennen kuin se tiputtaa sinut vahingossa jollekin saastuneelle sivulle tai asentaa vaarallisia ohjelmia PC:lle.

Millä tavoilla tämä kaappaaja pääsee PC:lle?

Selaimen kaappaajat ovat kohtalaisen yksinkertaisia tartuntoja. Siksi ne eivät käytä monimutkaisia tekniikoita päästäkseen uhrien tietokoneille. Vaikka ne voivat olla todella petollisia ja koettaa huijata sinut lataamaan ne tietokoneellesi salassa. Tämä voidaan tehdä saastuneen pop-upin avulla, joka teeskentelee olevansa ohjelmiston päivitys tai sitten ”niputuksen” avulla joka sallii potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien levityksen laillisten freeware tai shareware ohjelmin mukana. Molemmat näistä levitystavoista voidaan estää kun kiinnitetään hieman huomiota. Älä selaa nettiä sokeasti klikkaamalla satunnaisia mainoksia tai lataamalla tuntemattomia sovelluksia. Käytä hieman aikaa tutkimaan onko käsittelemäsi materiaali turvallinen ja onko sen asentaminen tietokoneelle kannattavaa.

Ratkaisuja Timesearchnow.com poistoon:

Ensimmäinen kokemus selaimen kaappaajan kanssa voi olla pelottava. Et ehkä tiedä mistä aloitat ja et ole varma, että auttavatko tekemisesi poistamaan viruksen. Siksi me olemme valmistelleet Timesearchnow.com poisto-ohjeet alla. Mutta manuaalinen poisto on vain yksi strategia jota voit käyttää. Automaattinen poisto on itse asiassa paljon suositeltavampi vaihtoehto ja asiantuntijoiden suosittelema. Anti-virus ohjelma poistaa Timesearchnow.com kaappaajan ja se ei jätä mitään ei toivottua, saastunutta tai turhaa komponenttia PC:lle. Voit siis olla varma, että virus ei pomppaa takaisin selaimillesi kun käynnistät tietokoneesi uudelleen.

Voit poistaa viruksen vahingot automaattisesti yhdellä näistä ohjelmista Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme näitä sovelluksia, koska ne voivat tunnistaa potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat sekä virukset, kaikki niiden tiedostot ja rekisterimerkinnät, jotka niihin liittyvät.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Timesearchnow.com viruksen Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Windows järjestelmistä

Muista selaimen kaappaajista eroten, Timesearchnow.com ei ole kohdistettu vain Windows OS järjestelmään. Jos se joskus ilmaantuu järjestelmääsi, niin sinun kannattaa tietää mitä tehdä. Siksi me olemme valmistelleet ohjeet alle, jotka kertovat miten poistaa Timesearchnow.com tietokoneeltasi. Sinun kannattaa ottaa huomioon, että potentiaalisesti ei toivottujen nimet voivat vaihdella, ole siis varovainen ja poista oikeat!

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Timesearchnow.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Timesearchnow.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Timesearchnow.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Mac OS X järjestelmästä

Timesearchnow.com on selaimen kaappaaja joka on keskittynyt erityisesti Mac OS X järjestelmään ja sen selaimiin. Alta löydät ohjeet joiden avulla sinun pitäisi pystyä poistamaan tämä ilkeä ohjelma tietokoneeltasi. Ole kuitenkin varuillasi sillä tämä PUP voi piileskellä usean nimen alla, kun olet poistamassa sitä sovellusten listalta, niin muista varmistaa, että poistat oikean sovelluksen etkä jotain tärkeää komponenttia.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Timesearchnow.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Timesearchnow.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Timesearchnow.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Timesearchnow.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Timesearchnow.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Timesearchnow.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Timesearchnow.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Timesearchnow.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista Timesearchnow.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Timesearchnow.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Timesearchnow.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Timesearchnow.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-timesearchnow-com-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä