Poista Timesearchnow.com virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

Timesearchnow.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Timesearchnow.com virus?

Miksi sinun kannattaa lopettaa Timesearchnow.com käyttö?

Timesearchnow.com virus tai yksinkertaisesti Time Search Now on epäilyttävä hakukone joka voi ilmaantua selaimellesi kutsumatta ja todella pilata päiväsi. Jos luulet, että Yahoo hakukone on se jota tämä sivusto käyttää on luotettavuuden merkki, niin voit kohta muuttaa mielesi. Kun etsit jotain tärkeää tietoa tällä hakupalvelulla, niin pian tulet huomaamaan, että sen luojilla ei ole muuta tavoitetta kuin tehdä selaimestasi kätevä alusta yhteistyökumppanien mainoksille. Tehdäkseen asioista vielä huonomman, tämä ohjelma koettaa pitää asemansa järjestelmässä niin kutsuttujen ”helper objektien” avulla, jotka se ehkä on asentanut tietokoneellesi Timesearchnow.com kaappauksen yhteydessä. Älä tule huijatuksi! Nämä helper objektit voivat aluksi vaikuttaa hyödyllisiltä, ne voivat tarjota pikahaku linkkejä, hintavertailuja ja muita selaimen toimintoja, mutta ne itseasiassa toimivat kaappaajan hyväksi. Jos huomaat jotain uusia sovelluksia tietokoneellasi, niin tutki ne tarkasti. Lailliset sovellukset eivät ilmaannu järjestelmää kysymättä koneen omistajan lupaa. Siksi sinun kannattaa luultavasti poista ne tietokoneelta jos tietokoneen terveys on sinulle tärkeää. Tehdäksesi tarkemman Timesearchnow.com poiston, me ehdotamme järjestelmän tarkistusta FortectIntego haittaohjelman poistajalla, joka viruksen poiston lisäksi poistaa myös muut potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka tietokoneellasi voi olla.

Kun katsotaan tekniseltä kannalta, niin Timesearchnow.com on vaarallinen Windows ja Mac OS X käyttäjille. Sivustolla sovelluksen luojat antavat ohjeet kuinka ohjelma voidaan poistaa Mac järjestelmästä, mutta ne ovat hyödyttömät, Windows ohjeita ei taas anneta ollenkaan. Tämä ei tarkoita, että sinä et näe Timesearchnow.com uudelleenohjaus virusta Internet Explorer tai Edge selaimellasi joku päivä. Tämän lisäksi, vaikka sitä ei ole virallisesti vahvistettu, Windows käyttäjät ovat jo raportoineet muutamista sellaisista tapauksista. Tästä huolimatta, ei ole väliä minkä käyttöjärjestelmän tämä virus saastuttaa, koska se toimii identtisesti. Se voi seurata hakutapojasi, luoda kohdistettuja mainoksia kiinnostuksesi mukaan tai uudelleenohjata sinut yhteistyökumppanien sivuille vasten tahtoasi. On sanomattakin selvää, että tällaiset aktiviteetit ovat todella vaarallisia, siksi me ehdotamme, että poistat Timesearchnow.com sivun PC:ltä ennen kuin se tiputtaa sinut vahingossa jollekin saastuneelle sivulle tai asentaa vaarallisia ohjelmia PC:lle.

Millä tavoilla tämä kaappaaja pääsee PC:lle?

Selaimen kaappaajat ovat kohtalaisen yksinkertaisia tartuntoja. Siksi ne eivät käytä monimutkaisia tekniikoita päästäkseen uhrien tietokoneille. Vaikka ne voivat olla todella petollisia ja koettaa huijata sinut lataamaan ne tietokoneellesi salassa. Tämä voidaan tehdä saastuneen pop-upin avulla, joka teeskentelee olevansa ohjelmiston päivitys tai sitten ”niputuksen” avulla joka sallii potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien levityksen laillisten freeware tai shareware ohjelmin mukana. Molemmat näistä levitystavoista voidaan estää kun kiinnitetään hieman huomiota. Älä selaa nettiä sokeasti klikkaamalla satunnaisia mainoksia tai lataamalla tuntemattomia sovelluksia. Käytä hieman aikaa tutkimaan onko käsittelemäsi materiaali turvallinen ja onko sen asentaminen tietokoneelle kannattavaa.

Ratkaisuja Timesearchnow.com poistoon:

Ensimmäinen kokemus selaimen kaappaajan kanssa voi olla pelottava. Et ehkä tiedä mistä aloitat ja et ole varma, että auttavatko tekemisesi poistamaan viruksen. Siksi me olemme valmistelleet Timesearchnow.com poisto-ohjeet alla. Mutta manuaalinen poisto on vain yksi strategia jota voit käyttää. Automaattinen poisto on itse asiassa paljon suositeltavampi vaihtoehto ja asiantuntijoiden suosittelema. Anti-virus ohjelma poistaa Timesearchnow.com kaappaajan ja se ei jätä mitään ei toivottua, saastunutta tai turhaa komponenttia PC:lle. Voit siis olla varma, että virus ei pomppaa takaisin selaimillesi kun käynnistät tietokoneesi uudelleen.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Timesearchnow.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Muista selaimen kaappaajista eroten, Timesearchnow.com ei ole kohdistettu vain Windows OS järjestelmään. Jos se joskus ilmaantuu järjestelmääsi, niin sinun kannattaa tietää mitä tehdä. Siksi me olemme valmistelleet ohjeet alle, jotka kertovat miten poistaa Timesearchnow.com tietokoneeltasi. Sinun kannattaa ottaa huomioon, että potentiaalisesti ei toivottujen nimet voivat vaihdella, ole siis varovainen ja poista oikeat!

Poistaaksesi Timesearchnow.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Timesearchnow.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Timesearchnow.com Mac OS X järjestelmästä

Timesearchnow.com on selaimen kaappaaja joka on keskittynyt erityisesti Mac OS X järjestelmään ja sen selaimiin. Alta löydät ohjeet joiden avulla sinun pitäisi pystyä poistamaan tämä ilkeä ohjelma tietokoneeltasi. Ole kuitenkin varuillasi sillä tämä PUP voi piileskellä usean nimen alla, kun olet poistamassa sitä sovellusten listalta, niin muista varmistaa, että poistat oikean sovelluksen etkä jotain tärkeää komponenttia.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Timesearchnow.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Timesearchnow.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Timesearchnow.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Timesearchnow.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Timesearchnow.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Timesearchnow.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä