Poista Trezaa mainokset (Poisto-opas)

Trezaa mainosten Poisto-ohje

Mikä on Trezaa mainokset?

Tärkeää tietoa Trezaa viruksesta.

Jos kohtaat useita mainoksia, julisteita ja muita ilmoituksia nettiselaimillasi niin se voi olla merkki siitä, että sinulla on Trezaa virus PC:llä. Mainittujen ominaisuuksien takia, tämä virus on asiantuntijoiden mukaan nimetty mainosohjelman tyyppiseksi virukseksi. Tätä potentiaalisesti ei toivottua ohjelmaa promotoidaan hyödyllisenä työkaluna, jonka pitäisi tarjota useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden väitetää parantavan nettiselaamista. Tämän ohjelman todellinen toiminta on enemmän kuin kyseenalainen Luvattujen rahaa säästävien ominaisuuksien sijaan, Trezaa mainosohjelma voi hukuttaa selaimesi useilla mainoksilla jotka johtavat sponsoroiduille sivuille, jotka turvallisuusasiantuntijoiden mukaan eivät aina ole turvallisimpia paikkoja netissä. Nämä sivut joille käyttäjiä ohjataan voivat itseasiassa sisältää jotain vaarallista materiaalia ja ne voivat saastuttaa tietokoneesi useilla erilaisilla viruksilla, Troijalaisilla ja muilla ei toivotuilla ohjelmilla. Jos olet jo saanut tämän viruksen ja et halua vaarantaa järjestelmääsi enempää niin me annamme Trezaa poisto-ohjeita tämän artikkelin lopussa. Jos et ole varma haluatko poistaa tämän sovelluksen PC:ltä niin ole hyvä ja jatka lukemista koska me kerromme tämän ohjelman piirteistä.

Me olemme jo maininneet, että Treeza mainosten klikkaaminen voi olla vaarallista. Haittaohjelman kehittäjät eivät kuitenkaan näytä näitä mainoksia vain huvikseen. Sinun tulee myös tietää, että klikkauksesi keräävät tuloja haittaohjelmien kehittäjille. Tätä agressiivista markkinointitapaa kutsutaan myös maksu-klikkauksesta keräämiseen, useimmat mainosohjelman kehittäjät käyttävät sitä. Se perustuu useiden kolmansien osapuolien yhteistyöhön, heidä sivujen promotoimiseen ja voittojen keräämiseen tästä promootiosta. Mainosohjelmat voivat voivat myös kerätä tietojasi luodakseen kohdistettuja mainoksia jotta niitä klikattaisiin useammin. Jos siis klikkaat jotain mainosta jonka otsikko on “Ads by Trezaa” tai “Powered by Trezaa” ja päädyt epäilyttävälle sivulle niin sinun pitää olla klikkamatta linkkejä, mainoksia, päivityksiä tai ohjelmia joita siellä ehdotetaan. Jos alat näkemään vastaavia mainoksia ja sinua uudelleenohjataan epäilyttäville sivuille, tarkista järjestelmäsi luotettavalla anti-viruksella, kuten FortectIntego, se löytää ja poistaa Treeza mainosohjelman tietokoneeltasi.

Kuinka Trezaa kaappasi PC:ni?

Trezaa haittaohjelma ei eroa muista mainosten tukemista ohjelmista. Kun puhutaan sen levitystavoista niin se leviää kaikkein suosituimmalla haittaohjelmien levitystavalla, nimeltään ”niputus”. Jos et tunne tätä termiä vielä niin anna meidän kertoa mitä ”niputus” tarkoittaa. Kun PUPien kehittäjät niputtavat ohjelmia, he luovat ohjelmistopaketteja. He yleensä pakkaavat tunnetujen ilmaisohjelmien mukaan joitain potentiaalisesit ei toivottuja ohjelmia.Tällaiset pakkaukset yleensä valitettavasti näyttävät yksittäisiltä ohjelmilta ja siksi tietokoneiden käyttäjät usein lankeavat asentamaan koko paketin ohjelmia tietämättä, että se sisältää joitain potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Voit helposti estää näiden komponenttien asennuksen. Valitset vain ”Kustomoidun” tai ”Edistyneen” asennustavan kun asennat uusia ohjelmia ja poistaa ruksin paikoista jotka ehdottavat valinnaisten tai ”suositeltujen” ohjelmien asennusta.

Trezaa Usein Kysytyt Kysymykset:

Kysymys. Näen koko ajan pop-uppeja, julisteita ja jopa tekstiin lisättyjä mainoksia Trezaalta. Nämä mainokset ovat todella ärsyttäviä mutta minulla ei ole mitään aavistusta miksi ne ilmaantuvat näytölleni. Mikä on ongelmana?

Vastaus. Jos olet nähnyt tunkeilevia Trezaa mainoksia niin se tarkoittaa, että järjestelmässäsi on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (mainosohjelma). Se on voinut päästä tietokoneellesi jonkin ilmaisohjelman mukana. Mainosohjelmat ovat todella ärsyttäviä ja sen lisäksi, mainokset joita tällaiset ohjelmat luovat ovat petollisia. Ole hyvä ja älä klikkaa mitään Trezaa materiaalia. Muuten sinut voidaan pakottaa vierailemaan epäluotettavilla tai jopa vaarallisilla kolmansien osapuolien suvuille. Voit poistaa Trezaan välittömästi koska tämä ohjelma on täysin hyödytön.

Trezaa poistotavat:

Ei ole mitään syytä pitää Trezaa asennettuna tietokoneella. Sinun kannattaa pysäyttää tämän viruksen ei-toivotut aktiviteetit poistamalla ohjelman tietokoneeltasi. Se ei ole niin yksinkertaista miltä se kuulostaa, voit seurata manuaalista poisto-ohjetta, joka on alla, ja poistaa tämän tunkeilevan ohjelman itse. Sinun tulee kuitenkin pitää mielessäsi, että virukset yleensä asentavat lisäosia, laajennuksia ja muuta haitallista materiaalia, joista et välttämättä ole tietotoinen. Siksi näiden huomiotta jättäminen voi johtaa Trezaa poistovirheeseen. Välttääksesi tällaisia virheitä voit aina poistaa Trezaan automaattisesti luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Muista aina pitää anti-virus ohjelmasi päivitettynä parhaan suojan takaamiseksi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Trezaa mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Trezaa mainokset Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Trezaa mainokset (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Trezaa Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Trezaa tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Trezaa mainokset ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Trezaa mainokset ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Trezaa mainokset poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Trezaa mainokset ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Trezaa rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä