Poisto Trojan.Zeroaccess (Parannellut Ohjeet) - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Troijalaiset

Trojan.Zeroaccess Poisto-ohje

Mikä on Trojan.Zeroaccess?

Trojan.ZeroAccess on Troijalainen hevonen joka piilottaa itsensä järjestelmään ZeroAccess rootkitin avulla

Trojan.Zeroaccess

Yleensä Troijalaisia käytetään avaamaan saastuneen PC:n takaovia, lataamaan haittaohjelmia ja luomaan jopa piilotettuja tedostojärjestelmiä jotka sallivat sen tallenta kaikki komponenttinsa. Se pystyy myös päivittämään itseään p2p verkkojen kautta ja tämä auttaa sen kehittäjiä kehittämään Trojan.Zeroaccess sovellusta ja lisäämään sen toiminnallisuutta. Se on saanut nimen Zeroaccess polusta joka löytyy sen kernel ajurikoodista joka osoittaa ZeroAccessiin, alkuperäisen projektin kansioon. Voit kuitenkin löytää sen myös nimellä max++.

Löytyy useita tapoja joilla voit saada Trojan.ZeroAccess tartunnan tai yhden sen muokatuista versioista. Se voi tulla verkkosivulta joka levittää Trojan.Zeroaccessia, Selaimen uudelleenohjausten kautta samalle korruptoituneelle sivustolle, Blackhole Exploit Toolkit tai Bleeding Life Toolkit jotka ovat molemmat olleet todella tehokkaita.

Ota huomioon, että tästä troijalaisesta on olemassa useita versioita, kuten Trojan.Zeroaccess!kmem, Trojan.Zeroaccess.B, Trojan.zeroaccess!inf, Trojan.Zeroaccess!inf2, Trojan.Zeroaccess!inf3, Trojan.Zeroaccess.C, Trojan.Zeroaccess!inf4 or the latest Trojan.Zeroaccess!gen10 sekä Trojan.Zeroaccess!gen11.

Trojan.Zeroaccess

Heti kun se pääsee kohde PC:lle, Trojan.ZeroAccess lataa sovelluksen joka alkaa seuraamaan uhrin nettihakuja ja uudelleenohjausten tuloksia. Tämä tehdään jotta voidaan ansaita maksu-klikkauksesta tuloja. Tämän lisäksi, Trojan.ZeroAccess pystyy lataamaan muita uhkia, kuten vaarallisia haittaohjelman poistajia ja haittaohjelmia.

Nämä huijaukset toimivat näyttämällä käyttäjälle keksittyjä tietoja löydetyistä uhista ja sitten ne koettavat saada heidät ostamaan ohjelman lisensoidun version. Takaovien avaaminen ja ja järjestelmän yhdistäminen command and control (C&C) palvelimeen on myös helppo homma tälle troijalaiselle. Tämä antaa hyökkääjälle pääsyn saastuneeseen tietokoneeseen ja mahdollisuuden suorittaa useita ei toivottuja aktiviteetteja PC:llä

Kuinka poistaa trojan.zeroaccess

Löytyy useita tapoja millä voit poistaa trojan.ZeroAccessin. Voit ensimmäiseksi koettaa ladata haittaohjelman poistajan ja anti-virus ohjelman. Tässä tapauksessa meidän suosituksiamme ovat ReimageIntego sekä SpyHunter 5Combo Cleaner. Voit myös koettaa ohjelmia, kuten Hitman Pro tai Kaspersky. Jos ZeroAccess on blokannut sinut, ensimmäiseksi sinun pitää käyttää anti-rootkit työkalua ja sitten haittaohjelman poistajaa. Voit lopuksi kokeilla bootti CD:tä. Pidä kuitenkin milessäsi, että se on vaikein tapa poistaa Trojan.ZeroAccess ja sinun kannattaa kysyä apua ammattilaiselta tämän tavan kanssa jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa järjestelmän rakenteesta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Trojan.Zeroaccess Poisto-ohje

Poista Trojan.Zeroaccess käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Trojan.Zeroaccess

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Trojan.Zeroaccess poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Trojan.Zeroaccess käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Trojan.Zeroaccess pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Trojan.Zeroaccess on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Trojan.Zeroaccess ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä