Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poista TrueCrypt virus (Viruksen Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mitä sinun pitää tietää TrueCrypt viruksesta?

TrueCrypt lunnasohjelma viruksen tavoitteena on hyökätä tietokoneellesi ja lukita henkilökohtaiset tiedostosi. Jos se onnistuu tässä ilkeässä tehtävässä niin se vaati lunnaiden maksua 72 tunnin kuluessa. Muussa tapauksessa, yksityinen avain, joka tiedostojen salauksen poistamiseen tarvitaan, poistetaan lopullisesti. Vaikka tämä kaikki vaikuttaa karmealta, sinun ei kannata panikoida. Sinun kannattaa sen sijaan miettiä tapoja poistaa TrueCrypt virus järjestelmästä. Sinun onneksi me esittelemme sinulle kaikkein parhaat ratkaisut. Yksi niistä on ReimageIntego.

Kuinka tämä virus toimii?

Jotkut voivat epäillä, että TrueCrypter virus nimettiin tällä tavalla vahigossa. Löytyy ohjelma jonka ninmi on myös “TrueCrypt” joka antaa käyttäjien lukita tiedot ei toivotulta käytöltä. Siksi IT-ammattilaiset ovat raportoineet, että jotkut ohjelman versiot leviävät troijalainen niiden mukana. Jotkut voivat liittää nämä tiedot tähän lunnasohjelmaan. Kun puhutaan viruksesta niin se toimii kuten muut lunnasohjelmat. Se voi hyökätä roskapostien avulla joissa on saastuneita liitteitä. Kun ne avataan niin virus aktivoituu ja alkaa etsimään .cfm, .class, .cmd, .config, .cpp, .cr2, .crw, .cs, .csh, .csproj, .csr, .css, .csv, .cxx, .d, .db, .dcr, .dds, .deb, .dib, .dng, .doc, .docm, .docx, .dot, .dotm, .dotx, .dtd, .eps, .fla, .fpx, .gif, .gif, .gz, .gzip, .h, .hpp, .hta ja vastaavia tiedostoja. Virus lukitsee tiedostot ja kuristavat ne %APPDATA%\Microsoft\TrueCrypter\Encrypted.dat kansioon. Kun tiedot on lukittu niin TrueCrypt lunnasohjelma korvaa työpöytäsi taustakuvan lunnasviestillä joka kehottaa sinua maksamaan lunnaat määrätyn ajan kuluessa.

The note of TrueCrypt ransomware

Vaikuttaa myös siltä, että virus käyttää RSA-2048 algorytmiä. Yksi uusista ominaisuuksista on yhteystieto sähköposti trueransom_@_mail2tor.com. Virus on myös kohtalaisen vaatimaton, se pyytää vain 93$ lunnaita kun muut saman perheen “sisarukset” pyytävät 400$ ja enemmän. Teksitiedostossa joka on palautusohjeissa, TrueCrypt haittaohjelma tarjoaa tiedot kuinka käyttäjät voivat luoda BitCoin lopmpakon. Tämän lisäksi, virus hyväksyy maksun Amazon lahjakortteina. Näissä tekniikoissa voi olla vikoja koska viruksen lähteen jäljittäminen ei välttämättä ole vaikeaa. Tällä hetkellä TrueCrypt riehuu yhä vapaana.

Sinun kannattaa ottaa huomioon, että virus voi hiipiä tietokoneelle myös ”tartuntana ilman tiedostoa”. Nämä tiedostot ovat ilkeitä koska ne eivät jätä paljon jälkiä järjestelmään ja yleensä ne toimivat pieninä vakoilijoina jotka keräävät tietoa käyttöjärjestelmästä. Tämän jälkeen, hakkerit voivat käyttää kerättyjä tietoja kehittämään uusia lunnasohjelmien luonti tekniikoita. Siksi sinulla kannattaa olla maineikas haittaohjelman ja vakoiluohjelman poistaja. Voit kokeilla myös tiedostojen palautusohjelmia, PhotoRec ja R-studio. Nyt on aika lukea TrueCrypt poistosta.

Kuinka poistaa TrueCrypt?

Löytyy kaksi päätapaa poistaa tämä ilkeä verkkouhka. Ensimäinen tapa on TrueCrypt manuaalinen poisto. Jos ole luottavainen, että pystyt poistamaan tämä vakavan viruksen itse, voit löytää poisto-ohjeet alapuolelta. Käy kaikki askeleet läpi tarkasti. Sinun ei pidä ohittaa yhtään yksityiskohtaa. Voit poistaa TrueCrypt viruksen myös automaattisesti. Tämä tapa tarjoaa paremman mahdollisuuden, että uhka poistetaan lopullisesti. Haittaohjelman poistaja on erityisesti suunniteltu löytämään ja poistamaan haitta- ja lunnasohjelmia. Lopuksi, kun järjestelmäsi on puhdistettu ja palautettu niin mieti vaihtoehtoja henkilökohtaisten tietojesi tallennusta jotta et menetä niitä uudelleen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen TrueCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista TrueCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto TrueCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita TrueCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista TrueCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen TrueCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että TrueCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi TrueCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä