Poisto Unanalytics.com (Poisto-opas) - Opas

Unanalytics.com Poisto-ohje

Mikä on Unanalytics.com?

Unanalytics – vaarallinen sivusto, joka ohjaat vierailijat potentiaalisesti vaarallisille sivuille

Unanalytics.com virus

Unanalytics on potentiaalisesti vaarallinen sivusto, jolla me EMME suosittele vierailemaan. Tämä uudelleenohjaus sivusto on läheistä sukua mainosohjelmille, jotka keskeyttävät ihmiset harhaanjohtavilla pop-up mainoksilla, kun he selaavat nettiä. Tämän tuloksena, sinut voidaan keskeyttää MacKeeper mainoksilla, erilaisilla Teknisen tuen huijauksilla sekä vastaavilla mainoksilla, jotka promotoivat potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Tämän lisäksi, Unanalytics uudelleenohjaus huijaus voi aiheuttaa tekaistuja ilmoituksia, joita käytetään huijaamaan käyttäjien henkilökohtaisia tietoja lupaamalla houkuttelevia palkintoja, kuten iPhone X tai Ray-Ban laseja. Jos tähän aktiviteettiin liittyvä virus on jo päässyt järjestelmään ilman lupaa, niin muista lopettaa sen aktiviteetit, ennen kuin se johtaa sinut haittaohjelmia täynnä oleville sivulle.

Verkkouhan yhteenveto
Nimi Unanalytics.com
Tyyppi Mainosohjelma
Vaaran taso Keskitaso. Voi kaapata nettiselaimet ja ohjat potentiaalisesti vaarallisille sivuille
Saastunut järjestelmä Windows, Mac OS X
Kohdeselaimet Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, jne.
Oireet Ohjaa kyseenalaisille sivuille, lisääntyneet mainokset, hämärien laajennusten asennus
Unanalytics poistoon, asenna FortectIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Jos et ole tarpeeksi tarkkana, niin et huomaa miten tämä ei toivottu ohjelma tunkeutuu tietokoneellesi. Se voi liittyä mihin tahansa PUPiin, joten muista tarkistaa kaikki ohjelmat kahdesti, ennen kuin päästät ne järjestelmään. Yleensä sinun pitää vain poistaa ruksit, jotka sallivat ylimääräisten komponenttien asennuksen, kuten selaimen lisäosat ja laajennukset.

Kun se on järjestelmässä, tämän uudelleenohjaus viruksen pääongelma voidaan selittää Unanalytics.com uudelleenohjauksilla. Kun saastunut, niin nettiselaamisesi voidaan keskeyttää koska tahansa siirtämällä sinut ostosivuille, teknisen tuen sivuille tai sivustolle, joka väittää PC pitää puhdistaa viruksista hämärillä työkaluilla.

Unanalytics virusta käytetään laajalti promotoimaan kyseenalaisia ohjelmia, kuten hyödyttömät PC optimoijat, antivirus ohjelmat tai haittaohjelman poistajat. Niiden asentaminen voi kuitenkin johtaa haittaohjelman tai troijalaisen tartuntaan. Siksi, PC:n puhdistuksen sijaan, voit saada tartunnan.

NoVirus.uk tutkijat raportoivat, että tämän online huijauksen aktiviteetti kasvoi merkittävästi Kesäkuussa 2018. Tämän hämärän sovelluksen huomattiin promotoivan MacKeeper sovellusta – petollinen sovellus, jonka pitäisi puhdistaa Mac tietokoneet – sekä muita tekaistuja PC optimointi työkaluja. Pidä mielessäsi, että tällaisen ohjelman käyttöä ei suositella, koska useimmat esimerkit pommittavat käyttäjiä tekaistuilla ilmoituksilla ja alkaa tarjoamaan maksullista versiota. Kun olet ostanut sen, ne lopettavat liioiteltujen mainosten näytön tai poistavat satoja rekisterimerkintöjä, joilla ei ole mitään tekemistä PC:n parantuneen suorituskyvyn kanssa.

Raporttien mukaan, Unanalytics.com on nähty häiritsevän eniten Google Chrome käyttäjiä. Kaappauksen jälkeen, se koettaa avata uuden selaimen välilehden tai lataa oman sivun pyydetyn sijaan. Meidän pitää kuitenkin lisätä, että Chrome käyttäjät usein vastaanottavat “Deceptive site ahead” varoituksia, jotka estävät heitä vierailemasta tällä potentiaalisesti vaarallisella sivulla. Sen tekemiseksi, sinun tulee pitää selaimesi päivitettynä.

Viimeisimmät tutkimustiedot väittävät, että uudelleenohjaukset Unanalytics.com sivulle laukaistaan Better History Chrome laajennuksen toimesta. Tämä lisäosa oli turvallinen, kunnes sen kehittäjät myivät sen. Siitä lähtien lisäosaa on käytetty epäilyttäviin aktiviteetteihin.

Siksi Better History laajennuksen poisto on ensimmäinen askel Unanalytics.com poistoon. Pysäyttääksesi ärsyttävät aktiviteetit selaimella, sinun pitää poistaa muut kyseenalaiset työkalupalkit tai lisäosat, jotka on lisätty ilman sinun lupaasi.

Tämän lisäksi, sinun pitää tutkia järjestelmä ja poistaa kaikki hämärät PC optimointi työkalut, turvaohjelmat, sekä muuta kyseenalaiset ohjelmat. Voit seurata manuaalista poisto-ohjetta tai käyttää yksinkertaista ratkaisua Unanalytics.com poistoon – automaattinen poista FortectIntego työkalulla tai haluamallasi haittaohjelman poistajalla.

Unanalytics.com mainosohjelmaUnanalytics.com on sivusto, jota mainosohjelma käyttää ohjaamaan yhteistyökumppanien sivuille ja näyttämään kyseenalaisia mainoksia.

Mainosten tukemat ohjelmat yleensä luikertelevat koneelle ilman käyttäjän lupaa

Mainosohjelmat ja muun tyyppiset PUPit yleensä leviävät freeware ja shareware ohjelmien avulla. Ilmaisohjelmien kehittäjät ovat kiinnostuneet voitoista, joten he suostuvat lisäämään ylimääräisiä sovelluksia määrättyyn hintaan. Tällä välin, mainosohjelman kehittäjät ovat kiinnostuneita haluavat päästä mahdollisimman usealle tietokoneelle, jotta he voivat luoda myös mainostuloja.

Vaikka tämä tilanne voi vaikuttaa hämärältä; se on täysin laillinen. Siksi sinun pitää tutustua turvalliseen ilmaisohjelmien asennukseen:

 • Ladata ohjelmat vain laillisilta sivuilta, unohda siis torrentit ja vastaavat tiedoston jako sivut.
 • Lue Käyttöehdot ja muut annetut tiedot ennen ohjelman asennusta.
 • Käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa Suositellun/Pika-asennuksen sijaan.
 • Poista kaikki kolmansien osapuolien sovellukset, jotka ovat mukana samassa paketissa.

Poista Unanalytics.com uudelleenohjaus huijaus

Poistaaksesi Unanalytics kokonaan, sinun pitää poistaa kyseenalaiset laajennukset sekä ohjelmat ja nollata kaikki saastuneet nettiselaimet. Alla olevat ohjeet auttavat sinua tämän tehtävän suorittamisessa. Jos et kuitenkaan pidä itseäsi kokeneena tietokoneen käyttäjänä, niin me suosittelemme automaattista poistotapaa, koska se on paljon luotettavampi tapa korjata saastunut tietokoneen järjestelmä.

Automaattiseen Unanalytics poistoon, käytä yhtä alla mainituista haittaohjelman poistajista. Sinun pitää vain asentaa ohjelma, päivittää se ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus. Kun turvaohjelmasi puhdistaa laitteen, sinun kannattaa nollata selaimesi viruksen jäämät, kuten evästeet ja sinusta kerätyt tiedot.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Unanalytics.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Unanalytics viruksen Windows laitteelta, seuraa alla olevia askeleita. Me todella suosittelemme poistamaan kaikki merkinnät Tehtävien Hallinnasta:

Poistaaksesi Unanalytics.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Unanalytics.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Unanalytics.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi mainosohjelman Mac OS X järjestelmästä, käytä näitä ohjeita tarkkaan:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Unanalytics.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Seuraa näitä askeleita ja poista hämärät Firefox laajennuksen, mukaan lukien ne, jotka ovat vastuussa tästä ongelmasta nettiselaimellasi:

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Unanalytics.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Unanalytics.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Unanalytics.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Korjataksesi Unanalytics.com uudelleenohjaukset Chrome selaimelta, suorita seuraavat askeleet:

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Unanalytics.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Unanalytics.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä