Vakavuus luokka:  
  (13/100)

Poisto Unanalytics.com (Poisto-opas) - Opas

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Unanalytics – vaarallinen sivusto, joka ohjaat vierailijat potentiaalisesti vaarallisille sivuille

Unanalytics.com virus

Unanalytics on potentiaalisesti vaarallinen sivusto, jolla me EMME suosittele vierailemaan. Tämä uudelleenohjaus sivusto on läheistä sukua mainosohjelmille, jotka keskeyttävät ihmiset harhaanjohtavilla pop-up mainoksilla, kun he selaavat nettiä. Tämän tuloksena, sinut voidaan keskeyttää MacKeeper mainoksilla, erilaisilla Teknisen tuen huijauksilla sekä vastaavilla mainoksilla, jotka promotoivat potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP). Tämän lisäksi, Unanalytics uudelleenohjaus huijaus voi aiheuttaa tekaistuja ilmoituksia, joita käytetään huijaamaan käyttäjien henkilökohtaisia tietoja lupaamalla houkuttelevia palkintoja, kuten iPhone X tai Ray-Ban laseja. Jos tähän aktiviteettiin liittyvä virus on jo päässyt järjestelmään ilman lupaa, niin muista lopettaa sen aktiviteetit, ennen kuin se johtaa sinut haittaohjelmia täynnä oleville sivulle. 

Verkkouhan yhteenveto
Nimi Unanalytics.com
Tyyppi Mainosohjelma
Vaaran taso Keskitaso. Voi kaapata nettiselaimet ja ohjat potentiaalisesti vaarallisille sivuille
Saastunut järjestelmä Windows, Mac OS X
Kohdeselaimet Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, jne.
Oireet Ohjaa kyseenalaisille sivuille, lisääntyneet mainokset, hämärien laajennusten asennus
Unanalytics poistoon, asenna ReimageIntego ja suorita täysi järjestelmän tarkistus

Jos et ole tarpeeksi tarkkana, niin et huomaa miten tämä ei toivottu ohjelma tunkeutuu tietokoneellesi. Se voi liittyä mihin tahansa PUPiin, joten muista tarkistaa kaikki ohjelmat kahdesti, ennen kuin päästät ne järjestelmään. Yleensä sinun pitää vain poistaa ruksit, jotka sallivat ylimääräisten komponenttien asennuksen, kuten selaimen lisäosat ja laajennukset. 

Kun se on järjestelmässä, tämän uudelleenohjaus viruksen pääongelma voidaan selittää Unanalytics.com uudelleenohjauksilla. Kun saastunut, niin nettiselaamisesi voidaan keskeyttää koska tahansa siirtämällä sinut ostosivuille, teknisen tuen sivuille tai sivustolle, joka väittää PC pitää puhdistaa viruksista hämärillä työkaluilla.

Unanalytics virusta käytetään laajalti promotoimaan kyseenalaisia ohjelmia, kuten hyödyttömät PC optimoijat, antivirus ohjelmat tai haittaohjelman poistajat. Niiden asentaminen voi kuitenkin johtaa haittaohjelman tai troijalaisen tartuntaan. Siksi, PC:n puhdistuksen sijaan, voit saada tartunnan.

NoVirus.uk tutkijat raportoivat, että tämän online huijauksen aktiviteetti kasvoi merkittävästi Kesäkuussa 2018. Tämän hämärän sovelluksen huomattiin promotoivan MacKeeper sovellusta – petollinen sovellus, jonka pitäisi puhdistaa Mac tietokoneet – sekä muita tekaistuja PC optimointi työkaluja. Pidä mielessäsi, että tällaisen ohjelman käyttöä ei suositella, koska useimmat esimerkit pommittavat käyttäjiä tekaistuilla ilmoituksilla ja alkaa tarjoamaan maksullista versiota. Kun olet ostanut sen, ne lopettavat liioiteltujen mainosten näytön tai poistavat satoja rekisterimerkintöjä, joilla ei ole mitään tekemistä PC:n parantuneen suorituskyvyn kanssa.

Raporttien mukaan, Unanalytics.com on nähty häiritsevän eniten Google Chrome käyttäjiä. Kaappauksen jälkeen, se koettaa avata uuden selaimen välilehden tai lataa oman sivun pyydetyn sijaan. Meidän pitää kuitenkin lisätä, että Chrome käyttäjät usein vastaanottavat “Deceptive site ahead” varoituksia, jotka estävät heitä vierailemasta tällä potentiaalisesti vaarallisella sivulla. Sen tekemiseksi, sinun tulee pitää selaimesi päivitettynä.

Viimeisimmät tutkimustiedot väittävät, että uudelleenohjaukset Unanalytics.com sivulle laukaistaan Better History Chrome laajennuksen toimesta. Tämä lisäosa oli turvallinen, kunnes sen kehittäjät myivät sen. Siitä lähtien lisäosaa on käytetty epäilyttäviin aktiviteetteihin.

Siksi Better History laajennuksen poisto on ensimmäinen askel Unanalytics.com poistoon. Pysäyttääksesi ärsyttävät aktiviteetit selaimella, sinun pitää poistaa muut kyseenalaiset työkalupalkit tai lisäosat, jotka on lisätty ilman sinun lupaasi.

Tämän lisäksi, sinun pitää tutkia järjestelmä ja poistaa kaikki hämärät PC optimointi työkalut, turvaohjelmat, sekä muuta kyseenalaiset ohjelmat. Voit seurata manuaalista poisto-ohjetta tai käyttää yksinkertaista ratkaisua Unanalytics.com poistoon – automaattinen poista ReimageIntego työkalulla tai haluamallasi haittaohjelman poistajalla.

Unanalytics.com mainosohjelmaUnanalytics.com on sivusto, jota mainosohjelma käyttää ohjaamaan yhteistyökumppanien sivuille ja näyttämään kyseenalaisia mainoksia.

Mainosten tukemat ohjelmat yleensä luikertelevat koneelle ilman käyttäjän lupaa

Mainosohjelmat ja muun tyyppiset PUPit yleensä leviävät freeware ja shareware ohjelmien avulla. Ilmaisohjelmien kehittäjät ovat kiinnostuneet voitoista, joten he suostuvat lisäämään ylimääräisiä sovelluksia määrättyyn hintaan. Tällä välin, mainosohjelman kehittäjät ovat kiinnostuneita haluavat päästä mahdollisimman usealle tietokoneelle, jotta he voivat luoda myös mainostuloja.

Vaikka tämä tilanne voi vaikuttaa hämärältä; se on täysin laillinen. Siksi sinun pitää tutustua turvalliseen ilmaisohjelmien asennukseen:

 • Ladata ohjelmat vain laillisilta sivuilta, unohda siis torrentit ja vastaavat tiedoston jako sivut.
 • Lue Käyttöehdot ja muut annetut tiedot ennen ohjelman asennusta.
 • Käytä Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa Suositellun/Pika-asennuksen sijaan.
 • Poista kaikki kolmansien osapuolien sovellukset, jotka ovat mukana samassa paketissa.

Poista Unanalytics.com uudelleenohjaus huijaus

Poistaaksesi Unanalytics kokonaan, sinun pitää poistaa kyseenalaiset laajennukset sekä ohjelmat ja nollata kaikki saastuneet nettiselaimet. Alla olevat ohjeet auttavat sinua tämän tehtävän suorittamisessa. Jos et kuitenkaan pidä itseäsi kokeneena tietokoneen käyttäjänä, niin me suosittelemme automaattista poistotapaa, koska se on paljon luotettavampi tapa korjata saastunut tietokoneen järjestelmä.

Automaattiseen Unanalytics poistoon, käytä yhtä alla mainituista haittaohjelman poistajista. Sinun pitää vain asentaa ohjelma, päivittää se ja suorittaa täysi järjestelmän tarkistus. Kun turvaohjelmasi puhdistaa laitteen, sinun kannattaa nollata selaimesi viruksen jäämät, kuten evästeet ja sinusta kerätyt tiedot.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Unanalytics.com Poisto-ohje:

Poista Unanalytics.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Unanalytics viruksen Windows laitteelta, seuraa alla olevia askeleita. Me todella suosittelemme poistamaan kaikki merkinnät Tehtävien Hallinnasta:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Unanalytics.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Unanalytics.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Unanalytics.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi mainosohjelman Mac OS X järjestelmästä, käytä näitä ohjeita tarkkaan:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Unanalytics.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Unanalytics.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Unanalytics.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Unanalytics.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Unanalytics.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Unanalytics.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Unanalytics.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita ja poista hämärät Firefox laajennuksen, mukaan lukien ne, jotka ovat vastuussa tästä ongelmasta nettiselaimellasi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Unanalytics.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Unanalytics.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Unanalytics.com Google Chrome selaimelta

Korjataksesi Unanalytics.com uudelleenohjaukset Chrome selaimelta, suorita seuraavat askeleet:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Unanalytics.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Unanalytics.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Unanalytics.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Unanalytics.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Unanalytics.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-unanalytics-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Unanalytics.com