Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poisto Variance TV (Poisto-ohjeet) - maalis 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Variance TV pop-up mainokset kiusaavat ihmisiä nettiselaamisen aikana

Variance TV mainosten kuva

Variance TV virus toimii mainosohjelmana, joka näyttää tunkeilevia mainoksia, kun se on asettunut tietokoneelle. Vaikka hxxp://variance.tv/ on laillinen videoiden isännöintipalvelu, se markkinointistrategia häiritsee tavallisia tietokoneen käyttäjiä nettiselaamisen aikana ja laittaa heidän tietokoneensa alttiiksi vaaralle.

Pian sen jälkeen, kun Variance TV pääsee järjestelmään, se alkaa keräämään erilaisia tietoja, jotka eivät ole ainoastaan henkilökohtaisia, mutta niitä käytetään myös tarjoamaan ”tehokasta” mainontaa. Toisin sanoen, tämä mainosohjelma kerää tietoja, kuten IP-osoite, sijainti, klikatut mainokset, selaushistoria, jne.

Myöhemmin törmäät useisiin Variance TV mainoksiin, jotka voivat ilmaantua julisteina, tekstiin sisällytettyinä, pop-uppeina ja muina mainoksina. Pidä mielessäsi, että niiden klikkaaminen voi ohjata sinut hämärälle sivustolle tai ladata mainosohjelman järjestelmääsi. Siksi me suosittelemme pysymään erossa verkon mainosmateriaalista.

Kuva Variance TV mainoksistaVariance TV on laillinen videoiden isännöintipalvelu, joka näyttää ärsyttäviä mainoksia tietokoneen käyttäjille kaikkialla maailmassa.

Sinun tulee myös tietää, että Variance TV luo tuloja klikkausten määrästä, joita sivusto saa promotoidun mainoksen kautta. Kehittäjät eivät ota vastuuta mainostamastaan materiaalista. He mainostavat mitä tahansa, kunhan se tuottaa voittoa.

Tämän lisäksi, kerätyt tiedot (jotka voivat olla myös henkilökohtaisia) jaetaan kolmansille osapuolille:

Many of our Services are supported by advertising, and some of our Services provide advertising on our websites and apps, and on third-party websites and apps. We use the information we collect and receive to make the advertising we provide more effective.

Siksi me todella suosittelemme, että poistat Variance TV:n ja vältät sen aiheuttamat vahingot tietokoneellesi sekä yksityisyydellesi. Me suosittelemme käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes, sen poistamiseen.

Tämän lisäksi löydät ohjeet, kuinka voit nollata selaimesi, mainosohjelma hyökkäyksen jälkeen, tämän artikkelin lopussa. Sinun kannattaa seurata niitä, ja kun Variance TV poisto on suoritettu, niin muista varmistaa, että pop-upit ja muut mainosmateriaalit on poistettu.

Mainosohjelma tulee järjestelmään ilman lupaa

LosVirus.es asiantuntijoiden mukaan, voit huomata mainosohjelman tulon heti, jos alat näkemään mainoksia, jotka on merkitty:

 • Ads powered by Noad Steep TV;
 • Powered by Noad Steep TV;
 • Ads by Noad Steep TV;
 • Brought to you by Noad Steep TV.

Yleensä käyttäjä asentaa mainosohjelman huomaamattaan ilmaisohjelman kanssa, koska ne on niputettu. Tuotteiden niputus on suosittu markkinointistrategia, joka luotiin kasvattamaan ohjelmien ja muiden tuotteiden myyntiä. Tämä levitystapa on valitettavasti epäreilu tietokoneen käyttäjälle — tietoja mainosohjelmasta ei paljasteta kokonaan.

Voit kuitenkin huomata ylimääräiset lataukset, jos valitset Edistyneet/Kustomoidun asennustavan. Ne näyttävät sinulle esimerkityt ruksit, jotka antavat luvan asentaa mainosohjelmia. Voit poistaa ruksin niiden kohdalta ja estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsyn järjestelmään.

Poista Variance TV virus

Vaikka voit poistaa Variance TV viruksen manuaalisesti, me emme suosittele sen tekemistä. Mainosohjelmat on suunniteltu asentamaan ylimääräisiä työkalupalkkeja ja muita optimoijia, jotka voivat myös näyttää mainoksia. Pääasiallisen mainosten tukeman ohjelma ei poista pop-up mainoksia.

Siksi sinun kannattaa poistaa Variance TV automaattisesti turvaohjelman avulla. Se poistaa mainosohjelman sekä sen komponentit, jotta voit jälleen selata nettiä ilman häiriötä. Olet vapaa valitsemaan haluamasi ohjelman alla olevasta listasta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Variance TV kuvankaappaus
Variance TV kuvankaappaus

Manuaalinen Variance TV Poisto-ohje:

Poista Variance TV Windows järjestelmistä

Puhdistaaksesi Windows järjestelmän mainosohjelmista, sinun pitää etsiä ja poistaa kaikki niiden komponentit.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Variance TV sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Variance TV tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Variance TV Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Variance TV tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Variance TV Internet Explorer (IE) selaimelta

Jos haluat poistaa Variance TV mainokset Internet Explorer selaimelta, sinun pitää poistaa epäilyttävät merkinnät.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Variance TV sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Variance TV poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Variance TV Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Variance TV pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Variance TV Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Variance TV sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Variance TV poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Variance TV Google Chrome selaimelta

Poista kaikki tuntemattomat laajennukset Chrome selaimelta ja nollaa selain mainosohjelman poistamiseksi.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Variance TV sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Variance TV poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Variance TV Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Variance TV tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Variance TV poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Variance TV rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä