Poista View.contextualyield.com mainokset (Ilmaiset Ohjeet)

View.contextualyield.com mainosten Poisto-ohje

Mikä on View.contextualyield.com ads?

Käytän Chrome nettiselainta tällä hetkellä. Olen huomannut kun koetan avata sivuja, vierailen yleensä (Facebook, Twitter tai vain Google sivuilla), selaimeni uudelleenohjaa minut sivulle View.contextualyield.com. Tämä aktiviteetti ärsyttää minua itseasiassa todella paljon, mutta asia joka ärsyttää minua vielä enemmän on materiaali jota siellä näen. Useimmissa tapauksissa, View.contextualyield.com pyytää minua osallistumaan mielipidekyselyyn tai lunastamaan palkinnon. Voitteko kertoa minulle miten voin pysäyttää nämä selainten uudelleenohjaukset?

Turvallisuusasiantuntijat ovat tutkineet View.contextualyield.com URLin. Mitä he löysivät?

Virukset.fi tutkimustiimi on tutkinut tätä sivustoa muutaman viikon ajan koska useat ihmiset ovat ilmoittaneet harhaanjohtavista selaimen uudelleenohjauksista View.contextualyield.com sivulle. Ensimmäiseksi, tämän sivuston on huomattu olevan sukua Contextualyieldille, josta olemme puhuneet blogissamme. Ollaksemme hieman tarkempia, View.contextualyield.com on mainosalusta joka yleensä sisältää:

 • Ohjelmistojen päivityskehoituksia (Java, Flash Player, VLC Player, nettiselaimet, jne.);
 • Online mielpidekysely pyyntöjä;
 • Palkintoja;
 • Tietoa erilaisista alennuksista, tarjouksista, kuponkeista, jne. tai tuntemattomista ohjelmistoista.

Mikään tämän sivun tarjoama sisältö ei valitettavasti vaikuta luotettavalta. On saatu selville, että View.contextualyield.com uudelleenohjausten aiheuttaja on mainosohjelma, joka on läheistä sukua epäilyttäviin osapuoliin ja sitä käytetään yhteistyökumppanien markkinointiin. Toisin sanoen, tätä sivustoa voidaan käyttää levittämään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, keräämään henkilökohtaisia tietoja (nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, jne.), promotoimaan yhteistyökumppaneita ja heidän sivujaan, jne. Jos siis olet jo alkanut näkemään View.contextualyield.com pop-up mainoksia Chrome, IE tai Mozilla Firefox selaimilla, ohita ne vaikka ne vaikuttaisivat kuinka houkuttelevilta. Muussa tapauksessa voit huomata selaintesi kaappauksen tai voit alkaa näkemään valtavan määrän kaupallisia/ei-kaupallisia mainoksia joita tämä mainosohjelma voi näyttää.

Kuinka View.contextualyield.com voi kaapata tietokoneeni?

Kuten olet jo luultavasti tajunnut, että View.contextualyield.com mainokset eivät voi ilmaantua tietokoneen näytölle itsekseen. Tämän URLin aloittaja on mainosohjelma, jota yleensä levitetään ohjelmistopakettien mukana selaimen laajennuksena. Se on yhteensopiva kaikkien nettiselainten kanssa (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, jne.). Suurin osa PC käyttäjistä jotka ovat joutuneet tekemisiin View.contextualyield.com mainsten kanssa väittävät, että he eivät ole asentaneet mitään sovelluksia. Tämä siltikin vaikka ei ole ’niputuksen'(tunkeutuminen muiden ohjelmien mukana) lisäksi ei ole muita keinoja joilla View.contextualyield.com tyyppinen mainosohjelma pääsisi tietokoneelle. Jos siis harhaanjohtavista pop-up hälytyksistä on tullut päivittäinen päänsärky, sinun kannattaa muistella mikä oli viimeinen ohjelma jonka olet asentanut. Heti kun saat sen selville niin poista se Lisää/Poista Sovellus listan kautta. Tämä ei välttämättä kuitenkaan auta. Jos haluat saada selville kuinka poistaa View.contextualyield.com virus lopullisesti niin käynnistä FortectIntego ja suorita järjestelmän täysi tarkistus. Lisätietoja View.contextualyield.com poistamisesta saat sivulla 2.

Lopuksi, kun seuraavan kerran asennat ilmaisohjelmia PC:si järjestelmään, tee muutamia varotoimia jotka auttavat välttämään ohjelmistopakettien asennusta:

 1. Valitse latauslähde huolellisesti;
 2. Lue kaikki ilmaisohjelman tiedot (Yksityisyyden Suoja, Loppukäyttäjän Lisenssisopimus (EULA), jne.);
 3. Valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa;
 4. Lue tedot kaikkien ruksien kohdalta;
 5. Poista ruksit jotka sanovat sinun suostuvan asentavan valinnaisia selaimen laajennuksia, työkalupalkkeja, liitteitä ja vastaavia automaattisesti.

Näiden vihjeiden pitäisi auttaa sinua välttämään View.contextualyield.com haittaohjelman aiheuttamia ongelmia. Jos olet huomannut mainoksia joiden voimanlähteenä on tämä URL niin jatka tämän artikkelin lukemista.

Kuinka voin poistaa harhaanjohtavat pop-up mainokset?

View.contextualyield.com pop-upit eivät yleensä häviä niin kauan kuin niitä aiheuttava mainosohjelma on järjestelmässä. Yleensä mainosohjelman tyyppiset sovellukset voidaan poistaa manuaalisesti ja automaattisesti. Jos olet päättänyt poistaa View.contextualyield.com viruksen manuaalisesti niin lue alla annetut ohjeet. Tässä tapauksessa, meidän suosituksemme on kuitenkin ammattilaisten haittaohjelman poistaja koska ei ole varmaa mikä ohjelma on mainosten aiheuttaja.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen View.contextualyield.com mainosten Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi View.contextualyield.com ads Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät View.contextualyield.com ads (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista View.contextualyield.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi View.contextualyield.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy View.contextualyield.com ads ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos View.contextualyield.com ads ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa View.contextualyield.com ads poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy View.contextualyield.com ads ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan View.contextualyield.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä