Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto weknow.ac (Poisto-opas) - marras 2020 päivitys

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Weknow.ac – selaimen kaappaaja sovellus, joka kerää nettiselaamiseen liittyviä tietoja

weknow.ac kaappaaja

Weknow.ac on tekaistu hakukone, jonka luoja on weknow – Israelilainen kehittäjä. Aivan kuin chumsearch.com, tätä sovellusta pidetään selaimen kaappaajana, koska se muuttaa kotisivun ja uuden välilehden osoitteen Google Chrome, Mozilla Firefox tai Safari selaimilla ilman varoitusta. Epäilyttävä sovellus pystyy näyttämään sponsoroituja linkkejä, uudelleenohjata kaikki haut WebCrawler sivulle, näyttämään tunkeilevia mainoksia eri muodoissa ja keräämään nettiselaamiseen liittyviä tietoja ja käyttämään niitä tuomaan tuloja ohjelman omistajille. 

Nimi weknow.ac
Tyyppi Selaimen kaappaaja
Vaaran taso Alhainen. Vahingoittaa vain määrättyjä selaimia.
Vaikutetut selaimet Chrome, Firefox, Safari
Kerätyt tiedot Kirjanmerkit, IP-osoite, erilaiset haut, jne.
Välttäminen Pysy erossa epäilyttävistä sivuista, älä käytä toissijaisia asennustiedostoja, lataa ja asenna antivirus.
Leviää Niputus, vaaralliset linkit, ja sivut, jne.
Poisto prosessi KäytäReimageIntego ohjelmaa PUPin poistamiseen.

Toisista selaimen kaappaajista poiketen, tämä vaikuttaa vain Mac OS käyttäjiin, se ei kuitenkaan tarkoita, että kehittäjät eivät luo versiota, joka perustuu Windows järjestelmiin. Selaimen kaappaajat, kuten weknow.ac tulevat usein ohjelmanipuissa, erilaisista vierailluista sivuista, tai joskus ladattuna viralliselta sivulta. Ohjelmien niputus on kuitenkin käytetyin PUP levitystapa.

Luodakseen tuloja, Weknow.ac viruksen kehittäjät käyttävät seuranta tekniikoita, kuten majakat, seuranta evästeet, JavaScriptit, sekä vastaavat. Näiden työkalujen avulla, useita ei henkilökohtaisia tietoja siirretään ohjelman kirjoittajille. Tietoihin kuuluu:

 • Kirjanmerkit;
 • Hakusanat;
 • Katsotut verkkosivut ja vierailun pituus;
 • Klikatut linkit;
 • IP-osoitteet;
 • Internet palvelun tarjoaja (ISP), jne.

Voidaksesi välttää tällaiset tietovuodot, suorita Weknow.ac poisto manuaalisesti poistamalla uhka, tai käytä ammattilaisten turvaohjelmaa. Meidän suosituksemme on ReimageIntego, voit kuitenkin käyttää mitä tahansa haluamaasi haittaohjelman poistajaa.

Tämän lisäksi, joissain tilanteissa, voit kohdata identiteettivarkauden tai rahojen ryöstön tililtäsi. On siis tärkeää pitää henkilökohtaiset tietosi turvassa ja ei paljastaa niitä kolmansien osapuolien sivuilla, joille weknow.ac voi ohjata sinut. 

Tämän lisäksi, Weknow.ac kaappaus voi johtaa useaan uudelleenohjauksiin epäilyttäville sivuille. Tällaiset sivut voivat sisältää vaarallisia komponentteja (kuten keyloggerit, lunnasohjelmat, kryptolouhijat tai troijalaiset hevoset). Joissain tapauksissa voit päätyä saastuttamaan koneesi näillä vaarallisilla ohjelmilla ja vahingoittaa järjestelmän tiedostoja, joka voi johtaa henkilökohtaisten tietojen menetykseen. 

Kaiken kaikkiaan, me suosittelemme poistamaan Weknow.ac tietokoneeltasi, niin pian kuin mahdollista. Ärsyttävät mainokset, järjestelmän hidastumiset, sekä jopa potentiaaliset tietovuodot ovat asioita, joita voit kokea päivittäin. Et siis todellakaan halua ei toivottua sovellusta PC:lle.

weknow.ac PUPweknow.ac on selaimen kaappaaja sovellus, joka muokkaa selaimen asetuksia ja näyttää tunkeilevia mainoksia.

Selaimen kaappaajan tunkeutumistavat ja tavat välttää se

Tekniikan ammattilaisten mukaan, PUP leviää nipussa freeware ja shareware ohjelmapakettien mukana. Nämä verkosta saatavat ilmaisohjelmat voivat sisältää valinnaisia komponentteja, jotka voidaan poistaa ennen asennuksen suorittamista. Kehittäjät eivät valitettavasti paljasta tietoja sen tekemiseen, ja petollisesti pyytävät käyttämään Suositeltua tai Pika-asennustapaa.

Välttääksesi selaimen kaappaajan tartunnat, seuraa näitä ohjeita:

 • Kun asennat ilmaisohjelmia, valitse aina Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Poista sitten kaikki valinnaiset komponentit ennen halutun ohjelman asennuksen suorittamista;
 • Vältä selaamasta kyseenalaisia sivuja, sekä tiedoston jakosivuja;
 • Lataa ja asenna antivirus ohjelma tietokoneellesi. Pidä se päivitettynä, jotta se tunnistaa kaikkein uusimmat uhat;
 • Lopuksi, ole tarkkana ja älä luota kaikkeen netissä suositeltuun.

Poista Weknow.ac tekaistu hakukone nopeasti

Poistaaksesi Weknow.ac manuaalisesti, sinun pitää poistaa kaikki selaimen laajennukset ja kyseenalaiset sovellukset, joita et tunnista. Sen tekemiseksi, seuraa meidän askel-askeleelta ohjeita tämän artikkelin alla. Muista suorittaa jokainen askel tarkasti. Jos teet virheitä, niin Weknow.ac virus voi palata.

Jos haluat nopean weknow.ac viruksen poiston, sinun kannattaa ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja. Valitse yksi alla mainituista ohjelmista, lataa se ja päivitä se viimeisimpään versioon. Nämä työkalut poistavat verkkouhat muutamassa minuutissa. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen weknow.ac Poisto-ohje:

Poista weknow.ac Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista weknow.ac sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi weknow.ac tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista weknow.ac selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista weknow.ac Mac OS X järjestelmästä

Jos saat selaimen kaappaajan Mac käyttöjärjestelmääsi, seuraa näitä ohjeita sen poistamiseen:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi weknow.ac tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista weknow.ac Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi weknow.ac sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi weknow.ac poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista weknow.ac Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin weknow.ac pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista weknow.ac Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jos weknow.ac tekee tuhoisia aktiviteetteja Mozilla Firefox selaimella, harkitse sen poistamista näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse weknow.ac sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita weknow.ac poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista weknow.ac Google Chrome selaimelta

Poista PUP Google Chrome selaimelta näiden ohjeiden avulla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse weknow.ac sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi weknow.ac poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista weknow.ac Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi weknow.ac tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos weknow.ac on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi weknow.ac poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-weknow-ac.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta weknow.ac